Šešiolikta dalis

8.5K 394 18
                                    

Vis dar netikėdama atsistojau nuo kėdės, nenuleisdama akių nuo Zayn. Jis ramiai stovėjo, ir jo veide švytėjo plati nuoširdi šypsena. Greitai priėjau prie jo ir stipriai apsikabinau jį, apvyniodama rankas aplink jo kaklą. Mano šypsena padidėjo, kai jis mane apsikabino atgal.

"Žinau, kad tai tik menkniekis palyginus tai ką aš padariau" Jis sušnabždėjo tiesiai į mano kaklą. "Aš labai atsiprašau, Mira" Tyliai pasakė jis.

"Zayn" Šiek tiek atsitraukusi nuo jo ištariau.

Jis pakėlė savo rudas akis tiesiai į mane ir tik dabar pastebėjau jo pajuodusius paakius. Priliečiau savo vieną delną prie jo skruosto. Pasistiebusi šiek tiek, sujungiau savo ir Zayn lūpas. Atrodo, lyg viskas dingo. Visas pyktis jam, visi blogi jausmai.. Arba man tik atrodo, arba aš tikrai pradedu įsimylėti šį vaikiną, koks jis žiaurus su manimi bebūtu.

"Ar tai reiškia, kad man atleidi?" Paklausė Zayn manęs, šiek tiek atitraukęs savo lūpas, nuo mano.

"Taip" Tyliai pasakiau, pakeldama akis į jo akis.

Jis laikė užmerkęs akių vokus, o jo lūpos suformavo mielą šypsenėlę veide. Jis stipriai priglaudė savo lūpas prie mano, o jo rankos su gėlėmis, dar stipriau apsikabino. Kai atsitraukiau nuo jo lūpų, prisiglaudžiau prie jo krūtinės, taip pat jį apsikabindama, per liemenį. Jis pabučiavo mano viršugalvį, ir padėjo savo smakrą ant mano plaukų.

"Ką nori šiandien nuveikti?" Po kelių minučių tylos paklausė Zayn.

"Gal išeikime kur nors?" Atsakiau jam klausimu.

"Gerai" Greitai atsakė jis. "Eik persirenk, ir galėsim eiti"

Jau buvau prie durų, kai Zayn balsas mane sustabdė, aš greitai atsisukau vėl į jį, ir mano šypsena praplatėjo, kai pamačiau vėl jį su rožėmis rankose. Greitai pribėgau prie jo, paėmiau gėles, dar kartą jį pabučiavau, ir nuėjau į savo kambarį.

Persirengus į juodus plėšytus džinsus, baltus marškinukus ir užsimetusi juodą kožą, bei pasidažiusi, nusileidau į apačią, kur manęs jau turėjo laukti Zayn. Zayn stovėjo atsirėmęs į sieną ir žaidė su savo mašinos raktais.

"Važiuojam?" Paklausiau jo, priėjusi.

Jis linktelėjo ir mes abu išėjo pro namų duris. Važiavome man nežinomomis gatvėmis, šis miestas tikrai labai gražus. Mes sustojome prie parko, aš nustebusi žvelgiau į Zayn ir jis parodė, kad lipčiau lauk. Iš tiesų maniau, kad važiuosime kur nors pavalgyti ar panašiai.

Zayn's pozicija.

Su Maya vaikščiojom parke, vis jaučiau keistą jausmą viduje. Iš tiesų labai bijojau, kad gali kas nors nutikti, bet niekas nežino, kur mes esame. Sunkiai atsidusau ir sunėriau savo ir merginos pirštus, ji man šyptelėjo, ir aš jai atsakiau tuo pačiu. Seniai čia bebuvau. Paskutinis kartas buvo prieš daugiau nei metus.

"Nori cukraus vatos?" Paklausiau merginos, kuri vis nedrąsiai žvalgėsi.

"Ką?" Ji staigiai atsisuko į mane, žvelgdama savo nuostabiomis akimis į mane.

"Ar nori cukraus vatos?" Pakartojau ramiai savo prieš tai užduota klausimą jai.

"Taip" Su plačia šypsena atsakė ji.

"Palauk čia" Pasakiau jai, kai sustojom prie suoliuko.

Ji linktelėjo ir aš greitu žingsniu nuėjau prie krautuvėlės. Kol laukiau, kada padarys cukraus vatą, mano akis užkabino didelis raudonas širdies formos balionas.

"Duokite ir tą balioną" Pasakiau gana jaunai merginai už prekystalio.

Sumokėjęs už viską, ėjau link Miros, kuri sėdėjo užvertusi galvą į dangų. Priėjau prie jos ir atsikrenkščiau, ji lėtai pakėlė akis į mane ir iš rimtos veido mimikos, ji pasidarė nustebusi. Ištiesiau jai balioną su cukraus vata.

"Čia man?" Pakeldama vieną antakį paklausė ji, ir tuo pačiu atsistojo nuo suoliuko.

"O kam daugiau?" Nusijuokdamas paklausiau jos.

"Ačiū" Tyliai pasakė ji imdama iš manęs 'dovanas'.

Ji žiūrėjo į mane, o aš tik dar plačiau nusišypsojau. Dėjau žingsnį arčiau jos, ir pasilenkęs uždėjau trumpam bučiniui savo lūpas ant jos.
Mes vaikščiojom ilgą laiką parke, šnekėjome tikras nesąmones, bet man tai patiko. Pirmą kartą, po labai daug laiko. Su Mira aš jaučiuosi laimingas. Labai laimingas, ir man nereikia galvoti apie save, kai esu kartu su ja.

Mira's pozicija.

Atsisėdom ant suoliuko, lauke jau temo, o oras darėsi vis šaltesnis. Bet nenoriu, kad ši diena baigtusi, nes visas šis praleistas laikas su Zayn, man tikrai labai patiko. Pirmą kartą jaučiausi taip gerai, niekada su Chris nesijaučiau taip. Zayn lyg visai kitas žmogus, kai nėra apsuptas tų 'mafijos' reikalų.

"Gal nori jau grįžti namo?" Prisispausdamas arčiau savo krūtinės, paklausė Zayn.

"Taip, manau, jau galim važiuoti, nes darosi šaltoka" Atsakiau jam šyptelėdama.

Mes atsistojom ir mano pečiai apsunko, aš susiraukusi žvelgiau į savo pečius ir pamačiau tai ko nesitikėjau, Zayn striukę ilsėjosi ant mano pačių.

"Ačiū" Pasakiau jam, pakėlusi akis į jį.

Jis pasilenkė prie mano lūpų ir sujungė jas. Uždėjau savo rankas jam ant kaklo, o Zayn rankos atsirado ant mano liemens. Kai atsitraukėm vienas nuo kito nusišypsojom, ir po kelių sekundžių iš mano lūpų išėjo klyksmas.

Zayn. Zayn Malik // z.m ✔️Where stories live. Discover now