31.BÖLÜM'ü OKUYANLAR! •BÖLÜM AÇIKLAMASI•

3.4K 396 160
                                    

Birkaç soruyu yanıtlayacağım. Son bölüm kalp krizi etkisi yarattı :)



BÖLÜMÜ OKUMAYANLAR AŞAĞIDAKİ SORULARI OKUMASIN!












*Rüzgar biliyor muydu? Biliyorsa neden söylemedi?

Rüzgar'ı tanımış olmanız lazım... Rüzgar, Alp söylesin istedi. Böyle öğrensin istemezdi. Ama kimsenin sırrını birine söyleyecek insan değil. Rüzgar sırrı ölene kadar tutar, böyle biri. Söylemek ona düşmezdi. Eva'dan bile sakladığı şeyler yok mu sanıyorsunuz?

*Alple Gaye evliyse Alp, Gaye'yi aldattı mı? Evliliğe saygısı yok mu?

Evliliklerinin nasıl olduğunu söylemedim. Henüz. Haksızlık olan tek kişi TUTKU, şu noktada. Çünkü.. Açık evlilik diye bilinen bir şey ve ikisi de başka başka insanlarla oldu. Bu belirli bir şey. Açıklama koyayım,

AÇIK EVLİLİK: "Bu tarz bir ilişkinin tanımını kısaca yapmaya çalışırsak; kadının ya da erkeğin üçüncü bir kişi ya da kişilerle özgürce ilişkiye girebildiği bir evlilik biçimidir..
Açık evlilikte eşler; birbirleriyle olan ilişkilerinde, kendileri dışında belirlenmiş sosyal kurallar ya da kontratların değil, tamamıyla kendi istek ve tercihlerinin belirleyici olduğunu düşünürler." Yani Gaye'nin bu konuda bir problemi yok. Çünkü o da birileriyle oldu. Kimse aldatılmadı.

Çünkü kuralları belli. Ha benim tercih edeceğim bir şey mi? Hayır. Ben de Tutku gibi evliliğin çok kıymetli olduğuna inanırım. Böyle bir evlilik yapmazdım. Ama yapan da yapıyordur yani saygı duyarım ve karakterlerin yaptığı her şeyi onaylamıyorum..

Daha derin detayları ve başka kapıları var bu evliliğin, zorla yapılan bir şey diyemem, ama YARGILAMAYIN, ÖĞRENECEKSİNİZ ÇÜNKÜ. Çooook şey var anlatılacak ;) Duygusal ya da önemli boyutlarını..

*Alp Gaye'ye aşık mı?

Değil. Ben Alp'e "aşka en uzak adam" derken "hehehe tabi tabi" modunda olan ballarım vardı. Neden şimdi şaşırıyorsunuz ki? Alp şuan Tutku'ya da aşkından ölüp bitmiyor. Ona çok ciddi hisleri var tabii. Daha önce beslemediği türden.

*Tutku nasıl olacak? Yıkılacak mı?

Kendini kandırılmış ve aptal yerine koyulmuş hissediyor. Bu onun için çok ağır, Alp'in yüzüne bile bakamaz. Dağılacak ama ağlamayacak. Yıkılsa da çöküp kalmaz. O Tutku. Kendini çevreye "DUYGU" anlamında kapatacak. Hayatına güçlü devam edecek. Alpsiz tabii ki.

*Sırları kim ortaya çıkaracak? Tutku artık anlatmaz, Alp de uğraşmaz gibi inceldiği yerden kopmaları için...

Özgürle Selin ne güne duruyor? :) Ya da Demir-Tutku sahnelerinde az buçuk öğrenmeye başlayacaksınız. Ağırdan alıyorum :) sabırlı olun ya da finale kadar bölüm biriktirin..

*Demir Tutku'ya aşık mı?

Demir kimseye aşık değil. Tutku sadece ona birini anımsatıyor ve onu önemsiyor. Ama önemsemek aşk değildir, Alp'i de çok önemsiyor Demir, hayatındaki 2 değerli insandan biri. Tutku da 3. Olmaya aday. Evet farklı bir kız ama Demir ona aşık değil.

*Ne kadar zamandır evliler?

Yaklaşık 3.5-4 senedir evliler.

*Evliliği başka biri biliyor mu? Aileden veya çevreden? Özgürler falan?
Sadece Demir ve Rüzgar biliyor. Şimdi de Tutku tabii. Aileden çevreden kimse bilmiyor.

*Rüzgar nasıl öğrendi her şeyi?

Sezon finali bölümünde Rüzgar Patron'un veri tabanına sızmıştı. Alp'in yaptığı bazı kirli işler yanında onunla ilgili sahip olduğu bilgilerden biri bu evlilik. Demir sarının ortağı olduğu için onun hakkında da bir şeyler biliyor.

Bu yüzden öldürtülmek istendi ve Alp onu yaralamak zorunda kaldı. Yapmak zorundaydı. Sonra Patronla anlaştı -telefonunu açmamıştı patron, rüzgarı vurduğu zaman- ve Rüzgar sıyrıldı. Şuan birtakım gerçekleri bilip nefes alan tek kişi Rüzgar Devran. İstisna yani. Detay vereceğim daha da :))

*Gaye nasıl biri? Görünüş&karakter?

*Tutku Badeyle seans yapacak mı gelecek bölüm?

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.



*Tutku Badeyle seans yapacak mı gelecek bölüm?

Biraz kendi köşesine çekilecek. Buna ihtiyacı var. Ayağa kalkacak hemen çünkü ;)

*Bir spoiler? :)

Tutku Patronla tanışacak. Ha bir de Alple Gaye'yi hırpalayacak. Ağlayarak koşacak hali yoktu? :) (gayeyi alpin karısı olduğu için dövmeyecek tabii ki, bu bence cidden saçma olurdu... Gaye'nin suçu yok.)

*Bu evliliğin Alp'in sırlarıyla ilgisi var mı? Formalite mi? Gerçek mi? Alp neden gizledi? Tutku ne zaman öğrenecek? Sırlar ne zaman tamamen çözülecek?

OKUYUP ÖĞRENECEKSİNİZ.


Dediğim gibi hemen YARGILAMAYIN. Tutku daha yeni öğrendi ama "affederse salaktır" diyen olmuş zaten öyle bir niyeti yok ki :) Alp'e de çok sövmeyin daha her şeyi %100 bilmiyorsunuz. Tabii kızın edin ama "ölsüğnn, gitsiiin" demeyin hemen.

Çünkü bu kitapta daha can alıcı sahneler var bu ufaktı :))

Ben size sorayım: "ALP'İN AĞZINDAN BİR BÖLÜM YAZAYIM MI?" neler hissettiğine dair ufak bir pencere?

Umarım sevmişsinizdir ve son bölüm sizi hikayeye iyiceee bağlamıştır. Heyecan açısından.

Heyecanını kaybeden olsaydı 30 kişiden aynı anda "bölüm biriktireceğim kaldıramıyorum bu heyecanı..." mesajı almazdım bence :) Bana cidden güvenin, kurguda sizi pişman etmeyeceğim. Ama peri masalı da yazamam şu anda.. "Napıyor bu salak kız?" "Iy bu oğlan uzay ötesi iğrenç" demeyeceksiniz. Sadece bir parça RÜZGAR gibi olun. Anlayışla yaklaşın :)) veeee,





Sevin, sevilin. ❤️❤️❤️

Sevgiyle Harmanlanmış Bedenler (THB-2)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu