2 Sezonas. Dvylikta dalis

3.6K 173 3
                                    

Apsižvalgiau aplink namus, praeidama kiekvieną kampą, ir vis žiūrėdama ar nepalikau kokio nors svarbaus daikto. Įėjau į mūsų miegamąjį ir paėmiau du lagaminus, jau norėjau eiti pro kambarį, kai į vidų įėjo Zayn, su plačia šypsena.

"Leisk man, aš nunešiu" Šyptelėjęs ištarė jis ir paėmė iš manęs abu lagaminus.

"Ačiū" Taip pat su šypsena atsakiau jam.

Stebėjau jo nugarą, jam išeinant, vis dar negaliu patikėti, kad matau jį priešais save, kur prieš kelis mėnėsius, tai tik regėjau savo sapnuose. Pasiėmiau savo rankinę ir išėjus iš kambario uždariau duris, o tada nusileidau laiptais į pirmąjį aukštą.

"Donny, bus čia neužilgo" Zayn pranešė, ateidamas iš virtuvės.

Linktelėjau jam, pažvelgdama į Ed, kuris žiūrėjo per mano telefoną vaikiškus filmukus, atsisėdęs ant sofos. Apsikabinau Zayn, įkvėpdama jo kvežalų, kurie yra susimaišę su tabako kvapu. Durų skambutis, privertė mane atsitraukti nuo savo vyro, bet Zayn prieš atidarydamas duris, pakštelėjo į mano lūpas, kas sukėlė man šypsena.

"Labas, Mira" Rudaplaukis vaikinas ištarė man, ir aš nužvelgiau jį, jis tikrai kažkur man matytas.

"Zayn" Sušukau atkreipdama jo dėmėsi ir pasinaudojusi proga stipriai užsimojusi trenkiau jam iš kumščio, o tada per kaklą brėžiau su savo ilgais nagais.

Mačiau kaip jam iš kaklo pradeda bėgti kraujas. Jis greitai pakilo nuo savo mašinos kapoto.

"Donny, laikyk ją" Davis garsiai sušuko ir buvau staigiai patraukta nuo Zayn. Kai tvirtos rankos laikė mane, aš bandžiau pasiekti Zayn.

"Zayn, ji girta, ji nesupranta ką daro" Pasakė Davis, stodamas prieš mane.

"Tai tu, aš maniau, kad tai visiškai kitas Zayn draugas" Nusijuokdama, atsakiau. "Labas" Pridūriau, ir apsikabinau Donny.

Vaikinas nusišypsojo, kai atsitraukiau, ir pažvelgė į Zayn. Po kelių sekundžių, atbėgo Edward, paduodamas mano telefoną man.

"Tai važiuojam?" Paklausė Donny, pažvelgdamas į Zayn.

Jis tik linktelėjo, pažiūrėdamas į mane. Kol pati susirošiau ir apmoviau Ed batukus, Zayn su Donny per tą laiką nunešė į automobilį mūsų daiktus. Išėjus į lauką susiraukiau, kai pamačiau prie automobilio, Kamila.

"Kodėl ir ji čia?" Piktai paklausiau, Zayn, kuris rakino namų laukines duris.

"Dėl Donny. Kad jam nereiktu vienam grįžt" Paaiškino jis.

Pavarčiau akimis. Vos pradėjome eiti automobilio link, Zayn permetė ranką per mano pečius, pabučiuodamas į plaukus, kas sukėlė man plačią šypseną. Mačiau tos merginos veido išraiška, kai Zayn taip pasielgė.

"Aš sėsiu su Mira ir Edward į galą" Pranešė Zayn, pasodindamas į vaikišką kėdutę Ed.

Mačiau kaip toji mergina pavartė akis. Aš vis dar laikausi ko nors nepasakiusi tai merginai, negana to, kad ji permiegojo su mano vyru, tai vis dar siekia jo, žinodama, kad jis grįžo pas savo šeimą.

Ėjome oro uoste link išėjimo durų, viena ranka tempiau savo juodą lagaminą, o kitoj turėjau savo rankinę, pažvelgiau akies krašteliu į Zayn, kuris nešė ant rankų miegantį Edward, o kita ranka tempė dar vieną lagaminą. Šyptelėjau nuo minčių, suprasdama, kad jis yra nuostabus tėvas.

"Kur jie yra? Jie jau turėjo būti" Zayn tyliai, bet piktai ištarė apsižvalgydamas lauke.

"Nusiramink, jie tikriausiai vėliau išvažiavo" Menkai šyptelėdama ištariau jam. "Be to mūsų lėktuvas, atskrido ankščiau" Ramiu balso tonu pridūriau jam.

"Tu pavargusi, Edward net miega ant mano rankų" Prieidamas prie manęs ištarė Zayn ir pabučiavo į lūpas trumpam bučiniui.

"Jie tuoj bus" Ištariau jam, šyptelėdama.

Neaprėjus nei penkioms minutėms, prie mūsų sustojo baltas visureigis, pro jas išlipo Davis su plačia šypsena, o netrukus pamačiau iš mašinos išlipančia ir Safa.

"Tai bent mielas vaizdas" Pakomentavo Safa, pažiūrėdama į Zayn ir apsikabino mane.

"Sveiki sugrįžę" Ištarė Davis, apsikabindamas mane, kai atsitraukė Safa.

Davis paėmė iš mudviejų lagaminus, Zayn nuėjo pasodinti į kėdutę Ed, o aš likau lauke su Safa, kuri su plačia šypsena stebėjo mane.

"Tai keista, tiesa?" Tyliai ištarė ji.

"Keista, kad jis toks globėjiškas, niekada netikėjau, kad jis galėtu taip mylėti sūnų, bet dar keisčiau,-" Įkvėpiau giliai oro. "Kad matau jį priešais save" Tyliu balso tonu pridūriau.

Safa stipriai mane apsikabino, kai atsitraukiau nuo jos nuėjau atsisėsti į vidų. Sėdausi per vidurį, man iš vieno šono Zayn, o iš kito Edward, saldžiai miegantis. Atrėmiau galvą į Zayn petį, vos automobilis pajudėjo iš savo vietos. Ramiau atsikvėpiau, suprasdama, kad aš jau namie, ir viskas, kas nutiko blogo, pasiliko Amerikoje.

Zayn. Zayn Malik // z.m ✔️Where stories live. Discover now