12.BÖLÜM: "İhtiras ve İhtiyaç"

8.1K 635 112
                                    

Sevgiyle Harmanlanmış Bedenler

12.Bölüm: "İhtiras ve İhtiyaç"

3.GÖZ

Göğsünden kalkan kız, sütyenini giyip kopçasını takarken, kaşlarını çatarak huysuz huysuz baktı ona Alp. Tutku, askılarını düzeltmeye çalışırken, tek bir parmağıyla kopçayı açıp, kızı kolundan çekerek tekrar göğsüne yatırmaya çalıştı.

-Alp, rahat dursana." Sırtını çalılıklardan aniden ayırıp doğruldu genç adam yerinde. Ellerini kızın karnında birleştirip, omzuna öpücük kondurdu, mırıldanırken. İsmini söylemesi... Bundan hoşlanmaktan vazgeçmeyecekti.

-Kalkma. Burada yeterince eğleniyoruz." Yarım saatten fazladır buradalardı ve Selinle Özgür onları merak edip bakınırlarsa çırılçıplak yakalanmak istemiyordu Tutku. Alp, saçlarını geriye doğru çekerek boynuna dudaklarını sürterken, başını arkaya, onun omzuna yasladı kız. Karnındaki elleri, göğsüne çıkarırken, keyifle mırıldanan hatunun boynunda güldü. "Gördün mü? Sen de kalkmak istemiyorsun." Onun kolları arasından iki saniye içinde aniden çıkarken, iç çamaşırlarını giyip köşedeki gömleğini üzerine geçirdi kız. Kıyafetlerini şimdi giyebilirdi çünkü dalgalı saçları şuan sadece nemliydi, vücudu kurumuştu.

-Kalk hadi." Alp, oflayarak yerinden kalkarken, kıyafetlerini giymeye başladı. Pantolonunu geçirip, kemerini takarken yanlarına gelen Selin önündeki dallara takılmamak için önüne bakarak yürürken, sekerek yanlarına gelmişti.

-Gençler ben de size ba..." kafasını kaldırıp, Tutkuyla giyinen Alp'i görünce dudağını içten ısırdı, hiç edepli biri değildi ama biraz utanmıştı. Bu ağabeyini yatakta biriyle basmaktan farksızdı. "Ben böldüm mü?" Tutku'nun saçındaki birkaç yaprak durumu tasdiklerken, Alp gözlerini devirerek tişörtünü geçirdi üstüne.

-Hayır, Tutku Hanım da dönmemiz için ısrar ediyordu zaten." Kıza sataşırken, Tutku ona göz devirmekle yetindi. Selin, ikisinin bu haline bıyık altından gülerken, eliyle ensesini ovaladı.

-Şey tamam siz gelirsiniz o zaman... Ben merak etmiştim." Arkasını dönüp ikisini beklemeden yürümeye başladığında, Tutku "Gördün mü?" Dercesine bir bakış attı Alp'e. Haklı çıkmıştı işte! Onları merak edip bakmaya geleceklerdi elbette, ya çırılçıplak yakalansalardı? Genç adam göz devirdi, bu durum pek umrunda değil gibiydi.

-Ukala." Dedi kıza ama Tutku ona takılmadan omuz silkince, kalçasına vurdu ve onu yine kızdırmış oldu böylece.

-Yapma diyorum şu hareketi!" Sesinin yüksek çıktığını Selin'in yavaşlayan adımlarından anlayınca, dişlerini bastırıp tıslar gibi fısıldayarak konuştu. "Hoşuma gitmiyor."

-Ben de üste çıkan tavrın için aynı şeyi söylemek istiyorum." Beraber yan yana yürümeye başladıklarında, kızın koyu saçlarına tutunan yaprakları aldı.

-Ama bu benim huyum." Dünyanın en haklı savunması ve isyanı gibi duruyordu ama Alp'i pek de tatmin edecek bir sebep değildi. Ona temas etmek, kalçasıyla ilgilenmek, en önemlisi onu kızdırmak, acayip hoşuna gidiyordu.

-Bu da benim huyum o zaman." Gerçekten de gıcıklığının aldığı boyutlar Tutku'yu o kadar şaşırtıyordu ki, on dakika önce onunla sevişirken şimdi onu boğazlamak istiyordu.

Sevgiyle Harmanlanmış Bedenler (THB-2)Where stories live. Discover now