36.BÖLÜM: "Ağabey"

4.7K 743 408
                                    



Bu bölüm,

@HilalPamukk ♥️

@sdrnnn 💙

@IlknurGner ❤️

@elifpolat15 🖤

@prettyzeynep 💕

@sehir_kusu35 🤍

@ceren3cc 💗

@fuskulli0 💖

@aksiyon00 💟

@black_to_black 💞

@pillibeybii ❣️❣️

Adlı okurlarıma ithaf edilmiştir.. Yorumlarınız, yıldızlarınız ve desteğiniz için çok çok çook teşekkür ederiiiim! Okurken çok keyif aldım. Benim için çok kıymetli özellikle yorumlar, biliyorsunuz başından beri. 😍

*Çok fazla yorum almış geçen bölümmm, o yüzden ithafların bir kısmını gelecek bölüme de aktaracağım bi 4-5 kişi daha var yazamadım fazla oldu diye ama aklımda..

Öpüyorum sizi. Herkese keyifli okumalar! BÖLÜM SONUNU OKUMAYI, 🌟 VE YORUMU UNUTMAYIN. 😘😘😘


3.GÖZ

Odaya hakim olan sessizlik kimsenin bozmaya cesaret edemeyeceği şekilde sarmalamıştı duvarları. İki kardeş arasında öyle bir bakışma yaşanıyordu ki, Tutku Rüzgar'ın gözlerinde saniye saniye yabancılaşmasını izlerken, soğuk maskesini de düşürmemeye özen göstermişti.

-Ben yeni bir dövüşçüyle dövüşmem." Cümleleri keskin, net ve tartışmaya kapalıydı. Gözlerini kırpmadan ağır ağır, Türkçeye hayran bırakacak bir şekilde konuşmuştu ihtiyara yönelik. "Hiçbir kadına bir daha el kaldırmayacağım da açık ve net konuşulmuştu."

Clara, ona kadın&erkek karışık bir liderlik maçı sunduğunda sadece onun yaptığı hamleleri boşa çıkararak kızı yenmişti Rüzgar ama o günden sonra asla bu tarz bir maça katılmayacağını sözleşmesine ekleyerek söylemişti. Zaten Clara'dan daha güçlü bir kadın da olmadığı için, kimse teklif götürmemişti. Tutku hariç. "Tartışmaya gerek görmüyorum." Kapıya doğru yürüdüğü esnada eli kapı kolundayken, Tutku'nun cümlesiyle duraksadı.

-Korkuyor musun yoksa?" Sesindeki kışkırtma tonu çok açıktı. Bunu biliyordu Rüzgar, Tutku onu dövmek için ya da yenebileceğini düşündüğü için gelmemişti buraya.

Onun canını yakmak, karşısına dikilerek, her şeyden önce böyle tehlikeli bir yere gelerek meydan okumak için yapmıştı. Başarılıydı da.

Onun kendisi için değerli olduğunu göstermek istemiyordu Rüzgar, çünkü şuan kıç yalayan bu herifler bile yarın iyi bir fiyata bu odadaki konuşmaları hiç öğrenmemesi gereken insanlara satabilirdi.

-Küçük bir kızdan korkacağım." Alaylı bir şekilde gülümser gibi yaptı, Tutku bu cümlenin asla Rüzgarlık olmadığını ve yalan söylediğini bilse de, saf bir öfkeyle yumruklarını sıkmıştı. "Liderliği böyle elde etmedim, Devran." Cümleleri buz gibiydi, odadaki herkes ikisinin arasındaki gerilimi hissetmişti ve Rüzgar kapı yerine Tutku'ya yönelik birkaç adım atınca, Rıdvan'ın el hareketiyle diğerleri yavaşça orayı terk etti.

Elbette Alaz'dan sonra başka bir Türk'ün -Alaz bunu söylemişti- erkek liderliğini alması çok konuşulmuştu ve bu kız da ondan namını duymuş sanıyordu Rıdvan.

Rüzgar sayesinde kazandığı paraların haddi hesabı yoktu, bu yüzden orta yolu bulmak adına genç adamın yanında oldu.

-Kadın/erkek dövüşleri kişi insiyatifine bağlıdır Devran. Yani rakibin istemiyorsa, onu buna zorlayamazsın." Tutku, koyu kahvelerini Rüzgar'dan ayırmayınca bozulsa da konuşmaya devam etti. "Yine de kadınların lideriyle dövüşmek istiyorsan, bunu ayarlayabilirim. Uyarayım, Clara çok güçlüdür."

Sevgiyle Harmanlanmış Bedenler (THB-2)Where stories live. Discover now