Antra dalis

11.8K 510 15
                                    

Namo grįžau po keturių pamokų, kai man pasidarė bloga, nuo neaiškaus dalyko. Bet mano manymu tai nuo cigaretės kurią davė Zayn, nes neesu pratusi rūkyti.

Nuo to laiko kai mokykloje susipykau su Chris telefonu, jis man nieko neberašo. Jis turėtu atsiprašyti šį kartą, nes jis man sakė, kad negers vakar. O Zayn eilinį kartą buvo teisus.
Sėdžiu su šiltu pledu ant savo lovos su arbatos puodeliu ir žiūriu vaikučiam. Mano telefonas suvibravo, parodydamas kad atėjo žinutė į FaceBook. Atsirakinau telefoną ir radau žinutę nuo Zayn Malik. Ar jis kada nors gali atsiknisti nuo manęs? Jis dabar eilinį kartą išsityčios iš manęs.

Zayn Malik: Kaip jautiesi, maže? 😊
Mira Payne: Jau geriau.
Zayn Malik: Ką veiki?
Mira Payne: *nuotrauka* tu?
Zayn Malik: *nuotrauka* 😂

Zayn nuotraukoje laikė cigaretę ir antrame plane matėsi Davis su kažkokia mergina. Manyčiau, kad tai Safa, bet ar ji tikrai galėtų būti?

Mira Payne: Davis ir?
Zayn Malik: Safa

Safa man nieko nerašė apie tai, kad eina su jais į lauką. Kai aš jai siųliau ateiti pas mane ji parašė, kad turi padėti mamai. Ar ji man melavo?

Zayn Malik: Juokauju aš tik. Ten Davis su Tina. Bando jos atsikratyti. 😊
Mira Payne: Asilas.
Zayn Malik: Tortu gimęs asilu netapsi
Mira Payne: Kad tu žinotum kaip aš tavęs nekenčiu...
Zayn Malik: O aš tave myliu 😘❤️

Nieko jam nebeatrašiau, nes žinau, kad jis išsijuoks arba tiesiog pradės stumti, nors tai beveik tie patys dalykai. Kodėl Malik turi būtu toks sušiktas žmogus?

Zayn's pozicija.

Užrakinau ir įsidėjau telefoną į galinę kelnių kišenę, kai nebeusulaukiau žinutės iš mažės.
Kai baigėm rūkyti, nuėjome į sandėlio vidų, paspaudžiau kelias rankas ir nusmukau tiesiai į savo kabinetą, kartu su Davis. Sunku būti mafijos lyderiu. Viską turi prižiūrėti, saugoti, sau praktiškai laiko neturiu.

"Bose" Nesibeldęs įėjo į mano kabinetą Tyler. Mano šaltas žvilgsnis pasiekė jį. "Mes sugavome išdaviką" Pasakė greitai jis.

Plačiai nusišypsojau Davis, kurio veidą taip pat papuošė šypsena. Aš visiems sakiau, kad šventė ateis ir į mano kiemą. Pasiėmęs pistoletą, nusekiau paskui Tyler į požėmius. Vos įėjau į patalpą nustebau pamatęs ant kėdės pririštą Jacob.

"Jacob" Mano juokas nuaidėjo per visą patalpą. "Šito nesitikėjau" Piktai sumurmėjau.

"Prašau Zayn, aš viską papasakosiu, tik nežudyk manęs" Išbėrė jis.

"Pasakok" Grėsmingai pasakiau.

Jis pradėjo viską pasakoti, to ko man ir reikėjo. Kai jis baigė aš jam šyptelejau.

"Viskas?" Paklausiau jo.

"Taip, pone" Mandagiai pasakė jis.

"Tu juk žinai, kad išdavikai vis tiek turi būtu nubausti" Tai pasakęs paleidau kulką į jo galvą.

"Sutvarkykit tai" Piktai sušaukiau.

Jis buvo mano geriausias draugas. Negaliu patikėti, kad jis taip pasielgė. Gyvenimas visada pašalina nereikalingus žmones.

Mira's pozicija.

Jau praėjo trečia pamoka, o Zayn dar nemačiau, kaip ir Davis. Gal jis nusprendė šiandien nesirodyti mokykloje ir padaryti man šventę?

"Taigi, kaip tau su Davis?" Paklausiau jos, pasiremdama alkūnėmis į valgyklos stalą.

"Gerai, jis vakar mane pakvietė į pasimatymą, į kūrį eisime šiandien po pamokų" Nenuslėpdama šypsenos pasakojo Safa.

"Smagu" Džiaugiuosi už ją. "O kada spėjo pakviesti?" Pasiteiravau jos.

"Kai tu ir Zayn pykaisi prie mašinų, aikštelėje" Paaiškino ji. "O kaip tau su Chris?" Liūdnokai paklausė ji.

"Vakar susipykom, negavau iš jo jokios žinutės, o šiandien jo vėl nėra mokykloje" Pusiau šyptelėdama atsakiau.

"Užjaučiu" Ištarė ji.

Linktelėjau jai ir apsižvalgiau aplink valgykla vis dar nematydama Zayn. Ar jam viskas gerai? Nors kodėl man turėtu rūpėti?

Po minutės į valgykla įžengė ir pats velnias. Atrodo, kad kartais užtenka vos apie jį pagalvoti.
Zayn šiandien atrodė kitoks, nors jo išvaizda buvo tokia pati, kaip ir visada. Jis ėjo nuleidęs galvą į savo batus. Davis patapšnojo per jo nugarą jis pakėlė savo rudas akis ir iš karto pamatęs mane surimtiejo. Jie atsisėdo šalia mūsų, Davis sėdosi šalia Safos, o Zayn šalia manęs. Jis atsigulė ant stalo ir ne krutėjo. Jam gal pagirios? Akimis paklausiau Davis kas jam, bet jis tik papurtė galvą, dėl kažko nusivildamas.

"Sunkios pagirios?" Paklausiau gana per šiurkščiai jo.

"O tu žiūriu, kale, negali, neikišus savo sumauto liežuvio?" Pasukdamas savo galvą į mane, bet nepakeldamas jos, ištarė jis.

"Galiu" Tyliai sušnabždėjau. "Pasakysi kas yra?" Greitai pridūriau, bet maloniu balso tonu.

"Ne tavo suknistas reikalas, kaip tu to dar nesupranti!" Užšaukė jis, atkreipdamas visų dėmėsį į mus. "Supista kalė" Sumurmėjo jis.

"Žinai ką, tu nevertas nei menkiausio gero žodžio apie tave! Būnu su tavimi draugiška, netinka. Būnu bloga, netinka. Visiškai tu nieko nevertas, suskis!" Užšaukiau ant jo atsistodama.

"Taip aš nevertas nieko ir ką?" Atšaukė jis, kol ėjau link valgyklos durų.

Iškėliau jam vidurinį pirštą ir greitai nuėjau prie savo spintelės.

"Suskis!" Sušaukiau per visą koridorių, kai pamačiau savo spintele.

Ant mano spinteles durelių buvo parašyta 'KALĖ :*', su purškiamais dažais, bei tie dažai palikti šalia. O su jais elgtis moka tik Zayn. Išsitraukiau iš savo tašęs vakarykštes sultis ir pagriebusi dažus nuėjau atgal į valgyklą, atidariusi sultis, užpyliau visas jas ant Zayn plaukų. Jis nuo stalo atšoko lyg gavęs elektros srovę. Jis pažvelgė į mane savo piktu žvilgsniu.

"Ką tu darai sumauta kale?!" Zayn užspiegė per visą valgykla. "Ar visiškai proto netekai?"

Numečiau jam dažus, kurios jiš karto sugavo. Jis nesupratęs pažvelgė į mane.

"Pirma sunakini mano spintele, išvadini prieš tai kale ir nei truputi gėdos neturi?" Stengiausi nerėkti ant jo. "Taip gali elgtis tik pats Zayn Malik!" Dabar jau ir aš šaukiau.

"Pirma sumauta kale išsiaiškink kas tai padarė, tada šauk ant manęs! Ir tai ne aš kaltas" Šaukė jis.

"O gi kas? Moksliukai, panoro mane išvadinti kale, ar tai eiliniai žmonės?!" Šaukiau ant jo.

Jis nuleido rankas, ir su pykčio pilnomis akimis žvelgė į mane. Šis jo žvilgsnis, kurį matau pirmą kartą, mane tikrai gązdina. Jis lėtai priėjo prie manęs, gniauždamas pirštus į kumščius. Ar jis man trenks? Jis paėmė mano riešą ir pradėjo jį spausti.

"Žinai ką? Tu man atrodo dar nežinai, su kuo žaidi, aš tau parodysiu, kas aš iš tiesų esu, ir tau kelio atgal nebebus, aš prižadu, tu verksi kruvinomis ašaromis, sumauta ke-," Jam pabaigti neleido Davis, kuris patraukė jį nuo manęs.

"Zayn, baik, neprišnekėk ko nereikia" Atitraukdamas jį nuo manęs ištarė Davis.

Aš rankomis pradėjau, masažuoti savo riešus, nuo skausmo. Kūrį padarė Zayn. Jis tikrai turi labai daug jėgos, ir dabar jis mane labai išgąsdino.

"Aš ramus" Tyliai pasakė jis ir grįžo prie manęs.

"Dar vienas suknistas kartas, ir aš tau tikrai prižadu, tavo gyvenimas pasikeis, sumauta kekše" Pagiežingai pasakė jis.

Jo žvilgsnis šaltas, sumaišytas su pykčiu ir pagieža. Tai mane labiausiai neramina. Bet ar jis man grasina? Kokia teisia jis turi man grasinti?

"Tu man niekas, kad galėtum grasinti, ir ką tu man padarysi? Nužudysi? Tai būtu nuostabu, nes nematyčiau tavo bjauraus snukio" Išspjoviau šios žodžius jam.

"Aš pasakiau, dar kartas ir tavo gyvenimą paversiu pragaru" Jis sušnabždėjo vos liesdamas savo lūpomis mano lūpas, taip, nusiųsdamas mano kūnui baimės šiurpuliukus.

Zayn. Zayn Malik // z.m ✔️Where stories live. Discover now