~14~

131 11 0
                                    

Vzpomínáš si, že ses na střední teorií grafů malinko zabýval. Ne nijak podrobně, zůstaly v tobě jen základní znalosti a poznatky, nicméně tě to velmi bavilo a těšíš se, že si zde tento repertoár znalostí o dost rozšíříš.

Přednáší vám postarší profesor, kterému moc nejde držet linii výuky. Přemýšlíš, proč se vlastně profesorský titul nedává za to, jak dobře daný člověk umí učit druhé, protože teď to vlastně není žádná záruka kvalitní výuky. Nevadí ti, když někdo na tabuli pouze črtá poznámky s tím, že technické podrobnosti si máš nastudovat v zpřístupněném textu v rámci přednášky, ale co už ti vadí, je to, že popsané tabule spolu nijak nesouvisí. Nijak, to je docela silné slovo, nějaká konexe by se tam možná našla, ale přestože zatím chápeš vše, co daný profesor říká, spojitosti nevidíš. Po chvíli se smíříš s holým faktem, že prostě přednáší, co ho zrovna napadne.

To a fakt, že opakování operací s množinami pro tebe není nic nového, tě dokonale znudí. Dokonce na chvíli uvažuješ, že bys z přednášky odešel úplně, to si ale vzápětí zakážeš s tím, že první týden to určitě přetrpíš a teprve potom uvidíš. Takže se rozhodneš zůstat. Jak bude vypadat tvůj zbytek hodiny?

· Budeš dávat i pozor i nadále – jak jsi řekl, první týden to zvládneš a pak se budeš moct objektivně rozhodnout podle kvality přednášky. Pokračuj na 32.

· Zůstaneš sice tady, kdyby se začalo dít něco zajímavého, co by stálo za podrobnější zápisky, ale nedoufáš v to, a tak se zabavíš jinak. Konkrétně zkusíš něco namalovat do sešitu. Pokračuj na 65.

[GAMEBOOK] Přežiješ týden na matfyzu?Where stories live. Discover now