66. Обявявам ви за съпруг и съпруга!

1.5K 89 70
                                    

Днес беше дългоочакваният ден. Днес Теса и Ноа ще сключат брак. Всички бяхме толкова развълнувани. Церемонията щеше да се проведе в двора на къщата, тъй като беше достатъчно голям да побере повече хора. Нямаше да има много гости. Само ние от мафията и родителите на Ноа и Теса. Тейлър също щеше да дойде.

Вечерта щяхме да отидем до скалите, за да постреляме с пистолети като за завършек на празника. Не съм стъпвала на това място от доста време, но не мисля, че ще имам проблем с това. Забравих Гилински. Мислех, че ще ми бъде по-трудно, но не, беше лесно. Явно не ни е било писано.

Теса се приготвяше в една от стаите, а Ноа не спираше да любопитства. Не съм си мислела, че някога ще присъствам на сватба на някой от тези хора. Но ето, че може да видиш и мафиотка в булченска рокля. С Елизабет щяхме да бъдем куми. Да, точно така! Две жени за кумове, това е нещо невиждано. Теса искаше да е така, а Ноа нямаше против. Ливай и Тони се разсърдиха малко, защото също искаха да бъдат част от това, но нямаше как.

Започнах да се оправям и влязох в банята, за да се изкъпя. Пуснах топлата вода и се настаних под душа. Горещата вода се стичаше по тялото ми и отпускаше мускулите ми. Изкъпах се набързо и увих хавлия около тялото си. Върнах се в стаята и приготвих роклята, с която щях да съм. Диего беше в другата стая при останалите момчета и можех да се оправя на спокойствие. Не, че щеше да ми пречи, но просто щеше да ме разсейва с неговото секси тяло.

Взех сешоара и започнах да суша косата си. Фризьорите и гримьорите щяха да дойдат и при мен, след като са готови с Теса. Някой почука на вратата и след малко Елизабет влезе вътре. Изключих сешоара от контакта и го прибрах отново в шкафчето. Момичето, което влезе преди малко в стаята вече беше облечено с дълга рокля без презрамки, цвят шампанско. Не мога да отрека, че ѝ стоеше страхотно.

-Фризьорите ме предупредиха, че ще дойдат след малко.-уведоми ме тя и аз кимнах. Облякох дългата, черна рокля и помолих Елизабет да ми помогне с ципа. Мразя рокли, но точно тази мога да кажа, че харесвам поне малко. Беше удобна и не ми пречеше, докато ходя.

-Видя ли Теса?-попитах и Елизабет се усмихна.

-Уникална е. Честно, не знам дали има по-красива булка от нея. Прическата ѝ не е нещо особено, но въпреки това придава официален вид и е много красива. Гримът ѝ е лек и подчертаваше добре чертите на лицето ѝ. Когато Ноа я види, ще се влюби в нея повторно и ще бъде още по-сигурен в думите си.-обясни ми тя.

He is the devil 2Where stories live. Discover now