Trisdešimt pirma dalis

6.3K 331 1
                                    

Užsisegiau savo liūto kombinezona, iš karto pasiruošdama vakarui. Kai nusimaudžiau po dušu, jaučiausi žymiai geriau. Nesuprantu kodėl tai padarėme su Zayn, bet gal tai buvo tiesiog silpnumo akimirka. Susirišusi plaukus į aukštą arklio uodegą, išėjau iš vonios ir nustebau, pamačiusi savo kambaryje sėdinti ant lovos Zayn. Ko tikrai nesitikėjau, jis atsistojęs priėjo prie manęs ir švelniai mane pabučiavo, o atsitraukęs išėjo. Kelis kartus sumirksėjau, ir persiklojau savo su Tea lova. Kadangi turime taisyklę, kad vaikinai nemiega su merginomis, aš miegu su Tea, o Niall miega su Zayn, Chris miega su Davis, Safa su Emile, Tyler su Sean, o Alisha su Kendall. Išėjau iš kamabrio prieš penkias, visi jau sedėjo pavesinėje.

"O, liūtė" Nusijuokdamas pasakė Niall, o aš jam šyptelėjau.

Trumpai sudariau akių kontaktą su Zayn, kuris sedėjo šalia Emilės. Jis laikė savo ranką permesta, per jos petį, nemeluojant norėčiau būti tos merginos vietoje. Klaida buvo, tai, kad mes pasimylėjome. Jaučiuosi klaikiai dėl to, nors ir nemėgstu Emilės. Atsisėdau šalia Tea, kuri buvo apsikabinusi Niall.

"Ką žadat veikti?" Paklausiau jų, nužvelgdama visus.

"Galvojam išsikepti dešrelių, pavalgyti, žinai, ramiai taip" Pasakė Safa, nusišypsodama.

"Visada norėjau tokio ramaus gimtadienio, su man svarbiais žmonėmis" Pridūrė Davis ir tai privertė, mane nusišypsoti.

Šis vaikis, iš ties tinka Safai. Jis toks pats mielas, kaip ir ji. Tikiu, kad jų vaikai, bus nuostabūs.

{*}

Praėjus kelioms valandoms, su merginomis paruošemė salotas, bei kitus užkandžius. Vaikinai lauke kepė dešreles, šašlykus ir dar kažką. Per tą laiką Teai papasakojau, kas nutiko tarp manęs ir Zayn. Ji tieisog pasakė liūdnu tonu, kad nieko iš jo nesitikėčiau, ir aš gerai žinau, kad tai tikrų tikriausia tiesa. Atnešusi duoną, nužvelgiau stalą, kuris pilnas maisto, pakėlusi šiek tiek akis, sutikau Zayn žvilgsnį, kuris parodė, kad sekčiau jį. Netrukus Zayn pradėjo eiti link miškelio esančio netoliese, nusekiau jį iki ten.

"Žinau, tai buvo klaida, ir turėčiau tai pamiršti" Pavartydama akis pasakiau, žiūrėdama į jo nugarą. "Aš jau tai supratau, Zayn" Greitai pridūriau ir norėjau eiti, bet jo balsas mane sustabdė.

"Palauk" Ištarė jis.

Jis atsisuko į mane, o rankose laikė sidabrinę grandinėlę su žvaigždutės pakabuku. Ji labai graži, tai tikriausiai Emilei, dovanų.

"Jai patiks" Pasakiau jam šyptelėdama.

"Ką?" Sutrikęs paklausė jis ir pakėlė akis nuo grandinėlęs į mane.

"Jei norėjai paklausti nuomonės apie grandinėlę, tai sakau, kad jai patiks, ji labai graži" Šyptelėdama pasakiau jam.

"Taip, ji graži, bet ji ne jai" Trumpai pasakė jis.

Jau sekundę buvau pagalvojusi, kad gal būt man, bet tiesiog nusijuokiau iš savo minčių, atsimindama, kad užkelių dienų jo mamos gimtadienis.

"Na, vis tiek, manau tai tavo mamai
patiks, ji tave myli, nemanau, kad jais svarbios dovanos" Šypsodamasi pasakiau jam.

"Tai ir ne jai" Pasakė jis trumpai.

Susiraukusi žiūrėjau į jį. "Tai kam dovanosi?" Pasiteiravau jo.

Jis nieko nesakęs apėjo aplink mane ir uždėjo ant mano kaklo grandinėlę. Aš tuo netikėdama žiūrėjau į pakabuką. Ar jis tikrai tai padarė?

"Kodėl?" Paklausiau jo ir atsisukdama į jį.

"Nes kol nešiosi jį, žinosiu, kad esi mano" Tiek pasakęs jis pabučiavo mane, švelniam bučiniui.

Mes bučiavomės lėtai, kas man labai patinka. Atrodo jis kaip ir aš, mėgojasi šia sekunde, tuo kas vyksta dabar. O tai keliama neapsakomai gerus jausmus man. Atrodo visas pyktis jam, išnyko per sekundę.

"Kodėl tu su ja esi?" Atsitraukdama nuo jo paklausiau.

"Nes atrodo, kad ją myliu" Man užteko jo šitų žodžių, kad suprasčiau tiesa.

Atsitraukiau pilnai nuo jo ir lėtai nusiėmiau nuo kaklo grandinėlę. Neesu verta viso to. Aš ne tokia kaip Emilė, ji tyra, lyg angelo įsikūnijimas. Aš sutepta ir ne kartą.

"Ji verta šito" Paduodama jam grandinėlę ištariau. "Aš neverta viso to" Tyliai pridūriau.

Jaučiau besikaupiančias ašaras akyse, bet kelia kartus sumirksėjau, kad jos dingtu. Nenoriu, kad jam atrodytu, kad aš silpna.

"Mylėk ją labiau nei mylėjai mane" Sunkiai ištariau, nes žinojau, kad tai melas.

Jis niekada manęs nemylėjo buvau jam visada paprastas žaislas, kurio jam kartais prireikdavo.
Greitu žingsniu nuėjau link pavesinės, ir priėjusi atsisėdau šalia Chris, kuris kalbėjosi su Tyler apie sportą. Po maždaug penkių minučių, prie mūsų grįžo rūkydamas Zayn. Nežiūrėjau į jį, tiesiog man reikia pasistenkti jį išmesti iš savo minčių. Taip bus geriausia.

"Vaikai, valgyt!" Sušuko garsiai Safa, nešdama dešreles.

Zayn. Zayn Malik // z.m ✔️Where stories live. Discover now