5.BÖLÜM

92 19 9
                                    

- Talihsiz Parti -

   Bir hafta geçmiş, nefret ettiğim tarih ödevini vermiş ve eski okulumdaki süremi doldurmuştum. Ve bugün İlayda Korkmaz'ın meşhur partisi vardı. Gitmek istemiyordum fakat herkes gitmem için baskı uyguladığından gitmek zorunda kalmıştım. Bu durum beni çok sinirlendirsede kimsenin kalbini kırmak istemiyordum. Hem Bade de benimle olacaktı. Hoş İlayda'dan hiç haz etmezdi bu partiye gelme sebebini anlamıyordum.

   Şu anda ise yatağa uzanmış kulağımda kulaklıklarım, ne giyineceğimi düşünüyorum. Daha önce hiç Bade'nin partileri dışında partiye gitmemiştim ve o partilerde de Bade ikimiz içinde kıyafetler bulurdu ama bu sefer yalnızdım. Can sıkıntısıyla telefonumu alıp instagrama girdim. Ana Sayfam İlayda'nın partisiyle ilgili görsellerle doluydu. Ana sayfadan çıkıp keşfete girdiğimde en sevdiğim dizi karakterleriyle ve kızsal birçok konuyla ilgili önerilen görseller bulmak beni mutlu etti.

   Keşfette biraz takıldıktan sonra gidip dolabımın kapaklarını açtım. Anlaşılan biri beni kıyafet bulma zahmetinden kurtarmıştı. İçimden bir ses onun Seyran Teyze olduğunu söylüyordu. Bütün elbiselerin önüne asılmış bordo renginde süet halter yaka bir bluz ve krem rengi bir etek bırakılmıştı. Onları alıp giyindikten sonra aynanın karşısına geçip makyajımı yapmaya başladım. Rimel sürüp eyeliner çektikten sonra gül kurusu bir farı hafifçe göz kapağıma sürdüm. Yanaklarımada bir şeyler yaptıktan sonra farımla aynı renk rıjumu dudaklarım ile buluşturdum. Saçlarımında bir kısmını alıp üstten at kuyruğu yapıp gerisini salık bırakarak perçem bıraktım. Ayakkabıların yanına gidip hafif topuklu bir babet alıp giyindim. Çünkü ölmüş bedenim topuklu ayakkabıyı asla kabul edemezdi.

   Saate baktığımda partiye bir saat kalmıştı ve birazdan Bade'de burada olurdu. Bu yüzden büyük açık kahverengi cüzdanımı alıp odadan çıktım. Düşüncelerimde yanılmamıştım. Bade gelmiş ve Seyran Teyzeyle sohbet ediyordu. Bade'nin yanına gidip

"Hoşgeldin Bade." dedim.

"Hoşbuldum Çisem. Kıyafetlerin çok güzelmiş." Hayran bakan gözleri üzerimde gezinirken gülümsemeden edemedim. Bende kendimi bu halimle çok beğenmiştim.

"Teşekkür ederim. Birileri benim için dolabımdan seçmiş bende çok beğendim." diyerek minnetle Seyran Teyzeye döndüm.

"O zaman kesin Seyran Teyzedir bu evde bu kadar zevkli başka biri yok çünkü." Sanki bakışlarım o kişinin Seyran Teyze olduğunu ortaya koymamış gibi sözleri ile de belli etti bunu Bade.

"Aslına bakarsan bende öyle düşünüyorum. Seyran Teyze acaba sen seçmiş olabilir misin?" diyerek bu küçük gizemli oyunumuzu devam ettirdim.

"E zorlanacağını bildiğim için bir yardımım dokunsun dedim. Fenamı oldu çok yakışmış bunlar sana." dedi Seyran Teyze. Onun bana bakan güzel gözlerini büyük bir mutluluk ile izledim.

"Teşekkür ederim Seyran Teyzem sen birtanesin." diyerek pürüzsüz ve güzel yanaklarına kocaman bir öpücük kondurdum.

"Yağcılarda inecek vaaar." demeyi ihmal etmedi Bade sırıtarak.

"Sen gevezelik etme de yürü, geç kalacağız." diyerek Bade'yi sürüklemeye başladım.

"Ya bir dakika ben güzel olmamış mıyım?" üstünde uzun geniş kolları olan boğazlı crop bir bluz altında siyah deri ispanyol paça bir pantolon ve dolgu topuklu botları vardı. Kıvırcık saçlarını da örerek bu kombini muhteşem bir hale getirmişti.

Çınar AğacıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin