Penkiolikta dalis

7.9K 395 4
                                    

"Ką tu darai?" Zayn priėjęs prie manęs piktai ištarė.

Aš pakėliau savo ašarotas akis į jį, bet tada vėl tęsiau savo darbą. Zayn pirštai prisilietė prie mano rankos ir aš sustingau prieš tai krūptelėjus.

"Kodėl tu nusirengi?" Pakartojo savo klausimą jis.

"O tu nenori to? Ko kito galėjai čia ateiti" Tyliai pasakiau, pakeldama akis į jį.

"Mira, aš atėjau tavęs atsiprašyti" Meiliai pasakė jis ir uždėjo savo delną man ant skruosto.

Kreivai nusišypsojau, ir nusijuokiau. Jis galvoja aš jam atleisiu po visko ką patyriau? Jis labai klysta, jeigu taip galvoja.

"Tu rimtai?" Juokdamasi jo paklausiau. "Tu sušiktai mane išprievartavai, ne gana to, paskui ir primušei" Su drebančiu balsu pasakiau jam. Nors šnekėjau su šokia tokia drąsa, bijojau, kad jis vėl manęs neprimuštu. Nežinau, ką dar gali jis padaryti.

Zayn atsisėdo ant mano lovos kampo, o savo alkūnęs padėjo ant kelių ir panardino savo pirštus plaukuose. Girdėjau kaip jis sunkiai atsiduso, ir tada pasisuko į mane. Iš jo veido matėsi, kad jis yra stipriai sukandęs žandikaulį, o jo akys tamsiai juodos. Bijojau jo tokio. Sėdėjau prisispaudusi prie lovos atlošo, nežinodama ką daryti. Ar turėčiau prieiti prie jo ir apsikabinti? Bet, jei jis mane nustums ir aš skaudžiai ką nors susitrenksiu.

"Mira" Ištarė Zayn nuvydamas tolyn visas mano mintis. Jo balsas kaip keistą skambėjo švelniai. Jis padėjo savo ranka ant mano kulkšnies ir aš ją staigiai prisitraukiau arčiau savo kūno, tai tapo lyg mano instinktas. "Aš atsiprašau" Tyliai pasakė jis.

"Ar tu manai, kad tavo atsiprašymai man ką nors sako?" Gana garsiai ir piktai paklausiau jo.

"Ne" Tyliai atsakė jis ir pilnai pakėlė jau rudas savo akis į mane. "Bet aš tikrai atsiprašau, Mira" Pasakė žiūrėdamas liūdnu žvilgsniu į mane.

Aš stipriai sučiaupiau lūpas, žiūrėdama į jį. mačiau jo akyse besikaupiančias ašaras ir tai labiausiai nustebino mane, bet aš turiu būti stipri. Ir parodyti jam, kad jis manęs daugiau nebe nuskriaus.

"Atleisk, einu nusiprausti" Tyliai pasakiau jam, ir atsistojusi pradėjau eiti link vonios durų.

"Jei nori aš tau galiu įrodyti" Tylus Zayn balsas pasiekė mano ausis ir aš sustojau, atsisukdama į jį.

"Ką?" Sutrikusi paklausiau jo.

"Aš galiu tau įrodyti, kad aš tikrai gailios dėl savo tokio elgesio" Atsistodamas pasakė jis ir greitai atsirado prie manęs.

Aš vis dar tuo netikėdama žiūrėjau į jo rudas akis. Pravėriau lūpas įkvėpdama oro ir stengdamasi nepradėti vėl verkti, dėl skausmo, kuris pervėre mano nugarą. Šiek tiek susiraukiau, bet stengiausi išlikti tokia pati stipri, prieš jį.

"Prašau, Mira" Nuleidęs galvą ištarė Zayn ir per kaktą švelniu žvilgsniu žvelgė į mane. "Leisk man tau parodyti, kad galiu būti kitoks" Sukuždėjo jis.

"Man reikia pagalvoti" Tyliai atsakiau jam.

"Bet ar galiu turėti, bent šiek tiek vilčių, kad tu leisi?" Liūdnu balso tonu paklausė jis.

Linktelėjau jam ir pusę lūpų šyptelėjau. Trumpai žvelgusi į jo rudas akis, apsisukau ir stengiausi kuo greičiau nueiti į vonią. Vos įėjau pro vonios duris, prisispaudžiau prie jų ir delną uždėjau ant savo lūpų, kad pro mano lūpas, neišeitų kūkčiojimas. Nusivaliau savo šlapius skruostus ir stengiausi nebeverkti, nors kaip tai bebūtu sunku.

Niekada nemaniau kad mano gyvenimas bus būtent toks. Aš viską turėjau. Mylimą šeimą, vaikiną, draugus.. o dabar nebeturiu nieko, į ką galėčiau atsiremti... kartais pagalvoju, kad geriausia išeitis būtu mirtis, bet aš turiu pilną teisę gyventi, laimingą gyvenimą, aš niekam, nieko blogo nepadariau.

Nusimaudžiusi savo kambaryje Zayn neberadau, viduje mane persmelkė keistas jausmas. Nusivylimas, kad jo neradau, nors nežinau kodėl, tikėjausi jį rasti. Nusileidau į pirmą aukštą, ir tiesiu taikiniu nuėjau į virtuvę. Įėjusi į virtuvę nieko neradau ir gal tik geriau. Nenoriu, kad mane tokią baisią kažkas matytu. Pasitaisiusi stiprios kavos, atsisėdau prie stalo, kartu pasiimdama bandelę su džemu. Pakėlusi akis pamačiau, tarpdurį stovinti Zayn, su šokolado dėžute ir puokšte baltų rožių. Mano lūpos susiformavo į 'o' raidę. Aš kelis kartus sumirksėjau tuo netikėdama. Ar aš sapnuoju?

Zayn. Zayn Malik // z.m ✔️Where stories live. Discover now