30. Не знаех, че си момиче, Гилински?

1.8K 109 65
                                    

Веднага след като Елизабет ми се обади и поиска да излезем някъде довечера, се обадих на Тони. Все пак му обещах да му помогна и мисля че наистина между тях може да има нещо. Да, знам че не трябва да се меся или още по-малко да развалям връзката на Ливай и Елизабет, но...всички знаем, че не са чак толкова щастливи, колкото изглеждат. Виждам Елизабет как прикрива истинските си емоции. Колкото и да се прави на доволна от този начин на живот, аз знам че не е така. И за това съм готова да ѝ помогна. Не само на нея, а и на Тони и Джонсън, както и на Ливай.

-Кажи, Ванеса!-чух отегчения глас на Тони в слушалката и се усмихнах леко.

-Приготвяй се, имаш планове за вечерта.-казах и застанах пред гардероба си, за да си избера какво да облеча.

-Какви планове?-попита объркано.

-Казах ти, че ще ти помогна с Елизабет , нали? Е, тя се е скарала с Ливай и сега иска да излезем вечерта и да се забавляваме. И тъй като съм добра приятелка ти се обаждам, за да ти кажа да дойдеш. Ще се появиш по някое време, а ние с Теса ще си тръгнем и готово. Оставаш насаме с Елизабет.-споделих му плана си, а от негова страна чух смеха му.

-Знаеш, че не е нужно да правиш това, нали?-отвърна и аз повдигнах вежда.

-Знам, че го искаш.-казах и чух тежката му въздишка.

-Мамка му, мразя че ме познаваш толкова добре. Къде трябва да дойда и в колко?-попита и малка усмивка се появи на лицето ми.

-По-късно ще ти изпратя адреса. Сега трябва да се оправям, ти също. Бъди секси.-посъветвах го.

-Колко още?-попита съркастично и аз извъртях очи.

-Скромността ти няма край.-отвърнах и той се засмя.

-Знам. Благодаря, че правиш това за мен.

-Няма за какво. Длъжник си ми.-затворих телефона и извадих не много къса, червена, прилепнала рокля. Оставих я на леглото и отидох в банята, за да се изкъпя.

Взех си бърз душ и се върнах в стаята си. Изсуших косата си и облякох роклята. Извадих пресата и реших да се накъдря. Направих си небрежни къдрици и се заех с грима си. Не беше кой знае какво, просто малко фон дьо тен, коректор, спирала, очна линия и матово червило. Сложих си златни, нежни обеци и гердан. Прибрах ключовете за колата, пари и телефона си в малка, черна, коктейлна чантичка и се напръсках с парфюм. Обух черните токчета и се погледнах в огледалото.

He is the devil 2Where stories live. Discover now