Trečia dalis

10.2K 480 10
                                    

Zayn's pozicija.

"Šį kart manau persistengiai Zayn" Tyliai sumurmėjo Davis. "Bet ji kažkiek ir pati kalta, kam tave užsipuolė" Kai išėjom iš mokyklos šnekejo jis.

"Man ji jau stovi va čia" Parodydamas į kaklą pasakiau jam. "Aš prižadu dar kartas ir ji atsiras mano kekšyne" Pasakiau jam.

"Nemanai, kad per žiauriai?" Paklausė jis.

"Nei kiek, bet pirma aš ją pats gerai išdulkinsiu, kad ji negalės vaikščioti pora savaičių" Prisidegdamas cigarete ištariau.

"Tai kalba tavo pyktis" Pasakė jis.

"Patikėk, tai kalbu aš" Pasakiau jam.

Paliečiau savo plaukus, jie visi sulipę nuo tų sulčių. Jaučiau kaip mano pyktis vėl pradeda kilti.

"Sumauta kalė" Užšaukiau ir trenkiau iš kumčio į medžio kietą kamieną.

Mano ranką staigiai nudiegė baisi skausmo banga, ir prisitraukiau ranką prie savęs.

"Šūdas" Pasakiau ir jaučiau kaip mano ranką vis labiau skauda.

"Tau dabar reikia į ligoninę" Nusivildamas manimi pasakė Davis.

"Niekur man nereikia" Tyliai suburbėjau. "Tiesiog laikyk mane, kad dabar pat nenueičiau ir neišdulkinčiau tos kalės" Pasakiau jam.

Aš tos kalės nekenčiu vis labiau. Mano pyktis jai kyla kas sekundę. Dar suknistas kartas, ir ji nebeturės gyvenimo. Aš jį sugadinsiu, taip, kad ji krioks kruvinomis ašaromis. Aš jau laukiu tos dienos, kada galėsiu tai padaryti. Bet aišku, ji išgąsdintą manęs, to dabar man nesuteiks. Sumauta kalė.

Mira's pozicija.

Dabar yra penktadienis, trylikta ir apie vidurnaktis. O aš dar ne namie. Mes sėdime pas Davis ir geriame kažką neaiškaus. Pagal jį tai skanus kokteilis su trupučiu laipsniu. Esu viena su šiais balandėliais ir esu visiška debilė, kad sutikau vykti su jais. Su Chris eilinį kartą susipykau, dėl to kas įvyko su Zayn. O Zayn jau nemačiau visas tris dienas, na tiksliau mačiau, bet bijojau jam kažką ir be pasakyti.

"Važiuojam" Pasakė man Safa, o aš susiraukusi stebėjau ją. "Važiuojam į džipų meet'ą, po kurio tiesiai namo" Pasakė Safa.

Aš jai linktelėjau ir greit pakilusi nuo suolo, pradėjau sekti paskui juo du. Noriu ko greičiau grįžti namo, įlįsti į pižamą ir pasilikti savo šiltoje lovoje.

Greit atvykome į tą jų vadinama 'meet'ą', bet tai buvo panašu į paprastą vakarėlį su daug mašinų aplinkui. Mano telefonas suvibravo, pranešdamas, kad gavau žinutę.

Privatus numeris: Tik Tak, Tik Tak...

Kas per nesąmonė? Ar tai eilinis Zayn darbas? Aš tokia žinutę gaunu jau trečia kartą nuo to karto kai susipykome su juo.

Privatus numeris: Tu net neįsivaizduoji, kaip aš laukiu, kada galėsiu išdulkinti tave per visus galus

Susiraukiau nuo žinutės teksto. Kas čia per nesąmonės vyksta?

Privatus numeris: Prašau prasiženk ir suteik man tą malonumą

Taip. Tai tikrai Zayn. Jaučiau kaip mano kraujas pradeda virti, aš noriu jį papjauti, nušauti, arba bent jau jam dabar trenkti.

"Ar čia yra Zayn?" Paklausiau rimtu balso tonu Davis.

"Aha, ten" Parodydamas pirštu į vaikiną, kuris buvo atsirėmęs į mašinos kapotą ištarė jis.

Zayn. Zayn Malik // z.m ✔️Donde viven las historias. Descúbrelo ahora