Capitolul 81

10.6K 408 65
                                    

'Nu încearcă. Haide, Cassie.' Spun si o trag de mana, crezând că ea va veni cu mine, dar nu se misca. Se uita intruna la liniutele alea albe care iti pot distruge viata. Nu am de gand sa o las sa se drogheze.

      'Oh, haide.. doar o liniuta. Nu are ce sa mi se întâmple, doar esti langa mine, nu?' ma intreaba usor la ureche.

    'Nu, Cassie. Iti faci rau. Haide.' Ii spun si brusc o vad trăgând pe nas doua linii deodată si pe Jake care rade.
  Jake e un cretin si iubita mea e o ciudata inconștientă care dacă pune o data gura pe alcool se transformă intr o altă persoană: una mai îndrăzneață.

  Cassie ste prea incapatanata si e plină acum de cocaina pe lângă nas. O indepartez usor cu mana si in timp ce ea rade, eu o trag usor, usor către masina.

  Aerul rece de afara ar trebui sa o calmeze.

   'Trebuia sa încerci si tu, e minunata.' spune si inca rade. Cred ca o sa se supere pe mine cand va afla de ceea ce a făcut. Dar totusi ce vina am eu aici? Ea a tras pe nas singura cand eu i am spus sa nu o faca. Incapatanata.

    Ajungem in parcare si bine ca o prind, era sa cada pe jos. După expresia facială a ei , imi dau seama ca va vomita, asa ca ii tin parul cu mana stanga si cu cea dreapta o tin in brate pentru ca va cădea.
   
   *

Intram la ea in casa si bine ca nu mai este Samantha aici pentru ca ea cu siguranta ar incepe sa tipe la mine despre cum am putut sa o las sa se drogheze si chestii de genul.

S a spălat pe dinți si pe fata si cu greu, am așezat o in pat.

   'Adam?' Imi spune încet numele si se uita la mine cu o inocența de nedescris.

    'Da, Cassie?'

    'Dacă drogurile sunt interzise pentru ca te fac sa vezi cum e cu adevărat lumea? Adică dacă lumea reală poate fi văzută numai cand te droghezi?' ma intreaba si incep sa rad.

  E terminată.

     Se ridică din pat si incepe sa rada, apoi face o piruetă si se împiedică de dulapul care acum este pe cale să cadă peste ea. Mă ridic rapid din pat si il prind, apoi îl pun la loc si din pacate, lucrurile ei sunt acum pe jos.

Ea rade. Asa eram si prima oară când am incercat cocaina.

    Ridică niste poze de jos si imi spune sa aprind lumina, iar eu o aprind pentru ca sunt curios sa vad cu ce sunt acele poze.

   'Asta e ciudată, dar e fain sângele asta negru.'spune, iar eu imi măresc ochii cand vad poza aia.

Ce naiba e inneregula cu tatăl ei? Cum a putut sa o lovească atat de tare? In poza pare de vreo 15 ani și are muscaturi mov pe gât ceea ce ma determina sa cred ca ea chiar de la 15 ani este traumatizata.

  Ii iau poza din mana si o pun deoparte pentru a o rupe mai încolo.

   'Aici tin minte ca a venit un tip dubios acasa si tata a zis ca daca voi urla, tipul ala o sa ma înjunghie. Nu i asa ca este tare?' ma intreaba si imi pun mana in cap.

Am niste nervi in mine, niste nervi foarte mari. Cum a putut sa tina pozele astea atata timp aici? Bănuiesc că a vrut sa le tina pentru a nu le vedea cineva sau pentru ca pozele alea ii reprezinta trecutul. În toate pozele plânge. Drace! Daca il mai vad o data pe Trevor, o sa l omor in bătaie.

    'Sau asta. Ah, ce durere am simtit atunci. A trecut, oricum.' spune si ii rup poza pe care o ținea în mână : Trevor o ținea strâns de maxilar si cu un cuțit făcea o linie pe bazinul ei.

Doamne, cum poate un copil atat de frumos si atat de bun la suflet, un copil perfect sa fie tratat in halul asta?! Cum de încă mai poate fi atat de deschisă? Încep să mă simt prost ca am tratat o in toti anii ăștia ca pe o tarfa si ca pe o fata  ciudata, ca pe o tocilara.

A vrut sa se sinucidă. Nu inseamna ca este o lasa. A vrut sa nu mai sufere.

  După ce ma ridic de pe covorul ei alb si sting lumina o vad stand cu genunchii la piept si susținând.

   'Cassie, ce ai?' o intreb.

   'Pleaca. Lasă ma. Nu te apropia de mine.' spune aproape țipand si plângând.

Ma indepartez de ea si astept un minut uitandu ma in continuu la ea, apoi ma apropii iar.

   'Dacă vrei sa ma ranesti, fa o, dar dupa omoară ma. Nu mai am niciun rost pe lumea asta.' spune si cand imi pun mana pe bratul ei observ cat de rece e. Parca e facuta din gheață.

Imi dau hanoracul jos si il pun pe ea usor pentru a nu o face sa tipe.

    'Cassie, sunt Adam.' Ii spun.

    'Adam? Adam ma urăște si isi bate joc de mine mereu. Iartă ma, Nick. Nu pot face asta.' spune si imi măresc ochii iar.

  Nick?! Nick, una dintre cunostintele mele care a vrut sa o răpească si sa o violeze într o zi?! Nu cred ca e el, adica din cate stiu, ea nu a mai avut treaba cu el. Sau poate da?

     'Cassie..' șoptesc si isi da hanoracul meu jos, apoi isi da topul strâns jos, acum ramanand intr un sutien negru.

     'Mi este cald, Nick. Pot pleca acasa? Nu stiu cum sa fac asta. Vreau sa ma lasi in pace. Te rog. Stiu ca poti sa ma distrugi spunandu i lui Adam ce ma pune tata sa fac, dar te rog lasa ma sa plec si promit ca ramane un secret.' spune si imi dau seama ca ea vorbeste de Nick pe care il cunosc eu. De ce naiba este Trevor un psihopat?

    Am o grămadă de intrebari si chiar vreau sa aflu raspunsul. Incepe sa rada, iar eu ma încrunt pentru ca nu i inteleg bipolaritatea. Isi da pantalonii si sutienul jos fix in fata mea, si desi imi vine sa o ating si sa o strâng în brațe, intrebarile mele ma fac sa mi las perversitatea deoparte.

Își pune puloverul meu pe ea si se așează în pat, apoi imi trage mana, ma așează si pe mine in pat cu ea, ma săruta si se așează pe mine, apoi incearca sa tragă plapuma deasupra ei, dar esueaza din cauza puterii pe care nu o are si o ajut eu.

   'Te iubesc, Adam.' sopteste in timp ce își pune capul pe pieptul meu.
    

Loneliness hurts like fuckUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum