Penkiasdešimt ketvirta dalis

5.3K 306 5
                                    

Sedėjau prie laužo stebėdama visus. Zayn vis glostė mano šlaunį, savo nykščių, kol jo ranka ilsėjosi lengvai padėta. Jis kalbėjosi apie mafijos reikalus, su Niall, jis jam pranešinėjo naujienas iš Portmuto. Tea kažką maigė savo telefone, o Safa tiesiog žiūrėdama į laužą bejausmiu žvilgsniu, kažką galvojo. Davis net namatyti. Nežinau kur jis ir net žinoti nenoriu, nes nežinau, ką galiu jam padaryti, vos jį pamatysiu.

"Baigėsi zefyrai" Liūdnai ištarė Tea, pakeldama akis nuo savo telefono pasakė, kai jau norėjo imti zefyrų.

"Aš atnešiu" Ištariau atsistodama ir taip priversdama Zayn ranką nuslysti mano koja žemyn.

Jis greitai atsisuko į mane, vos tai pajuto ir savo rudomis akimis nuskenavo mane, menkai nusišypsodamas gale. Pakštelėjau į jo lūpas, o tada paėmusi tuščia indą, pradėjau eiti link namo vidaus. Įėjusi į virtuvę, paėmiau iš spintelės naują pakį zefyrų ir jį atidariusi supyliau į indą. Jau norėjau suktis eiti pro terasos duris lauk, pas kitus, bet tada per visus namus nuskambėjo paradinių durų skambutis. Jei tai girtas Davis, prisiekiu paliksių jį lauke, ir neįleisiu į vidų. Padėjau indą atgal ant stalo ir greitai nuėjau prie durų, jas plačiai praverdama. Prieš save pamačiau visiškai kruviną vos ant kojų besilaikantį Davis, jis žvelgė į mane, o tada griuvo tiesiai į mane, prarasdamas sąmonę.

"Zayn" Garsiai sušukau, bandydama Davis įvesti į vidų. "Zayn" Vėl garsiai sušukau, susigraudinusiu balsu.

Išgirdau kaip greiti žingsniai artėja link vidaus, o tada Zayn balsas pasiekė mano ausis. Netrukus jaučiau kaip mano kūnas atsipalaidavo, kai Zayn perėmė į savo rankas Davis.

"Kas nutiko?" Paklausė jis, paguldydamas ant sofos Davis.

"Nežinau, radau jį tokį prie durų" Ištariau, drebančiu balsu.

"Paduok man mano telefoną" Greitai ištarė jis, nestipriai trankydamas per Davis veidą.

Padaviau Zayn jo telefoną ir jis greitai kažką jame sumaigęs, numetė šalin. Žvelgiau į duris, pro kurias įėjo Safa ir Tea su Niall. Safos akys greitai prisipildė ašarų.

"Davis" Tyliai sukuždėjo ji.

Vaikinas kažką sumurmėjo, atsikosėdamas krauju. Zayn staigiai pakėlė akis į Safa, kuri visa drebėjo.

"Safa, ar tai gali būti susiję dėl to, kad tu šiandien verkiai?" Zayn garsiai ištarė, piktai žiūrėdamas į merginą.

"Ne-e" Drebančiu balsu ištarė ji.

"Safa, nemeluok man" Garsiai sušuko Zayn, o ant jo kaklo, išryškėjo kelios sausgyslės, nuo ko ir aš pati šiek išsigandau, bet tada tiesiog įškvėpiau susikaupusį orą plaučiuose.

"Zayn, ji nieko nežino" Patvirtinau jos žodžius.

Davis šiek tiek prasimerkė, vėl atsikosėdamas. "Zayn, tai Marc" Sunkiai ištarė jis.

"Papasakosi man viską vėliau" Zayn ištarė, atgal pritūpdamas prie Davis. "Neprarask sąmonės" Ištarė jis, o Davis šyptelėjo, stengdamas neužmerkti akių.

"Aš mirsiu, Zy" Šypsodamasis ištarė Davis.

"Yra buvę mums ir blogiau" Zayn ištarė, su šypsena žvelgdamas į Davis. "Pameni, kai davėm į kaulus Chris ir jo vienam draugeliui?" Nusijuokdamas ištarė Zayn, visiškai pamiršdamas, kad stoviu už jo.

Susiraukusi žiūrėjau į Zayn, kuris toliau viską pasakojo Davis, o gulintis vaikinas tiesiog šypsojosi, jam pritardamas.

"Chris, kas tau nutiko su Harry?" Paklausiau vaikino, kuris stovėjo su mėlynėmis ant veido, o jo draugas greitai pasišalino, ne ką geriau atrodantis.

Nors ir mes buvome susipykę, dėl to, kad jis flirtavo su Darlyn, nustūmiau visą pavydą į šoną, ir delnu priliečiau jo skruostą. Kas galėjo šitaip su juo pasiielgti? Tai nežmoniška.

"Nieko svarbaus, Mira, man viskas gerai" Chris ištarė su nežymia šypsena veide, o tada žvelgė į kažką pro mano petį.

Apsisukusi pažiūrėti kur jis žiūri, pamačiau stovintį atsirėmūsį į spintelę ir šnekantį su Jim, patį Zayn Malik. Jis pamatęs, kad mudu žiūrime į jį, jo veide atsirado pašaipi šypsena, kai nužvelgė tiek mane, tiek Chris, o tada jis pamerkė akį, pažiūrėdamas atgal į mane, nusijuokdamas ir žvelgdamas į savo draugą.

"Tai jo darbas, taip?" Rimtu balso tonu paklausiau, savo žvilgsnį grąžindama prie Chris.

"Nesijaudink, Mira, tai ne jo darbas, prisiekiu" Švelniai pabučiuodamas į lūpas, atsakė Chris.

Iš mano minčių mane ištraukė į namus įėjęs barzduotas vyras su juodu lagaminėliu jo dešinėje rankoje.

"Tu turi jam padėti" Liūdnu balso tonu ištarė Zayn, atsistodamas, iš savo vietos.

"Nuneškimė jį, kur galima būtu normaliai paguldyti, ten galėsiu jį apžiūrėti, niekeno netrukdomas" Vyras ištarė ir iš jo žodžių sprendžiau, kad jis yra gydytojas.

Zayn. Zayn Malik // z.m ✔️Where stories live. Discover now