30.BÖLÜM: "Yenilgi" (PART-1)

4.6K 706 484
                                    



Bu bölüm,

@CigdemBecet3

@Demelenere

@bilgnnn

@sehir_kusu35

@birgariphatun_

@enslove44

Okurlarıma ithaf edilmiştir. Desteğiniz ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim! ❤️ İsmini göremeyen üzülmesin çünkü daha çok yolumuz var! Keyifli okumalar...

 Desteğiniz ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim! ❤️ İsmini göremeyen üzülmesin çünkü daha çok yolumuz var! Keyifli okumalar

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


3.GÖZ

Tutku, gülmemeye çalışırken dudaklarını birbirine sıkıca bastırdı ama ağzına soktuğu koca hamburger lokması onu zorluyordu. Elvinle birlikte en sevdiği fast food yerinin önündeki masalardan birindelerdi ve kadın kendi ranch sosunu kızının önüne doğru itekledi patateslerini yemeye başlarken.

Tutku da aynı annesi gibi, her zaman önce hamburgeri sonra patatesleri yerdi. Aslında yemeği hızlı bitirirdi ama Elvin onun bıçak açmayan ağzını öyle bir açmıştı ki, konuşmaktan anca hamburgerinin yarısını yiyebilmişti kadın bitirdiği halde.

-Anne ya, senin yüzünden tıkandım..." yemek yerken konuşmayı bu yüzden sevmiyordu çünkü konuşmak onu tıkıyordu. Elvin, birinde patates olan ellerini havaya kaldırdı.

-Pardon Tutku Hanım, ama hayatınızdaki gelişmeleri merak etmiştim..." onunla aralarındaki bu ilişki çok başkaydı. Tutku, Elvin'in tam olarak "arkadaş anne" tipinde olduğunu söyleyemezdi. Çünkü onunla tam olarak arkadaş değildi, aralarında her zaman saygı bulunurdu. Mesela ona "şu çocukla deliler gibi öpüştük" diyemezdi, demezdi asla ama "bu gece babamı ekip bisikletle çıkacağım." derdi ve hatta annesi de bazen katılırdı.

Ona çok saygı duyuyordu Tutku. Öyle ki Elvin Duru Devran, onun için bir idoldü. Asla olamayacağı bir idol...

Annesi güçlüydü, kendisine rol model bir anne olmasa bile harika bir anne olmayı becermişti. Sevecendi, kararlıydı, asla kimseye boyun eğmiyordu. Amcasının, halasının ve rahmetli babaannesinin yüzlerce kez söylediği gibi, çapkın babasını bile alt etmişti. Çünkü Acar'ın gözlerinde, ona baktığı zamanlarda gördüğü zaman emin olduğu duygu aşktı.

Bu nasıl mümkün olurdu bilmiyordu Tutku. Bir insan karşısındakini kendine nasıl yıllarca aşık edebilirdi? Erkeklere o malum olaydan sonra güvenmediği lise yılında babasının üzerine çok gitmişti genç kız. Bunun için hala utanıyordu ama bir ajan gibi çalışmıştı..

Sürekli onu didiklemiş, şirketine gitmiş, çaktırmadan arada telefonuna bakmıştı. Ama hayır. Ne pis bir video görmüştü telefonunda, ne şirkette biriyle yakın olduğunu ne de gizli iş çevirdiğini... Madem bu amcası ve babası gibi harika erkekler eskide kalmıştı, kendisi ne bok yiyecekti acaba?

Sevgiyle Harmanlanmış Bedenler (THB-2)Where stories live. Discover now