2 Sezonas. Dvidešimt penkta dalis

3.3K 187 3
                                    

Tai yra šios istorijos (iš viso) devyniasdešimta dalis! 😍 todėl dovanoju D I R T Y dalį, ko seniai nekėliau 😜

Sudėjau nešvarius indus į indaplovę ir atsitiesiau, perbraukdama ranka, per savo šviesiai rudus plaukus. Išgirdusi atsikrenkštimą, greitai apsisukau atgal, pamatydama Zayn, atsirėmusį į durų staktą.

"Labas" Ištarė Zayn, sunerdamas rankas ties krūtine.

"Labas" Tyliai sušnabždėjau, stovėdama lyg įkalta.

"Ką šiandien veikiai?" Paklausė jis, ateidamas prie manęs ir atsiremdamas į spintelę.

Stovėjau prie indaplovės, nuleido galvą, ir žaidžiau su savo normalaus ilgio nagais. Mus skyrė vos vienas žingsnis.

"Tvarkiausi, kalbėjausi su Tea" Tyliai ištariau jam. "O tu?" Pridūriau, vis dar nuleidusi galvą.

"Buvau pas Jessy, kuris kaltas dėl mūsų nelaimių" Susinerdamas rankas ties krūtine atsakė Zayn.

Linktelėjau jam, akies krašteliu mačiau jo įsmeigtą žvilgsnį į mane, kas tik kaitino mano odą. Zayn normaliai atsistojo ir švelniai suėmęs pirštais mano smakrą, lėtai atsuko į save. Savo rudomis akimis, lėtai nužvelgė mane, ir priartinęs savo veidą prie manojo, suglaudė mudviejų lūpas, dėl ko mano oda nuėjo šiurpuliukai. Jis prisispaudė prie manęs, pakeldamas šiek tiek mano maikę, ir pakišdamas po ja rankų pirštus, automatiškai įtraukiau pilvą, dėl patirto šalčio.

 Jis prisispaudė prie manęs, pakeldamas šiek tiek mano maikę, ir pakišdamas po ja rankų pirštus, automatiškai įtraukiau pilvą, dėl patirto šalčio

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Zayn, mes dar,-" Jis nutraukė mane, vos spėjau tris žodžius ištarti, jam į lūpas.

"Shh, nieko nesakyk" Sukuždėjo jis, mane pakeldamas ant spintelės.

Palenkiau kaklą labiau į dešinę pusę, kai Zayn pradėjo čiulpti mano kaklo įlinki, aiškiai ten palikdamas mėlynas dėmes. Jis nestipriai suspaudė mano šonus, prisispausdamas arčiau savo kūno. Pirma numoviau jo juodą kožą, numesdama, kažkur ant žemės, o po to ir maikę, kurią numečiau taip pat kažkur aš žemės. Perbraukiau nagais per jo raumenis, užmerkdama akis, nuo malonumo, kai Zayn švelniai pabučiavo visai šalia ausies spenelio. Aiktelėjau, kai Zayn įkando į petį, ir tuo pačiu suplėšė mano maikę.

"Ar mes neturėtume,-" Zayn vėl mane nutraukė.

"Padarykite tai įdomiau" Nusišypsodamas savo šypsena, kuri yra pilna aistros, ištarė jis.

Zayn vėl įsisiurbė į mano lūpas, tuo pačiu pakeldamas mane ir pernešdamas ant stalo. Švelniai paguldęs atsikratė mano kelnių, bei savo. Zayn pradėjo bučiuoti kiekvieną kūno lopinėlį, kas kėlė malonius šiurpuliukus, dėl jo šitokio švelnumo. Zayn atsigulė tarp mano kojų, pradedamas vieną jų švelniai glostyti. O aš pradėjau glostyti jo visus kūno raumenis.

Zayn vieną ranką lėtai įkišo prie intymios vietos, dėl ko iš karto aiktelėjau

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Zayn vieną ranką lėtai įkišo prie intymios vietos, dėl ko iš karto aiktelėjau. Jo vienas pirštas įėjo į mane, o tai privertė mane prikąsti vieną lūpą.

"Zayn" Sudejavau, kai jis pridėjo dar vieną pirštą, ir veiksmus pagreitino.

"Nebaigsi nuo mano dviejų pirštų" Gundančiu balso tonu sušnabždėjo jis į mano lūpas.

Nespėjus man sureaguoti, pajutau didesnį malonumą, vos Zayn visu ilgiu įėjo į mane. Užverčiau galvą, prikąsdama lūpą, ir išriesdama nugarą. Laisvai perbraukiau per Zayn nugarą ir tai kartojau kelis kartus, dėl vis didėjančio malonumo. Zayn sulėtino žvilgsnius, erzindamas mane, pažvelgiau į jo rudas akis, o jis su šypsena žiūrėjo į mane, jam patinką, mane šitokiu būdu kankinti. Pravėriau lūpas, ir po to lėtai prikandau apatinę lūpą, nekaltu žvilgsniu pažiūrėdama į Zayn, kas regis jį suerzino, nes jo veiksmai pasidarė gilesni ir greitesni. Garsiai sudejavau jo vardą, ir suleidau per stipriai savo nagus į jo nugarą, vos pajutau viršūnę. Vos Zayn baigė manyje, sukrito ant manęs, perbraukdamas ranka per mano veidą, taip patraukdamas nuo veido, plaukų sruogą. Jis be garso ištarė 'myliu tave' ir tuo met sujungė mūsų lūpas.

Lėtai pramerkiau akis, ir kelis kartus sumirksėjau, kai buvau apakinta saulės šviesos. Šiek tiek pasikėliau, ir mano veidą papuošė plati šypsena, kai pamačiau ant baltų patalų, raudoną rožę ir raštelį. Paėmiau raštelį į rankas, rožę priglausdama sau prie lūpų ir įkvėpiau truputį jos aromato, kas atsiduoda Zayn kvepalais.

*Išvažiavau pas daktarą pažiūrėti kaip Jessy, grįšiu per pietus. Myliu, Zayn ♥*

Zayn. Zayn Malik // z.m ✔️Where stories live. Discover now