~68~

68 5 0
                                    

Do skript se začteš natolik, že když se za další okamžik podíváš na hodiny, zjistíš, že uběhly už dvě. Pak se podíváš, kam ses až dostal ve skriptech – ups, daleko dál, než jsi plánoval, respektive než bylo potřeba. Chválíš, že si vyučující dali takovou práci a sepsali podrobná názorná skripta, která si čteš rychlostí skoro jako beletrii. Asi by sis vydržel číst ještě daleko déle, ale uvědomuješ si, že je čas i na jiné předměty – proto rychle vyplníš kvíz, který po vás chtějí (otázky ti připadají až směšně jednoduché, skoro nechápeš, jak je někdo může vyplnit špatně), a lingebru pro dnešek zavřeš.

Žaludek se ozve o svůj pravidelný přísun energie, proto si ještě uděláš přestávku na svačinu. Miska zeleniny a kousek chleba se žervé zažene tvůj hlad a ty se opět můžeš věnovat studiu.

Další na řadě je přednáška z analýzy, ze cvičení toho není moc co probírat, jelikož šlo hlavně o řešení různých typů rovnic, ve kterých si docela věříš. Zamýšlíš se nad prvními větami, které jste tento týden stihli, nad příklady a protipříklady, a dáš si opravdu záležet, abys látce dokonale rozuměl. Připadá ti to o dost těžší než cokoli, co jste dělali na střední, ale to se asi není čemu divit, vždyť přesně proto tady jsi.

Po analýze uvaříš oběd, dáš si hodinovou pauzu a odpoledne pokračuješ domácími úkoly z diskrétky a programování. Nevymyslíš je všechny, budeš se později asi muset poradit se spolužáky, ale času je dost, není kam spěchat.

Večer končíš příjemně mentálně vytížený a spokojen, že jsi splnil svůj plán a že ti zbyde spousta volného času na víkend.

Připiš si 1 bod prestiže.

· Po celém týdnu se jdeš ozvat rodičům, abys jim povyprávěl zážitky ohledně toho, co si na tebe celý tento týden – tvůj první týden na vysoké škole – připravil. Pokračuj na 100.

[GAMEBOOK] Přežiješ týden na matfyzu?Where stories live. Discover now