Kapittel 34 - Svarttind

54 7 0
                                    




*Kaira*

Svarttind

Jeg våkner i armene til Daniel. Følelsen er fantastisk. Jeg føler meg bedre enn på lenge. Jeg har kjenner det murrer i brystet av uro, men den er så vag. Så deilig! Jeg strekker meg og Daniel våkner av det. Jeg ser opp på ham og han smiler så varmt til meg.

- Hei, min skjønne. Sier han og kysser meg på pannen. Jeg blir flau. Så forbasket flau. Varmen kryper oppover halsen og ørene på meg og gjør kinnene mine ildrøde. Han smiler igjen.

- Du er så søt når du rødmer. Kommenterer han og jeg gremmer meg. Jeg skal til å reise meg, men Daniel drar meg ned til seg igjen. Han løfter dynen på plass og holder armene rundt meg. Det føles godt å ligge her, men uroen begynner å forplante seg nedover kroppen og gjør meg rastløs.

- Du har maur i kroppen, Kaira. Klokken er ikke mer enn halv seks på morgenen. Ingen grunn til å stresse. Sier Daniel og stønner og graver oss enda lenger under dynen.

- Jeg er urolig. Mumler jeg og snur meg rundt i armene til Daniel, til jeg ligger med ansiktet mot ham. Jeg legger meg inntil brystet hans og kjenner på varmen fra ham. Han er så trygg. Jeg har aldri ligget i armene hans før. Ikke på denne måten. I går så han meg på mitt aller mest sårbare, og han tok så godt vare på meg. Jeg har aldri følt meg så trygg og ivaretatt som da. Han viste en slik rørende omsorg for meg. Han bryr seg så mye om meg. Han viser seg så trygg og god, han står så støtt. Han er som et fjell. Står like støtt om det stormer rundt ham. Det er en fantastisk egenskap.

- Jeg vet det, Kaira. Men nå skal vi slappe av en stund til. Sier han og klemmer meg inntil seg. Jeg kan kjenne det harde brystet hans mot ansiktet mitt, og den senete, harde kroppen hans mot min. Varmen som omslutter oss har en beroligende virkning på meg. Jeg merker hvordan den anspente kroppen min langsomt faller til ro.

Jeg våkner og ligger alene i sengen. Den virker brått så kald. Jeg ser meg rundt og ser Daniel stå midt på gulvet i bare bokseren. Ryggen hans er sterk. Musklene er godt synlige. Han har et arr nedover den ene skulderen hans, ned mot ryggen. Armene er senete og muskuløse, lårene er kraftige. Han har en fantastisk profil. Jeg blir rød da jeg ser at han oppdager at jeg titter på ham. Jeg trekker til meg blikket og setter meg opp i sengen. Forsøker å overse det lekene blikket hans i speilet. Jeg gjesper og kaster dynen til side. Daniel drar på seg buksen bak meg. Jeg reiser meg og forsøker å finne klærne mine, men ser dem ikke noe sted.

- Det er pakket ut for deg. Klærne dine ligger i skapet. Sier Daniel og jeg nesten gruer meg da jeg må gå forbi Daniel i bar overkropp for å se i skapet. Han har det lille smilet i munnviken, og jeg føler meg merkelig berørt av det. Han rører meg ikke da jeg skynder meg forbi han og åpner skapet.

- Det kommer mange flokker hit i dag. Sier Daniel bak meg. Jeg snur meg mot ham for å spørre mer. Da ser jeg at han ikke har en vanlig jeans på seg. Han har kledd seg i en svart jeans, og driver nå og knepper igjen en burgunderfarget skjorte. Jeg har ikke sett ham i finere klær før og han ser uforskammet godt ut i det.

- Det vil si at jeg skal ha på meg litt finere klær? Spør jeg bare og han nikker og ser alvorlig ut. Det lekne smilet er borte. Jeg vil spørre, men finner det best å la være. Jeg snur meg bare mot skapet og leter gjennom det Daniel har pakka med til meg. Jeg velger en tettsittende svart bukse, en pen hvit topp og en grå skinnjakke. Det er mange pene sko her også, så jeg velger et par svarte boots med pene detaljer rundt ankelen. Daniel går inn på badet og begynner å barbere seg. Jeg benytter anledningen og skynder meg å bytte undertøy. Jeg kaster det brukte i skittentøyskurven.

DragehjerteWhere stories live. Discover now