~42~

156 13 3
                                    

Po snídani postavíš před sebe hromádku sešitů a skript. Některé věci ti tady chybí, protože většina předmětů má skripta na internetu volně ke stažení, nebo je vůbec nemá. Amatérsky sis koupil před začátkem semestru tři učebnice v domnění, že pro výuku budou nezbytně nutné, jako tomu bylo vždy na střední. Ale světe div se, na žádném cvičení ani přednášce jsi neslyšel, že bys něco nutně potřeboval. Koneckonců je jen na tobě, z čeho a jak se budeš učit před zkouškou – klidně by to mohlo být z antických spisů nebo skript anatomie. Akorát by ses tam asi nedozvěděl postačující informace ke složení zkoušky, no.

Vzhůru do práce, řekneš si – napíšeš si denní plán studia a každému předmětu věnuješ chvilku, aby ses v něm neztratil. Analýza, lingebra, diskrétka, programko a sem tam nějaký volitelňák, jsi rád, že se dozvíš spoustu zajímavých věcí, a zároveň že sis nepřecpal rozvrh milionem volitelných předmětů, jako to udělali někteří tví spolužáci, jak už ses stačil dozvědět.

Vrhneš se tedy na dopolední dávku předmětů. Do té ti spadá hlavně lingebra, protože se po vás chce, abyste si přečetli spoustu stránek skript dopředu, a ještě vyplnili jakýsi kvíz. Těšíš se, že když si tuhle část učení odbydeš dneska, budeš se moct v sobotu nebo v neděli soustředit trochu i na sebe.

Jakou máš schopnost?

· Máš-li schopnost inteligence, pokračuj na 68.

· Máš-li jinou schopnost, pokračuj na 48.

[GAMEBOOK] Přežiješ týden na matfyzu?Donde viven las historias. Descúbrelo ahora