Penkiasdešimt septinta dalis

4.7K 302 8
                                    

Zayn's pozicija.

Stebėjau Mira, valgančia pyragaitį. Negaliu patikėti, kiek dalykų jai meluoju, nežinau ar dar ilgai šitaip tempsiu. Ji nusipelno žinoti tiesą. Manyje verda pyktis, kad vien dėl to, kad myliu ją, jai kylą didžiulis pavojus. Vaidinu prieš ją, kad viskas yra gerai, nors taip tikrai nėra. Mano žemes Anglijoje, puolinėja gaujos ir gana stiprios, dvigubai stipresnės, bei galingesnės už mane. Jie nori sunaikinti mane, kad galėtu valdyti Anglija ir Airija kartu, bet jiems to nepavyks padaryti, bent jau iki kol esu gyvas.

"Zayn" Išgirdau švelnų balsą, kelis kartus sumirksėjau akimis, o tuo met pažvelgiau į Miros surauktą veidelį.

"Atleisk, užsigalvojau" Menkai šyptelėdamas atsakiau jai. "Kas nutiko?" Paklausiau jos.

"Klausiau tavęs, ką tau sakė gydytojas" Susiraukusi ištarė ji.

"Išrašė vaistų ir paklausė kaip jaučiuosi, ar jau pasveikau" Greitai atsakiau jai.

Net gi apie visą šį reikalą, jai meluoju. Mano gyvenimas paremtas vien tik melu, iš kurio atrodo niekada neišbrisiu. Mira žiūrėjo kelias sekundes į mane susiraukusi, bet tada menkai nusišypsojo, atsigerdama kakavos.

"Jau maniau, kad pasakė kažką blogo" Padėjusi puodelį į vietą ištarė jį. "Buvau iš ties išsigandusi" Tyliau pasakė Mira, nuleisdama žvilgsnį į puodelį.

Man patinką, kai ji šitaip rūpinasi manimi, tai kelia man nuostabų jausmą viduje, kurio negaliu apibūdinti. Vias jos rūpestis manimi, verčia mane jaustis dar gyvesniu, kai ji rūpinasi manimi, atrodo šitokia laiminga ir paprasta, bet tuo pačiu jai visa tai kenkia, jei pasakyčiau jai visą tiesą, ji pradėtu dėl manęs dar labiau rūpintis, plius jaudintis. O aš nenoriu, kad dėl to, pakenktu jos sveikatai, ji ir taip atrodo sukūdusi, bei išbąlusi.

"Kodėl tu manimi taip rūpiniesi, aš nebe mažas vaikas" Ištariau jai, gūžtelėdamas pečiais ir plačiai nusišypsodamas.

"Taip, bet tu mano vyras, kiek žinau žmonos rūpinasi savo vyru" Su plačia šypsena ji tai ištarė, ypač pabrėždama žodį 'savo'.

Plačiai šypsodamsis žiūrėjau į ją, kol ji taip pat atsakė man tuo pačiu. Atsigėriau juodos kavos, o po to atsikandau bandelės su obuolių džemu. Sunkiai atsidusau, kai mano telefonas suskambėjo, pranešdamas apie naują žinutę jame. Tai tikriausiai Davis, su naujienomis.

Nežinomas Numeris: Kitas taikynis - šviesaplaukė mergina, rudų akių, dažnai matoma su Zayn Malik

Susiraukęs skaičiau kelis kartus žinutę, tada pakėliau akis į Mirą, kuri man šypsojosi, atsignybdama gabalėlio pyragaičio. Jaučiau kaip baimė perėjo per mano kūną, kai supratau, kad ji yra taikinys.

"Ar viskas gerai?" Mira paklausė, nežymiai suraukdama savo antakius.

"Taip, tik man reikia paskambinti Davis" Šyptelėjau jai, pakildamas iš savo vietos.

Nuėjau šiek tiek toleliau nuo jos, kad ji negirdėtu mano pokalbio, bet tuo pačiu, kad ją matyčiau. Greitai surinkęs David numerį pridėjau telefoną prie ausies.

"Klausau" Davis netrukus atsiliepė.

Lengviau atsidusau supratęs, kad jis nebuvo taikiniu.

"Ar kas nors pastaruoju metu žuvo, iš gaujos?" Greitai paklausiau jo, stebėdamas Mirą, kuri žiūrėjo į kažką pro langą.

"Kiek žinau ne" Atsakė jis, šiek tiek sutrikęs. "O dieve" Garsiai sušuko Davis, po kelių sekundžių. "Zayn, Greg, jis pašautas ir sumuštas" Su baimės pilnu balsu pasakė jis.

Giliai įkvėpiau ir iškvėpiau, jausdamas kylančias ašaras akyse, dėl to, kas gali nutikti artimu metu Mirai. Jie gązdina mane. Pirma auka buvo Davis - sumuštas, dabar Greg - peršautas ir sumuštas.

"Trurime pagreitinti procesą" Ištariau jam, žinodamas, kad darau gerą sprendimą.

Negaliu leisti, kad ji nukentėtu per mane.

"Gerai" Davis atsakė man, o po to padėjo ragelį.

"Eime" Ištariau Mirai, vos grįžau prie mudviejų stalo. Ji pakėlė į mane sutrikusį žvilgsnį.

"Ar kas nors nutiko?" Paklausė ji, besistodama.

"Panašiai, turime dingti iš čia kuo greičiau" Pripažinau jai, žinodamas, kad turėsiu jai papasakoti dalį tiesos. "Davis pranešė apie kylančia man ir tau grėsmę" Pridūriau jai.

Zayn. Zayn Malik // z.m ✔️Where stories live. Discover now