Trisdešimta dalis

6.3K 343 3
                                    

Merginos gulėjome lauke ant gultų, o vaikinai sugalvojo išsimaudyti ežere. Mano pirma mintis buvo, kai jie tai pasakė, kad jie yra tikri bepročiai. Nes vanduo turėtu būti, tikrai dar ne itin šiltas, juk dabar dar tik Balandžio pradžia. Arba čia tik man vienai šitaip šalta. Nusiėmiau akinius nuo saulės, ir atsigėriau savo šiltos kakavos. Pažvelgiau į merginą, kuri atsigulė šalia manęs ant mano gulto.

"Reikia ką nors sugalvoti Davis" Pasakė Tea, žvelgdama į mane savo akimis.

"Aš turiu tortą padariusi, su jo vardu ir metais, gal tiesiog įmurdom jam į veidą?" Nusijuokdama paklausė Safa.

"Gaila torto" Pasakė sukikendama Emilė, ir aš į ją kreivai pažiūrėjau.

Ji išties miela mergina, bet nežinau kodėl, aš jos nemėgstu. Faktas, kad dėl to, kad ji su Zayn. Bet atrodo, kad jaučiu jai neapykanta ne dėl to. Ji atsirado mūsų gyvenimuose staiga, vos mes grįžome iš Zayn dvaro. O tai turi būti, kaip nors susiję. Ji atsirado kaźkokiu, tikslu ir aš turiu tai įsisiškinti. Ne dėl Zayn, bet dėl draugų.

"Kaip vanduo?" Paklausiau vaikinų, kai jie visi sugrįžo prie mūsų.

"Kaifas, ne vanduo" Ištarė Davis, valydamasis rankšluoščiu veidą.

Šyptelėjau jam. "Nori išbandyti?" Paklausė Zayn, žiūredamas į mane savo rudomis akimis.

Nusijuokiau iš jo pasakytu žodžiu ir užsidėjusi akinius nuo saulės atsiguliau, užmerkdama akis. Girdėjau kaip visi šnekėjo, ką veiks vakare, bet man tai nerūpi, sutinku su bet kuo. Greitai atsimerkiau, kai pajutau rankas po savimi. Buvau pakelta išpradžių nuotakos stiliumi, o po to permesta per petį. Nors maudė pilvą, pradėjau trankyti juodaplaukio nugarą.

"Zayn, paleisk!" Garsiai suklykiau, o kai persikreipus pamačiau, kad jis neša mane link ežero, pradėjau dar labiau muistytis. "Chris padėk!" Sušukau žvelgdama į vaikiną, kuris tiesiog juokėsi.

"Sakei nori pažiūrėti koks vanduo" Ištarė jis.

"Nebenoriu, prašau paleisk" Trenkdama per jo pliką nugarą ištariau jam.

"Mirute" Zayn ištarė.

Nesusilaikiau nesupurnkščiusi. "Kaip mane pavadinai?" Nusijuokdama paklausiau jo.

"Maže" Ištarė jis.

Pavarčiau akimis ir pradėjau klykti, kad jis mane paleistu. Netoli ežero, Zayn mane pasiėmė ant ranku, ir aš kažkokiu būdu apsikabinau jį kojomis per jo liemenį ir prisiglaudžiau arčiau, jo kūno, Zayn rankos atsirado ant mano šlaunų.

"Prašau paleisk" Gražiai jo paprašiau žvelgdama į jo akis.

"Ne" Nusijuokė jis.

Jis dėjo žingsnį ir netrukus pajutau kaip apgaubia šaltas vanduo, bet nepasileidau nuo Zayn, tik dar stipriau jį apsikabinau, netyčia suliesdama mūsų lūpas po vandeniu. Jaučiau kaip tuo metu mano kūnų perėjo šiurpuliukai. Atrodo visas šaltis išnyko ir viskas susikoncentravo su ta sekunde. Kai išnirome, Zayn kelias sekundes žiūrėjo į mane, o tada sujungė mūsų lūpas. Atrodo pamiršau kvėpuoti, atsakiau į jo bučinį, labiau prie jo prisispausdama. Zayn pakišo rankas po mano marškiniais, o aš uždėjau savąsias jam ant šonų.

"O tu vis dar gerai bučiuojiesi" Nusijuokdamas pasakė Zayn, kai atsitraukiau nuo jo.

"Niekada blogai nesibučiavau" Pakeldama antakius pasakiau jam.

"Tiesa" Sukikendamas pasakė jis.

Šyptelėjus atsitraukiau nuo jo, ir greitai išlipau iš ežero. Žvelgusi į savo šlapius drabužius, mintyse nusikeikiau, nes ką tik sau įrodžiau kokia silpna esu prieš Zayn.

"Gražiai atrodai" Pagyrė mane Niall, kai ėjau pro juos.

"Ha ha ha" Sarkastiškai ištariau jam.

Greitai nuėjusi į namo vidų, kambaryje susiradau sausus drabužius. Nes man darosi vis šalčiau. Susiradau savo kobinezoną, ir sausus apatinius, greitai persivilkau apatinius, ir krūptelėjau, kai kambario durys atsidarė. Žvelgusi į jas, pamačiau įeinantį Zayn.

"Ką tu čia darai?" Nesupratusi paklausiau jo.

Jis užrakino duris, o tada greitai priėjo prie manęs, stipriai įsisiurbdamas į mano lūpas. Jis pakėlė mane, ir aš šoktelėjusi apsikabinau kojomis aplink jo liemenį. Jis švelniai mane paguldė ant minkštos lovos, pats mane užguldamas. Jo rankos slydinėjo mano šonais, keldamas vis daugiau šiurpuliukų.

"Aš taip pasiilgau tavęs" Tyliai sukuždėjo Zayn. "Tavo kūno, balso, bučinių" Jis nutilo sujungdamas mūsų lūpas.

Bučiuodamas mano kaklą jis atsikratė mano kelnaičių, o aš jo maudimosi šortų. Zayn šiek tiek atsitraukęs, pasikniso stalčiuje ir ištraukė mažą sidabrinį popierielį. Išriečiau nugarą, kai jis įslydo į mane. Norėjau garsiai sudejuoti, bet Zayn mane užtildė bučiniu, ir aš sudejavau į jo burną. Zayn pradėjo judėti greityn, kas kėlė vis geresnė jausmą apačioje, jis tyliai sudejavo šalia mano ausies. Jaučiau kaip mano apačią užpildo orgazmas, tuo metu Zayn pradėjo judėti dar greičiau, kas sukėlė tik dar didesnį orgazmą. Vėl sudejavau į vaikino lūpą, stipriai sugniauždama anklodę. O Zayn stipriai mane pabučiavo. Vaikinas sukrito ant mano kūno, švelniai pabučiuodamas mane, šypsodamasis bučinio metu.

Zayn. Zayn Malik // z.m ✔️Where stories live. Discover now