~90~

269 24 0
                                    

Takže jedeš správně. Vzhůru na Karlov, jak jsi z minulých dnů zvyklý. Zaposloucháš se do hudby a necháš se unášet jejími tóny, aspoň chvilku nemyslíš na školu. Proto se dost lekneš, když ti v metru někdo zaklepe na rameno. Rychle vyndáš sluchátka z uší a otočíš se.

„Ahoj, jedeš do školy?" pozdraví tě kluk, kterého si matně vybavuješ z přednášek, ale který se s tebou nikdy předtím nebavil. Zaskočeně přikývneš. Představí se ti jako Viktor a začne si s tebou povídat. To bys teda nečekal, že někteří matfyzáci jsou tak moc kamarádští.

Aspoň vám cesta uběhne rychle. Teda, možná bys byl raději, kdyby sis mohl v klidu doposlouchat album, ale rozhodně nehodláš opovrhovat lidským kontaktem. Dojdete spolu až dovnitř tobě už známé budovy na Karlově a vyjdete schody do druhého patra.

„A jakým způsobem ses zapisoval na rozvrh?" zeptá se tě Viktor poté, co se ani jeden z vás nemá k tomu odpojit se do učebny.

Co mu odpovíš?

· Že sis nechal poradit od kamaráda a zapsal sis to tak, abys s ním mohl být na stejném cvičení. Pokračuj na 31.

· Že sis zapsal pouze to, co jsi měl doporučené pro tvůj kruh, a nijak jsi svou volbu neměnil. Pokračuj na 5.

· Že sis sestavoval rozvrh primárně tak, abys nemusel nikde moc čekat, měl volný pátek a pauzy na oběd. Pokračuj na 81.

· Že sis přečetl všechny ankety a vybral sis vyučující podle toho, jak je hodnotili studenti v předchozích letech, i za cenu toho, že rozvrh na sebe nenavazuje úplně hezky. Pokračuj na 78.

[GAMEBOOK] Přežiješ týden na matfyzu?Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum