29.BÖLÜM: "İki Sarı"

5.2K 743 425
                                    

Mutlaka yorum yapmayı ve yıldıza basmayı unutmayın. Biliyorum sadece 4-5 kişi var Tutku'nun bazı yaptıklarını onaylamayan ama o Tutku, o onay beklemiyor, eğer sizi yazsaydım böyle yazmazdım.

Ama sizi yazmıyorum, dolayısıyla beğenmediğiniz bir hareketini değiştirmem için yazarsanız, yine aynı şekilde yazdığımı göreceksiniz. Herkesin %100 sevdiği birini yazmam mümkün değil. Çünkü herkesin kendince doğruları vardır. Ben bildiğim yolda ilerliyorum. Ve Tutku hala Alp'i affetmedi, evet.

Siz de seviyorsanız okuyun, sevmiyorsanız Wattpad'deki binlerce kitaptan birine gidin. Çünkü platformun amaçlarından biri bu, sevdiğini okumak, sevmediğini bırakmak.

Hala #Tunç çifti için duranlar... Keyifli okumalar! Ve unutmadan, İTHAF SEZONU bu kitap için de açıldı! O yüzden yorum yapmayı unutmayın...

3

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


3.GÖZ

Elvinle Tutku koltukta korku filmini gözünü kırpmadan izleyen ikiliydi. Reva, elinde yeni abur cubur paketiyle yanlarına çöktüğünde, aniden beliren yaratıkla yüzüne tiksinme ifadesi yerleştirdi. Ama o da korkmayan ikiliye dahildi. Üçü o kadar heyecanlı izliyorlardı ki, diğerlerinin hali içler acısıydı.

Sinema odasının koca daire şeklindeki koltuğunu kaplamıştı kızlar ve hepsi duvarı kaplayan perdede aniden beliren yaratıkla hafif irkilirken, Aden bağırdı.

-Ayyy doğurucam şimdiii!" Aslında neden onay verdiğini bile bilmiyordu. Korkak olmadıklarını ispatlamakla alakası olduğunu hatırlıyordu konunun ama beş dakika önce yastığı gözüne çekerek zaten o ispat çöp olmuştu bile.

-Kızlar işedim galiba, o neydi öyle be?!" Asu da Aden'e sarılmış korkuyla ekrana tek gözü kapalı bakarken, Eva da Elvin'in göğsüne yasladı başını. Tutku, kaşlarını çatarak işaret parmağını dudaklarına götürdü.

-Şşşşş! Bi susun be! Car car..." bunu derken bacaklarını dizlerinden bükmüş, bir bileğini o büktüğü dizin üzerine yaslamıştı kahvede oturan dayılar gibi. "Arghh!" Halasından poposuna yediği şaplakla kaşları daha da çatılırken -bu hareket ona sarıyı hatırlatmıştı- gözlerini kısarak ona baktı kadın.

-Bana sus demek sana mı düştü, koca popo seni." Filmin zaten içine sıçtıkları için, çünkü güzelim final sahnesi ziyan oluyordu, yerinden dizleri üstünde kalkıp halasına doğru gitti ve kucağına şak diye oturdu Tutku tüm ağırlığını vererek. "Amaaan! Kalksana kız..."

-Al sana koca popo. Al." Kucağından güç bela dizlerine oturan Tutku'yu attığında elini göğsüne koyup hayretle söylendi Asu.

-Ayol bu zır deli! Allah seni alacak adama..."

-BÖÖÖÖÖÖÖÖ!" Ne ara yanından komando sürünüşü yaptığını anlamadığı Tuna, karanlıktan şak diye çıkınca çığlığı basıp elindeki mısır kasesini düşürdü Asu. Ama neyse ki Adenle o kadar iştahlılardı ki, korku izleyince iştahımız kaçar, diyerek filmden önce bitirmişlerdi hepsini.

Sevgiyle Harmanlanmış Bedenler (THB-2)Where stories live. Discover now