63. Копеле.

1.4K 94 73
                                    


Поопознах се с брат ми. Не е лош човек, но все още ми е странно. 21 години да не знам, че имам брат е доста и сега да ми го сервират просто така не е лесно да го приемеш. Но как никой не е споменавал за него? Или просто аз не съм обърнала внимание? Толкова неща се случват наведнъж, мозъкът ми не може да ги приеме. Натоварвам се.

-Е, аз ще тръгвам!-татко остави куфарите си на земята и всички се доближихме към него.

-Ще ми липсваш.-прегърнах го.

-Ще се видим след две седмици на сватбата.-засмя се той и се отделихме. Татко се изнасяше от къщата, защото мисли, че щом напуска бизнеса трябва да напусне и къщата. Ще живее при приятелката си, на която така и не запомних името. Май беше Саманта. Все още ми е странно, че аз поемам контрола над всичко това.

-Довиждане, шефе! Беше чест да работим заедно.-каза Бруклин и го потупа по гърба.

-Вече не съм ти шеф, Бруклин. Обръщай се така към дъщеря ми.-поправи я той, а тя повдигна рамене.

-Не!-отвърна просто и се отдръпна.

-Благодаря на всички, че през тези години бяхте до мен. Искам да кажа, че вие сте най-добрият екип, който някоя мафия може да поиска. Горд съм, че работих с такива професионалисти. И макар някои да ме разочароваха, не съжалявам за нищо. Ако имах възможността да се върна назад във времето, не бих променил нищо, защото това е всичко, от което имах нужда. Вярвам, че ще се справите без мен. Ванеса, знам, че си притеснена за това, но вярвам, че ще се справиш.-усмихна се татко и приключи речта си.

-Ние също сме благодарни, че имахме възможността да работим с теб.-обади се Ноа и всички се съгласиха.

-Ще се видим на сватбата.-помаха татко и излезе от голямата къща. Беше ми малко тъжно, че напусна. Всички сме свикнали той да ни ръководи и сега ще е малко странно аз да съм на неговият пост.

-Е, Ванила, какви са следващите планове, които трябва да изпълним?-попита Бруклин и аз се усмихнах леко.

-За сега единствената ни задача е да си починем. Докато не мине сватбата на Ноа и Теса, няма да правим нищо.-отговорих и всички се зарадваха. Имахме нужда от почивка.

-Татко ти има голямо доверие. Наистина ми се искаше да се познаваме от по-дълго време. Винаги съм искал да се грижа за малката си сестра.-каза Майкъл и аз го погледнах.

He is the devil 2Where stories live. Discover now