~97~

582 57 0
                                    

Čeká tě oběd a zábavné odpoledne, protože tvá výuka končí až 17:10. Vzhledem k tomu, že sis nepřipravil ráno velkou svačinu, už v půlce svého dalšího cvičení dostaneš hlad. Přetrpět to do konce hodiny, a pak ještě přes celou přednášku je pro tebe trochu mučení. Proto se ještě předtím, než konečně po skončení výuky odjedeš na kolej, stavíš na hambáč v Mekáči. Když je to jednou za čas, tak to neuškodí, říkáš si, v hlavě se ale upomínáš, že tohle bylo opravdu výjimečně. Příště musíš být zodpovědnější a připravit si svačinu takovou, aby ti vydržela na celý den. 

Na kolej přijedeš najedený a se svým spolubydlícím chvíli kecáte o škole, pak si připijete sklenkou vína, no a večerní rutina v podobě koukání pár minut do sešitu a na seriál tě potom nemine.

Zítra je poslední den, v pátek už máš volno, takže ještě jedno vstávání předtím, než si o prodlouženém víkendu, který budeš mít každý týden, budeš moct zase pospat.

· Nastavíš si budík dostatečně brzo a zalezeš do postele. Pokoušíš se na nic nemyslet a kupodivu usneš rychle. Pokračuj na 11.

[GAMEBOOK] Přežiješ týden na matfyzu?Where stories live. Discover now