97. fejezet

2.7K 151 55
                                    

Az eljegyzésről szóló közlemény pár nappal később megjelent a Reggeli Próféta címoldalán:


Lucius Abraxas Malfoy és Narcissa Black Malfoy

örömmel jelentik be fiuk és örökösük, Draco Draco Malfoy és Harry James Potter eljegyzését.


A bejelentés meglepetésként érte Harryt, de mihelyst jobban belegondolt, rájött, hogy nem kellett volna meglepődnie. Lucius ragaszkodott hozzá, hogy betartsanak minden „szertartást" abban a kis interjúban, amit tartott, de mindvégig rohadtul jól tudta, hogy a megtépázott hírnevén a Harryé csak segíthet. Úgyhogy ő és a felesége nem haboztak az egész varázsló Nagy- Britannia tudomására hozni, hogy egy házasságkötés útján a nevük hamarosan összekapcsolódik majd a Harryével.

Harry kuncogott. Ezt igazán előre láthatta volna.

A bejelentéssel kapcsolatban csak egy dolog volt furcsa, és amikor Draco csatlakozott hozzá a reggelinél, Harry meglobogtatta előtte a címoldalt. Draco átolvasta, és erőteljesen bólintott.

– Helyes. Megfogadták a tanácsomat. – Harry kérdőn felvont szemöldöke láttán elmagyarázta. – A bejelentés első vázlata úgy utalt rád, hogy Harry James Potter, MÉ, VL, K.

– Tessék?

– Merlin Érdemrendes, Voldemort Legyőzője, Kiválasztott. De tudtam, hogy egyiket sem értékelnéd, úgyhogy lebeszéltem őket. – Draco elvigyorodott. – Az apám elég makacs, de nem volt olyan szörnyen nehéz meggyőzni. Csak annyit kellett tennem, hogy rámutatok, milyen szánalmasnak tűnne ettől, ha ezt a rengeteg titulust mind beleírja. Kilóg majd a lóláb, hogy azt reméli, rá is vetül majd egy kevés a presztízsedből.

Harry hálája jeléül elmosolyodott. Tudta, hogy sosem kerülheti majd el annyira a rivaldafényt, mint szeretné, de minden apróság segített. De talán fontosabb volt, hogy Draco ennyire jól megérti őt, és hajlandó szembeszállni a szüleivel a témában. Egy kérdése azonban még mindig megmaradt.

– Draco Draco Malfoy? Tényleg ez a neved?

Draco a pirítósára kent egy tetemes mennyiségű narancslekvárt, miközben válaszolt.

– Most már ez. Te neveztél el így. És ahogy az elmúlt este is beszéltük, eltökélt szándékom, hogy a rabszolgád legyek, és a férjed is, szóval azt gondoltam, úgy kellene kezdenem, ahogy folytatni is akarom; annak a névnek a használatával, amit az én Harry gazdám szíveskedett választani nekem.

Harry úgy érezte, a név dolog mindig is egy kicsit furcsa volt, de ha Draco szeretne dorbézolni a rabszolgaságban, amit ezúttal saját maga választott... akkor hajrá! Az elmúlt pár éjszaka órákat töltöttek azzal, hogy összeállítsanak néhány alapszabályt, amik szerint élni akartak. Először is Harry végre adhatott Dracónak általános engedélyt, hogy egyen és igyon, amennyit szeretne, és amikor csak akar. Mindig is kellemetlen volt számára a bűbáj ezen része.

Most egyfajta saját bűbájt kreáltak. Mágia helyett szeretetből, de nem kevésbé erőteljest.

Egy másik szabály az lett, hogy Dracónak megint engedélyt kell kérnie ahhoz, hogy elmenjen, ami azt jelentette, hogy nincs több maszturbálás.

– Elvárom tőled, hogy fékezd meg magad – mondta neki Harry szigorúan. – Számíthatsz rá, hogy alaposan megbüntetlek, ha engedély nélkül mész el. Akár egyedül vagy közben, akár velem az ágyban.

Draco nyelt egyet.

– De... de...

– Ez nem vita tárgya.

BirtokolvaWhere stories live. Discover now