Capitolul 90

10.6K 362 118
                                    

     
   'Cine te crezi tu sa imi saruti iubitul?' intreaba Annie in timp ce ma lovește în burta, de fata cu toti, la cantină.
  
Dimineata m am sărutat cu Adam pentru ca da, suntem împreună si acum,  în ciuda a ceea ce s a intamplat, iar ea a murit de ciuda si s a gandit sa vina sa ma lovească. Dar serios acum, ce are toata lumea de ma lovește în burta?

    'Ce iubit, Annie? Tu chiar ai luat o in serios?' intreb si ea se încruntă, dându mi de inteles ca nu intelege despre ce vorbesc.  'Ai incercat sa ne despărți si ai reusit, bravo, dar tu crezi ca voi sunteti împreună?' spun si ea își aranjează parul.
  
    'Nu cred. Stiu.' spune si eu pufnesc in ras si brusc mi se face putin frica pentru ca este o liniște foarte ciudată in cantină.
 
   'Ti a spus el asta?' intreb si imi incrucisez bratele.

    'Da...logic. Ieri seara. ' spune si eu rad cand imi amintesc ca Adam a fost la mine in camera aseara.

    'Aseară Adam a iesit cu Matt, încetează să crezi ca totul este al tau si încetează să te iei aiurea de mine. Nu am de gand sa ma cert cu tine pentru un băiat cand stiu deja ca nu ti ar da atenția lui tie.' spun si niste băieți incep sa rada, iar asta ma ambitioneaza intr un fel sau altul.

     'Adam a fost cu mine întâi si s ar intoarce la mine oricand. ' spune si eu iar rad.

     'S ar intoarce la tine numai dacă noi ne am despărți si crede ma ca n ar sta decât pentru ce ai tu între picioarele alea pe care le desfaci foarte usor.' spun si sala incepe sa scoată 'ooo'-uri care ma fac sa zâmbesc încrezătoare.

    Ii întorc spatele si nu apuc sa iau o gura de aer ca ma apuca de par si ma trânteste de perete, apoi imi pune mâinile la spate si ma împinge in perete.

   ' Chiar si dupa ce te a violat Jake mai ai tupeu? Eu nu as mai avea. Plus ca poate il mai pun sa ti o mai traga.'sopteste si isi înfinge unghiile in pielea mea moale, apoi ma trânteste cu capul de peretele din ciment care nu a fost bine întins.

  Câteva lacrimi imi curg din ochi si ma bucur ca nimeni nu poate observa asta.  Ea l a pus pe Jake pe mine? Ea l a pus sa mi faca ce mi a făcut? Normal ca da! Acum totul are si mai mult sens. Nu am mult timp sa ma gandesc la asta, iar ceea ce este important acum este sa ii arat ei ca nu sunt atat de slaba precum crede.

   Ii apuc mana pe care o ținea pe umărul meu si i o sucesc, astfel încât o pun in genunchi usor.

  'Da mi drumul la mana!' spune, iar eu ii împing si mai tare incheietura in fata, iar ea scoate un geamăt de durere.

   'Ti am spus că nu am de gand sa ma cert cu tine pentru un băiat, Annie. Ce naiba e atat de greu de inteles?' o intreb si isi ridica privirea in care sunt câteva lacrimi si stau asa câteva secunde doar pentru a o privi cum suferă.

     Merita sa sufere. Merita asta din plin. Nu poate decide si nu are dreptul sa ma traumatizeze doar pentru ca il vrea pe Adam.

   Usa de la cantină se aude deschizandu se si un zgomot de produce din cauza mișcărilor de cap pe  care le face lumea pentru a isi da seama cine a intrat, iar mie nu îmi pasă. Annie se uita la rândul ei în direcția de unde vine zgomotul, apoi parca isi prinde forța, se ridică în picioare si ma trânteste foarte tare de perete, încât privirea mi se incetoseaza si tot ce pot vedea este palma ei cum se apropie de fata mea. Închid ochii asteptand contactul acesteia cu fata mea, dar spre surprinderea mea nu mai apare. 

   'Ce dracu nu ai inteles din<<Las-o în pace>> ? Ti am spus sa nu te mai atingi de ea. Stii numai sa strici lucruri si sa ti o tragi cu toti pentru a obține ceva in schimb.' spune Adam si corpul meu se relaxează cand realizez ca el este cel care a intrat în atunci si ca mi a luat apărarea.

Loneliness hurts like fuckUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum