39.BÖLÜM: "Tutunacak Dal"

4K 609 304
                                    


600 Yıldız istiyorum.

Hiç öylesine. 🌟🌟🌟

*İthafları diğer bölüm yapacağım (2 bölümün yorumlarını göz önüne alarak. Çünkü kitapları geçen gün yayımdan kaldırdığım için yorumların hepsini henüz okuyamadım.)

3.GÖZ

Akello, çatılı kaşlarıyla çıktığı tepeden merdivenlere basmadan zıplayarak inerken Elvin çoktan çocuklarına yönelmiş, ringe girmişti. Maçı yöneten hakem daha ringe gelmeden, Rıdvan el hareketiyle buna engel oldu ve kalabalığa döndü.

Normalde kavga durduğu için sinirlenirlerdi ama onlar da şok olmuş bu kadına bakıyorlardı. Söylediğinin doğru olup olmadığı ihtimalini tartışıyorlardı aralarında.

Altında simsiyah bir pantolon, üzerinde sıfır kol bir bluz vardı kadının. Omuzlarının bir tık altında biten siyaha oldukça yakın boyanmış saçları, biçimli duran kaşları ve yaşına göre oldukça gergin görünen cildiyle oradaki en güzel kadın olabilirdi.

Hatta direkt öyleydi. Tutku bile onun yanında şimdi bu dağılmış ve terli haliyle, bir fareye benziyordu.

-İyi de bu Elvin Devran." Dedi Clara bağırmaya yakın bir ses tonuyla Elvin'in duraksamasını sağlayarak. "Elvin Devran, asıl lider mi?" Zaten dövüşe James girdiği için sinirlenmişti, şimdi bir de sadece bir sefer denk geldiği dergide gördüğü kadının gerçekten de lider olduğunu Rıdvan'ın şok olmuş suratından bile anlayabiliyordu.

-Paralar sahiplerine geri verilecektir. Herkes çıksın! HERKES!" Rıdvan'ın bağırışına karşı itiraz sesleri yükselirken Akello havaya dört beş el ateş ederek çıkmalarını hızlandırmış oldu. Dakikalar içinde mekan boşalırken, Tutkuyla Rüzgar Elvin'in yüzüne bakamıyor ya birbirilerine ya da mindere başlarını çeviriyorlardı.

-Ne bu rezillik? Ne yapıyorsunuz siz?!" Tutku, annesini daha önce hiç bu kadar sinirli görmemişti. Yüzü saniyeler geçtikçe daha da kızarıyor, eliyle boynunu ovalıyor, gözünü bile kırpmadan onlara bakıyordu. "CEVAP VERİN!" Bağırışıyla ikisi de istemsizce nefesini tutarken, Clara kadının yanına geldi.

-Sizinle dövüşmek istiyorum. Li..." Elvin, gerçekten çok sinirliydi o anda orayı herkesin başına yıkmak istiyordu. Ama bunu yapmamalıydı çünkü "Örnek Anne" olması gerekiyordu.

Örnek anne, görünüşe göre hiç iyi örnek olamamıştı.

-Bildiğim kadarıyla James'e yenildin." Gözlerini oğlundan alarak kıza çevirip onunla burun buruna geldi. "Sen kim oluyorsun da benimle dövüşebileceğini sanıyorsun? Kaybol." Clara, Rıdvan'ın çekiştirmesi yüzünden öfkeyle oradan ayrılırken, Elvin arkasını hala sessizliğini koruyan ikiliye dönerek, tüm bu dramayı ilgiyle ve hatta biraz keyifle izleyen -çünkü ismi gibi tutkulu olan minik kaplan o anda sessizdi- Exton'a baktı.

-Exton?" Delikanlı başını salladığı sırada Rüzgar da Tutku da istemsizce gözlerini kısarak ona bakmaya başlamıştı. "Çağırdığınız için teşekkür ederim." Exton, ringe girerek kadının yanına geldi ve içtenlikle gülümsedi.

-Kardeş olduklarını ve "Devran" bağını çözmek zor olmadı. Elvin isminin cennet çiçeği demek olduğunu biliyorum. Tanıştığıma memnun oldum." Kadının elini tutup, dudaklarına götürdü ve Tutku'nun yanından geçip giderken tahrik etmek istercesine fısıldadı. "Kolay gelsin, bebeğim."

Dişlerini birbirine sıkı sıkı bastıran kız, annesinin yüzüne yine de bakamazken, Rüzgar Elvin'e doğru bir adım attı ama kadın elini havaya kaldırdı. Daha konuşmaya başlamadan ikisini de susturmuştu.

Sevgiyle Harmanlanmış Bedenler (THB-2)Where stories live. Discover now