35.BÖLÜM: "Öfke"

5.3K 782 721
                                    


BU BÖLÜM, instagramda paylaştığım özel SHB kolaj videosuna yorum yapan,

@HmeyaEKER 💗

@sadecezra 💙

@kitapdelisi1551 ❤️

@egedegilece 💜

@mechanicmen123 🖤 (kullanıcı adını yazmamıştın, instagram adını yazdım okurum..)

@masalmert3 ❣️

@hfzeynep03 💝

@belinay_bitlisli 💓 (Wattpad kullanıcı adını belirtirsen değiştiririm güzelim.)

adlı okurlarıma ithaf edilmiştir. Düşüncelerinizi benimle paylaşmanız çok özel ve çok keyifliydi. Teşekkür ederim! 🤍
Umarım sevinmişsinizdir, desteğiniz için çok mutluyum. Keyifli okumalar ballar! 🍯


3.GÖZ

Kızlar, Devran yalısının bahçesindeki ufak havuzunda oldukça keyifli zaman geçiriyorlardı. Hava kararmıştı ve hazırladıkları meyve tabaklarıyla havuzda durmuş ara ara meyve yiyor, sohbet ediyor, yüzüyor ve kendi aralarında yarışıyorlardı.

Zaten Eva hariç -o Alp sayesinde Selinle çok zaman geçirmişti- hepsi Selinle Alp'in doğum gününde tanışıp yakın oldukları için varlığını yadırgamıyorlardı. Reva da gelmişti ama fazla kalmak istemeyerek odasına çıkmıştı, şimdi Kavin, Tutku, Selin, İnci, Eva ve Ece sıcak suyun tadını çıkarıyorlardı.

Herkes içerideydi.

Bir kişi hariç.

-ÇEKKKKİLİN YOLDAN BİR BELA GELİYOR, BUUUM!" Çat diye suya atlayan Tunayla hepsinin yüzüne su çarparken, Allah'tan meyve tabaklarına hiçbir şekilde su girmemişti. Daldığı sudan çıktığı anda kızların carlamasıyla karşı karşıya kalarken, yeniden suya daldı ve Ece'yi bacaklarından kavrayarak havaya kaldırıp beraberinde sudan çıktı. "Zaten ıslanmıyonuz mu ne bu carlama?" Haklı olduğu için göz devirme dışında bir tepki alamazken, gülen Ece'nin yanağına birkaç defa öpücük kondurdu. Onların kendi arasında eğlenmesi diğerlerini de gülümsetirken, Eva bu sırada yavaşça Tutku'ya yanaşmıştı.

-Şey Tutku.." yüzünde Tuna'nın verdiği bir tebessümle Eva'ya dönen kız ondaki keyifsizliği hissettiği an, neyle ilgili olduğunu anlamıştı bile. "Rüzgar'ın canı sıkkın. Tuna nedenini bilmiyor sanırım ama sen biliyor musun?" Yüzündeki ifadeyi büyük bir soğukkanlılıkla sabit tutsa da, yalan söylemeye gönlü elvermiyordu, çünkü Eva'nın yeşilleri o kadar açık ve duruydu ki...

-Bir şey mi oldu?" Diye konuyu değiştirdi bu yüzden ama sarışın, başını sağa sola sallayarak ona istediği cevabı vermemiş oldu. Eğer yaşadıkları bir sorunu anlatsa bir şekilde geçiştirebilirdi çünkü.

-Hayır ama dünden beri canı sıkkın hissedebiliyorum. Baksana..." onun gözlerinin odaklandığı yere başını çevirdiğinde bahçeyi sulayan Rüzgar'a verdi dikkatini. Her zamanki gibi köpekler onun yanında dolanıyordu ama normalde onlarla keyifle ilgilenmesine rağmen bugün oldukça durgundu, sadece başlarını usul usul okşuyor, bir yandan çiçekleri suluyordu delikanlı. "Kesin bir şey var. Bilmeden bir şey mi yaptım acaba?" Eva'nın bu nazik düşüncesi üzerine dayanamayıp, konuştu.

-Benim yüzümden olabilir." Yeşiller hızla kendisine çevrilince duraksadı biraz. "Yani atıştık da biraz." Daha fazla sarışına bakamadı, o kadar masum ve bihaber görünüyordu ki.. Onun kadar uzak olmayı dilerdi bu konudan Tutku, onun kadar habersiz..

Sevgiyle Harmanlanmış Bedenler (THB-2)Where stories live. Discover now