35. Няма ли да разгледаш с нас?

1.7K 95 37
                                    

Днес татко щеше да ни покаже къщата, която купи. Вчера подписа документите и днес вече можеше да се нанасяме. Естествено не всеки ще остане да живее тук за винаги, просто когато си поиска може да остане да пренощува. Всеки ще си има стая, която може да обзаведе както си поиска. От Джак разбрах, че къщата наистина е голяма. Има басейн отвън и вътре, стая за тренировки по стрелба, фитнес зала, два бункера, складове и още неща, които не запомних.

Татко наистина иска всичко да е наред с нас. Грижи си за това да сме винаги подготвени за всичко, но Джак изглежда, че не се радва много за това. Напоследък се държи доста странно. Води разговори, като излиза от стаята. Явно не иска да чуя за какво говори. Държи се малко дръпнато и когато го попитам дали всичко е наред ми отговаря с "Да, стига си питала!". Има нещо променено в него, което не ми харесва.

-Какво правиш?-като говорим за вълка, ето го и него. Гилински седна до мен на леглото и постави целувка на устните ми.

-Мисля си разни неща!-отговорих и го погледнах.

-Какви неща?-попита той.

-Няма значение. Ще тръгваме ли?-смених темата, а той само кимна. Изправихме се от леглото и излязохме от къщата. Качихме се по колите си и потеглихме. По пътя отново потънах в мисли за приятеля ми и дали има нещо, което крие от мен. Но...казахме си, че ще си имаме доверие затова просто ще спра да си вкарвам излишни филми и ще му се доверя, въпреки че гласчето в мен казва недей.

След около час и половина път най-накрая пристигнахме. Колите на останалите също бяха тук, което ме доведе на мисълта, че само ние с Джак липсваме.

Отворих багажника на колата и взех големият сак. Все пак ако реша някой път да остана тук трябва да имам дрехи и козметика. Джак също си взе сака и двамата се насочихме към огромната къща. Влязохме вътре и веднага огледах голямото пространство. Беше уникално. От тавана виселе голям полилей, подът беше мраморен, а стените бяха обсипани с картини. С Джак навлязохме вътре в къщата и видяхме останалите да се разполагат в голямата всекидневна. Имаше два големи дивана, стъклена маса, огромен плазмен телевизор върху камината, а на земята имаше бял, мек килим. Всичко беше толкова луксозно.

-Ето ви и вас!-каза радостно татко и се приближи.-Чакахме ви, за да разгледаме къщата заедно.

He is the devil 2Where stories live. Discover now