37. Не искам да ми говорите!

1.7K 100 45
                                    

Гледна точка на Елизабет

Тази вечер беше търга и бях малко притеснена, защото аз щях да представям бижутата пред всички тези хора, които ще присъстват. От една страна се надявам да няма чак толкова много хора, но от друга искам да има повече, за да продадем, колкото се може повече неща и да спечелим повече пари. Ливай предложи от спечелените пари половината да ги дарим на някаква организация помагаща на бедните сирачета, а останалите да останат за нас. Не може ли всичко да остане за нас? Не обичам да съм добра, но все пак се съгласих с него.

Поканих Ванеса да дойде, но тя каза, че имала някаква работа с Гилински. Като говорим за Гилински, този ми се струва доста съмнителен напоследък. Да не говорим, че ми падна в очите. Направо не мога да го понасям, но все пак се сдържам заради Ванеса. Макар че забелязах, че и тя напоследък не се чусвства много добре. Изглежда стресирана и замислена.

Изкарах къса рокля, от тюл, цвят шампанско и приготвих обувки с висок ток в същия цвят. Влязох в банята и си взех бърз душ. Изсуших косата си и облякох роклята. Заех се с оправянето на косата ми и извадих машата. Накъдрих леко краищата и я оставих да се спуска свободно. Застанах пред огледалото и взех несесера с гримовете ми и си направих опушен грим. След като бях готова с косата и грима си, се напръсках с парфюм и обух токчетата. Взех малка чантичка, в която прибрах телефона и ключовете си. Излязох от стаята и отидох в хола, където заварих Ливай облечен с черен костюм. Няма да лъжа, стоеше му уникално. Косата му беше гелосана назад и само едно небрежно кичурче се спускаше пред очите му, което правеше визията му още по-уникална. На ръката си имаше златен часовник и мога да кажа, че изглеждаше като истински бизнесмен.

-Ето я и моята принцеса! Уникална си.-усмихна се той и постави нежна целувка на устните ми.

-Ти също. Изглеждаш като истински бизнесмен.-отвърнах, а той се засмя леко.

-Ще тръгваме ли?-попита и аз кимнах.

-Разбира се!-усмихнах се и двамата излязохме от апартамента.

Качихме се в луксозната кола на бъдещия ми съпруг и потеглихме към мястото, където щеше да се проведе събитието.

Гледна точка на Тони

Приготвях се за търга и се опитвах да изглеждам прилично, но косата ми точно днес е решила да изглежда като гнездо. Стоях може би от половин час пред огледалото в банята и се опитвах да я приведа във вид.

He is the devil 2Where stories live. Discover now