~49~

867 54 0
                                    

První přednáška je z Matematické analýzy 1. Učí vás velmi sympatický profesor, který hned ze začátku dělá vtípky ohledně studia. A nejsou vůbec laciné. Nutno říct, že si tímhle získal nejenom tebe, ale i většinu tvých spolužáků. Přemýšlíš, jestli můžeš určit svého nejoblíbenějšího profesora hned po první hodině, když neznáš nikoho jiného. Mávneš nad tou myšlenkou rukou a řekneš si, že určitě. Tenhle profesor je prostě jednička.

No jo, ale začal vykládat různé motivace a ty už se začínáš trochu nudit. Čekal jsi nějaký pořádný matematický kurz hned od začátku, takhle budeš muset vydržet, než se začne něco pořádně dělat. Leda že bys stihl kombinovat dvě věci zároveň, co ty na to?

· Máš-li schopnost inteligence, pokračuj na 94.

· Budeš přece jen dávat pozor. Věříš, že to brzy začne být zajímavé, a nechceš riskovat, že to prošvihneš. Pokračuj na 12.

· Hodinu si trochu zpříjemníš lidským kontaktem, takže zapředeš hovor s člověkem, který sedí vedle tebe. Pokračuj na 35.

· Budeš si listovat v učebnici. Tam je toho přece spousta zajímavého na vyplnění dlouhých chvil na přednášce. Pokračuj na 43.

[GAMEBOOK] Přežiješ týden na matfyzu?Where stories live. Discover now