~55~

536 44 2
                                    

V odpoledním bloku tě čeká praktikum z programování. Přihlásil ses tam, protože učitel informatiky na gymplu vám toho moc nepředal, k programování jste si ani nepřičichli, a ty jsi měl strach už při podávání přihlášky, jestli programování, předmět hodně vzdálený matematice, nebude tím, co ti bude dělat největší problémy. Sice jsi s bráchou trochu programovat zkoušel, ale nevěříš si natolik, že by sis ta praktika nezapsal. Nakonec to přece bylo v doporučených předmětech, tak co.

Ovšem napadne tě kacířská myšlenka. Musíš tam vůbec chodit? Co kdyby ses na to prostě vyfláknul a místo toho šel s někým ven? Naučit se programovat ty úlohy, které dostanete za úkol, můžeš v nejhorším i z online kurzů, kdybys zjistil, že jsi hodně pozadu.

Ale samozřejmě můžeš zůstat pilným studentem.

· Tyto myšlenky ihned zaženeš, přece sis slíbil, že první týden navštívíš opravdu to, co máš! Na flákání bude čas potom. Půjdeš tedy na praktikum. Pokračuj na 82.

· Pokud máš číslo na Julii, tak jí místo výuky můžeš zavolat a zeptat se, jestli nechce někam zajít. Pokračuj na 72.

· Pokud jsi během týdne dostal číslo na Amálii, můžeš jí zavolat a něco s ní podniknout. Pokračuj na 8.

· Nemáš číslo ani na jednu z holek, ale na praktika nechceš, takže se na to prostě a jednoduše vykašleš. Však co, svět se nezboří. Pokračuj na 98.

[GAMEBOOK] Přežiješ týden na matfyzu?Donde viven las historias. Descúbrelo ahora