~Vyhodnocení~

560 52 47
                                    

1 – 4 body prestiže: Celý týden jsi řekněme přežil. Ničím ses výrazně neprojevoval, ale neodehrálo se moc věcí, které by se ti výrazně povedly. Nevypadá to, že bys na matfyzu jakkoli vynikal, ale s trochou píle a odhodlání máš šanci studium zvládnout.

5 – 9 bodů prestiže: Působil jsi jako takový klasický průměrný matfyzák, kterému se občas něco povede a občas ne. Dobrá zpráva, průměrní matfyzáci studium většinou zvládnou, takže se o sebe obávat nemusíš.

10 – 12 bodů prestiže: Vedl sis velmi dobře, skoro se nestalo, že bys někdy něco pokazil, spíš naopak. Spolužáci by se od tebe mohli učit. Tento semestr i ostatní určitě zvládneš levou zadní, a možná si sáhneš i na červený diplom.

13 bodů prestiže: Po prvním týdnu si tě s tvými úspěchy zapamatovala spousta lidí, neboť si buduješ pověst velmi rychle. Za chvíli ti tví noví kamarádi začnou říkat Bůh. Nebuďme skromní, z vašeho ročníku lepší matfyzák než ty existovat nebude. Vsadila bych se, že na konci studia budeš mít průměr známek 1,00 a tvé legendární úspěchy v profesním životě budou následovat.

[GAMEBOOK] Přežiješ týden na matfyzu?Where stories live. Discover now