Capitolul 76

14.5K 406 139
                                    

     După o luna.
 
Nu inteleg ce am facut de merit ceea ce am, cert este că sunt fericita. Am început să avansez in cariera de model pe care mama mi a oferit o, eu cu Adam suntem bine împreună si apropo de asta.. a fost o faza dubioasă între noi cand i am spus că il iubesc. S a uitat la mine sau prin mine vreo 3 secunde in timp ce își musca buza inferioară si dupa mi a spus că si el mă iubește. Am o viata perfecta in momentul asta si chiar nu as vrea sa o strice nimeni.

   Adam a început să fie foarte grijuliu cu mine si prin 'foarte ma refer la faptul că a început să mă urmărească peste tot, nu ma lasa sa ma îmbrac cu ceea ce mă îmbrăcăm de obicei. Este protectiv si prea posesiv si imi place asta, intr un fel. Am avansat in relatie, avem deja doua luni, iar luna asta am facut toate prostiile lumii împreună, am fugit de poliție de două ori, am mers la petreceri multe, a început să intre pe geam la miezul nopții pentru ca cică vrea sa ma vada.

  Ne am culcat împreună de încă 3 ori, putin, dar imi place ca relatia asta nu se bazează pe sex. Adică, da, sexul e fain, dar stii ce bine se simte sa ii ai brațul in jurul gâtului sau a taliei?

  Ryan si a revenit din comă și de fiecare dată când mă vede, parca incearca sa se ascunda. Multumesc, Adam, ca esti aici si ca ma aperi de oameni infecti ca Ryan.
 
   Usa camerei mele se deschide si il vad pe Adam intr o pereche de pantaloni scurti negri cu parul ciufulit. A dormit la noi astazi, mai mult la Matt, dar a stat si cu mine foarte mult.

  Se trânteste in pat si se baga sub pătura, apoi ma ia in brate. Nu am decat boxerii si un maiou pe mine, dar nu baga asta in seama si apreciez asta.

   'Neața.' spune si isi baga capul in scobitura gâtului meu.

   Mormăi ceva care ar trebui sa însemne 'Neața' , apoi incep sa ii mângâi parul care miroase a el, adica prea bine.

  'Trebuie sa mergem la scoala..'spun cu vocea usor răgușită si imi scot un picior de sub plapumă pentru ca imi este cald.

    'Trebuie sa mergi.' Spune corectandu ma.

    'Mergi si tu cu mine.' ii spun si mă așez peste el.

    'Bine, dar nu stau toata ziua.' spune si imi mângâie usor fundul.

     'As vrea sa mi pun tricoul ala decoltat in dungi alb-negru cu pantalonii scurți pe care i am cumparat acum două zile, dar nu pot. Sunt la spălat ambele.' ii spun si mă așez mai bine in bratele lui.

     'Mai bine asa.' spune.

     'Ba nu, nu e bine. O sa mi iau alt tricou decoltat.' ii spun si imi pornește fundul cu mana care acum două secunde ma mângâia.

      'Auch.'spun si imi masez partea lovită.

     'Nu te duci cu nimic decoltat. Numai eu vad ce ai. Iti pui un pulover si pantaloni de blugi lungi si in jurul taliei un hanorac.' Imi spune.

      'Blugii aia negri cu putin puf inauntru?'il intreb.

      'Da, cei pe care i ai avut de revelion.' spune.

Adam nu m a lăsat să mă duc de revelion la localul unde trebuia sa ne întâlnim cu Jennifer, Luke, Matt, Sara, Liam si o grămadă de prieteni de ai lui si de ai mei, până nu mi am pus pantalonii aia pe mine. E prea protectiv.

        'Oh, Doamne, Adam! Vreau sa ma îmbrac cum ma îmbrăcăm înainte.' spun si mă ridic rapid din pat ca sa imi pun ceva pe mine.

       'Imbraca te cu ceva decent.' spune si mă face să râd.

      'Deci Adam Turner, băiatul care are orice fata la picioare și adoră fetele aproape dezbrăcate imi spune mie sa ma îmbrac decent?' il intreb si incerc sa ma opresc din ras.

Loneliness hurts like fuckUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum