Capitolul 62

14.3K 435 61
                                    

   
   Perspectiva lui Adam

   'Băieți, duceti va la fetele din camera 4 si treziți le. Trebuie să prindă masa. ' ne spune diriginta, iar noi, eu Matt si cu Luke mergem către fete.

   Batem la usa si pot auzi un schimb de țipete de fata. Clanta se rotește si ni se deschide usa.

   'Ne a spus diriga sa va chemăm ca cică ne grăbim.' Spune Matt si eu imi îndrept privirea către Cassie.

  Doarme. Cu o pereche de pantaloni scurți pe ea si cu un tricou subțire.

   'Iesiti afara!' Ne spune Jennifer dupa ce il săruta pe Luke.

   Si pentru ca aparent am fost dați afară de către Jennifer din camera 4, nu am apucat sa ii spun lui Cassie un simplu'Neata' .

   Eu cu băieții am plecat jos, am mâncat si am iesit afara, apoi ne am dus in autocar si am asteptat restul lumii. Aparent acum mergem sa vizitam o gradina zoologică si chiar nu am chef sa ma mișc.

   O vad pe Cassie cum intra in autocar, este putin amețită si dezorientată. Iese din starea aia cand isi vede niste prieteni tocilari si apoi isi indreapta privirea spre mine.

    'Neața, Adam.' Imi spune si imi zâmbește. 'Stau eu la geam?' Întreabă si fata referire la locul liber de la geam.

   Normal ca da. Nu o mai las sa vorbeasca cu Mike.

     'Da.'

  Trece prin fata mea pentru a isi ocupa locul, dar nu se oprește aici. Isi îndoaie coloana pentru a nu ma atinge cu piciorul, ceea ce nu ma deranjează. Ii admir formele mai usor.

   Mă îmbrățișează și rămâne în brațele mele vreo 5 minute.

   Se pare ca toata scoala a vazut sărutul meu cu al lui Cassie de la ocean si mă bucur pentru asta. Este a mea. Nu a lui Ryan și niciun rahat de semn nu o poate face a lui.

      *

  'Nu mi mai face poze, Cassie.' Ii spun.

   'Sunteti draguti, taci.' Imi spune si vine la mine ca sa mângâie ursul Koala din brațele mele. Tot ea l a pus. E prea copilăroasă si imi place asta.

   Din perspectiva lui Cassie

    'Acum cine face poze?' Il intreb.

Am luat in brate un pui de leu si am început să mă joc cu el. Uneori sunt prea copilăroasă.

   Astăzi am luat feribotul si am mers pe Insula Catalina. Este prea frumos aici.

   Dupa ce ni se face prezentare la toate animalele din grădina zoologică, adica dupa 3 ore în care nu s a intamplat nimic interesant, am plecat de acolo si ne am dus la plaja. Feribotul pleaca la ora 9, deci avem timp încă 2 ore sa stam pe plaja. Este deja apusul si am un moment fotogenic, asa ca o iau pe Jennifer de mana si pe Sara la fel si facem toate 3 poze.

  Mă urc în spatele lui Jennifer .

  'Sara, fa poza. Nu cred ca mai pot sa o tin pe grasă asta pe mine. 'spune prietena mea. Ma stramb la ea si aud un sunet de aparat, deci ne a făcut o poză.

 Ma stramb la ea si aud un sunet de aparat, deci ne a făcut o poză

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.
Loneliness hurts like fuckUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum