~22~

513 44 2
                                    

Ráno se probudíš jako obvykle s budíkem a rutinně se ujmeš ranní hygieny a chystání věcí do školy. Pak ti to ale dojde – vždyť je dnes pátek, a ty v pátek žádnou školu nemáš! No jo, je to tak, trkne tě, přece když sis sestavoval rozvrh, tak jediný předmět vyučovaný v pátek, jenž by byl zároveň vhodný pro čerstvého prváka, byl Proseminář z matematiky, primárně určený pro opakování středoškolské látky, jak ses z anotace dozvěděl. Jelikož v těchto znalostech nemáš žádné zásadní mezery, při zapisování předmětů sis řekl, že tento předmět s čistým svědomím vynecháš.

No jo, co ale teď budeš dělat? Jít zase spát se ti zdá zbytečné, navíc tvá únava už stačila odpadnout.

· Máš-li schopnost kamarádskost, pokračuj na 40.

· Učit se, co jiného! Potřebuješ toho strašně moc dohnat, udělat si pořádek v zápiscích a všechno. Prostě na sebe budeš aplikovat tvrdý režim, což znamená spoustu učení ve volném čase. Pokračuj na 42.

· Na učení nemáš moc náladu, spíš to vidíš tak, že se půjdeš projít nebo proběhnout do parku, aby sis taky udržel nějakou fyzickou kondici. Sice jsi tento týden absolvoval zkoušku z plavání, ale sám víš, že to úplně nestačí. Pokračuj na 87.

· Určitě se nebudeš učit, a sportovat se ti taky moc nechce. Dáš si komplet odpočinkový den na koleji a budeš dělat jen to, na co máš náladu. Pokračuj na 7.

[GAMEBOOK] Přežiješ týden na matfyzu?Место, где живут истории. Откройте их для себя