Poděkování

79 9 8
                                    

Ahoj, ahoj,

jsem zatraceně ráda, že jste otevřeli i tuto poslední část knihy. Mám pro vás nějaké bonusy, a dokonce i obrázky! :D

Nejprve bych však ráda zmínila, že tato kniha původně vůbec neměla skončit na wattpadu. Snažila jsem se ji napsat jako opravdovou knihu, takže má dlouhé kapitoly. Příběh je lehce zamotaný a čtenář se musí zamyslet a dát si nějaké informace dohromady, aby si vytvořil celek. Nezapomněla jsem ani na detaily, které mohou zdánlivě vypadat jako hloupost, ale následně pomohou příběh dotvořit.

Potom, co mi dost dlouhou dobu ležel příběh v šuplíku, jsem se ho pokusila poslat mezi lidi. Řekla jsem si, že by mohl někoho bavit a třeba zpříjemnit čekání na autobus nebo něco podobného.

Kapitoly jsem však musela rozdělit, protože na Wattpadu není nejlepší číst nikdy nekončící masu textu. Zná to asi každý. Někde si čtete, na chvíli musíte odložit mobil, a když se k němu po chvíli vrátíte, úplně ztratíte, kde jste skončili. A to naštve.

Teď už ale k poděkování!

DĚKUJI!

DĚKUJU!

DÍKY!

Hrozně moc si cením toho, že jste se rozhodli zabrousit právě do neznámých končin Znamení zkázy. Doufám, že jste si čtení užili, stejně jako já psaní. Že se mi podařilo vnořit Vás do atmosféry. Možná i něčím překvapit.

Prvně bych chtěla poděkovat své úžasné beta čtenářce, která stihla knihu přečíst v naprosto rekordním čase a která mi pomohla vyladit nějaké mouchy. Bohužel ji nemohu označit, protože Wattpad nepoužívá. Přesto jí tu chci poděkovat. Děkuju za všechno, hlavně za úžasné komentáře, které jsi mi u některých scén psala.

Dále bych chtěla poděkovat nejlepšímu odborníkovi na mytologie, kterého znám. Když se do čtení pustil, dost jsem se bála, co mi na něj řekne. Spoustu věcí prokouknul dříve, než jsem je napsala a já jsem mohla jen a pouze vytřeštit oči. Pár záludných otázek jsem od něj dostala a moc doufám, že jsem na ně dostatečně odpověděla.

Děkuju všem, co můj příběh přečetli. Všem, co se považují za fanoušky Znamení zkázy. Všem, kteří se nad příběhem zamysleli. Všem, které příběh bavil.

Hrozně moc děkuji všem, kteří mi u kapitol zanechali hvězdičku. Všímám si každé z nich. Ani nevíte, jak mi to zlepšuje náladu, jak se přitom potutelně culím.

Komentáře mají ohromnou moc. Tímto bych chtěla poděkovat všem, kteří mi věnovali nějaký pěkný komentář nebo radu, co vylepšit. Hrozně moc si toho vážím.

Chtěla bych poděkovat těm, kteří pomáhají můj příběh rozšířit. Ať už tím, že ho někomu doporučí nebo tím, že si ho dají do seznamu čtení. Dělá mi to ohromnou radost.

DĚKUJU VÁM VŠEM!

Dobře, teď bych ještě chtěla říct nějaké zajímavosti, které doufám, oceníte.

Slovanská mytologie se hodně liší od ostatních mytologií. Spoustu z ní se nedochovalo. Po zrušení pohanství, se informace o ní zničily. Znáte to. Sejde z očí, sejde z mysli. Proto není tak jasně daná, jako například Řecká nebo Egyptská mytologie. Je to škoda, ale v jistém slova smyslu to pro mě představovalo výhodu. Mnoho věcí jsem si mohla domyslet a vytvořit podle vlastní fantazie.

Nyní už ale zpět k příběhu:

Udělali byste mi obrovskou radost, kdybyste mi do komentářů napsali Váš dojem z knihy. Jak se Vám líbila celkově a jaká část se Vám líbila nejvíce. Popřípadě, jak jste na knihu narazili. Jsem zvědavá.

Znamení zkázyWhere stories live. Discover now