2 Sezonas. Devinta dalis

4.6K 222 20
                                    

Zayn's pozicija.

"Bet kodėl neįėjai į vidų?" Tyliu balso tonu paklausė Mira, žiūrėdama į mane ašarotomis akimis.

"Negalėjau" Tiek jai te ištariau.

Tai poelgis kurio aš labiausiai gailiosi savo gyvenime. Jei būčiau tą nakt įėjęs vidun, viskas būtų susitvarkę. Viskas būtų buve gerai.

"Man tavęs be galo trūko, kai Tea man liepė perskaityti tą laišką, aš norėjau perskaityti jį kartu Edward, kai jis paaugs, bet vos perskaičiau, mano gyvenimas tarsi iš naujo buvo nuspalvotas spalvomis" Su plačia šypsena veide atsakė ji.

"Ilgai laukiau, kada perskaitysi jį, bet numaniau, kad tai padarysi po gero laiko" Atsakiau jai, su plačia šypsena.

Sunėriau mūsų rankų pirštus, žvelgdamas tiesiai į jos rudas akis. Nykščiu nuvaliau jos šlapius skruostus, o ji trumpam užmerkė akis.

"Ar tavo šeima, žino, kad tu gyvas?" Mira paklausė, pradėdama žaisti su mano rankos pirštais.

"Ne" Trumpai atsakiau jai. "Kai grįšiu, viskas prasidės iš naujo" Liūdnai šyptelėdamas pridūriau.

Miros žvilgsnis pasidarė dar liūdnesnis. Ji nuleido akis į savo maistą, lėkštę pastumdama tolyn nuo savęs. Man yra sunku matyti šitokį jos liūdną veidą, kuris mane taip pat liūdina.

"Ar pašoksi su manimi?" Paklausiau jos, ištiesdamas ranką į jos pusę.

Mira nusišypsojo paimdama mano ranką, ir kartu su manimi atsistojo nuo stalo. Paspaudžiau pultelio skaičių '6', ir patalpą užpildė mano dainuojama daina "sHe". Kuri būtent skirta Mirai. Prisiglaudžiau merginą arčiau savęs, padėdamas savo smakrą jai ant viršugalvio, o ji savo skruostą priglausė prie mano krūtinės.

"Ar čia dainuoji tu?" Pakeldama akis į viršų paklausė Mira.

"Taip, šią dainą parašiau galvodamas apie tave" Greitai atsakiau jai.

"Gali dainuoti?" Paprašė ji, vėl prisiglausdama prie manęs.

Pradėjau dainuoti kartu su muzika, lėtai judėdamas su Mira pagal muzikos ritmą. Užmerkiau akis, jausdamas, kaip mano kūnas po truputį atsipalaiduoja. Nepamenu, kada paskutinį kartą jaučiausi šitoks ramus.

Apsukau Mirą aplink save, pradėdamas eiti valso žingsneliais. Kurios pamenu iš mokyklos laikų. Mira nusijuokė, kai į priekį padėjau ne tą koją, tuo met ji man užminė ant kojos.

"Atsiprašau" Sukuždėjo ji, vis dar kikendama.

"Pats kaltas" Atsakiau, taip pat nusijuokdamas.

Dar kartą apsukau Mirą, vėl prisiglausdamas prie savęs. Be galo jos pasiilgau. Buvau net spėjęs pamiršti jos kvapą, žvilgsnį, kuris amžinai mane prikausto prie žemės.

Stebėjau Mirą einančia su Safa man su Davis iš priekio. Jos apie kažką kalbėjosi, erzino tai, kad negalėjau išgirsti apie ką jos kalbą. Miros šviesiai rudos garbanos jai dailiai krito ant pečių. Kažkoks mokinys man už nugaros, pašaukė Mirą, ir ji atsisuko atgal su plačia šypsena veide. Pats nepajutau kaip sustingau, žiūrėdamas į jos rudas akis. Ji pažvelgė į mane, bet jos plati šypsena greitai dingo iš veido, ji piktai nužvelgė mane ir nusisukusi nuėjo toliau.

"Zayn" Davis balsas pasiekė mano ausis, greitai atsisukau į jį. "Tai?" Jis paklausė, pakeldamas vieną antakį.

"Labai" Ištariau vis dar pažiūrėdamas į Miros pusę.

Davis juokas pasiekė mano ausis, papurtęs galvą, atsisukau į vaikiną ir pasikasiau sprandą.

"Ko klausiai?" Paklausiau jo, sumirksėdamas ir tuo pačiu atsipeikėdamas nuo Miros burtų.

"Nesvarbu" Vis dar juokdamasis atsakė vaikinas. "Bet tu įklimpai" Paskutinį žodį sudainuodamas ištarė Davis.

"Galiu paklausti?" Mira tyliai ištarė, tiesiai į mano krūtinę, net nepakeldama akių į mane.

Žvelgiau į ją, atsipeikėdamas iš prisimino. Plačiai nusišypsojau, suprasdamas, kad ji mano glėbyje.

"Aha" Greitai atsakiau.

"Ar turėjau kitą, iki kol vėl tavo gyvenime neatsiradau aš su Edward?" Jos balsas skambėjo liūdnai, kas tik dar labiau suspaudė mano širdį.

"Ne" Atsakiau jai, nusišypsodamas. "Negalvojau apie tai išviso, buvau per daug užsiėmęs" Gūžtelėdamas pečiais atsakiau jai.

"Kuom?" Smalsiai paklausė Mira.

"Mafijos reikalais, čia būdamas viską tvarkiau" Atsakiau jai, pabučiuodamas jos plaukus.

Mergina linktelėjo, truputį atsitraukdama nuo manęs. Ji pasistiebė ir uždėjo savo lūpos ant manųjų. Pakėliau ją, ir ji savo mažomis kojomis apsivyniojo mano liemenį. Lėtais žingsniais pradėjau eiti link miegamojo, bučiuodamas Miros kaklą. Įėjęs į kambarį, prirėmiau Miros nugarą į sieną, labiau prisispausdamas prie jos kūno. Staigiu judesiu nuvilkau jos baltą maikutę, taip pat pašalindamas ir savąją. Mira nusišypsojo vėl sujungdama mūsų lūpas.
Lėtai paguldžiau ją ant minkštos lovos, greitu judesiu atsikratydamas jos visų likusių rūbų. Godžiai ją pabučiavau, ranka masažuodamas vieną krūtį. Ji išleido tylią dejonę, ir jaučiau kaip mano kūnų perėjo šiurpuliukai.

"Tu net neįsivaizduoji, kaip aš pasiilgau visos tavęs" Sušnabždėjau jai į lūpas.

Ji plačiai nusišypsojo suglausdama mudviejų lūpas ir pradėdama nurenginėti mane. Vos ji spėjo mane nurengti, patogiai įsitaisiau tarp jos kojų, visu giliu įeidamas į ją. Mira išrietė nugara, sudejuodama mano vardą. Pradėjau bučiuoti jos kaklą, staigiais judesiais judėdamas į ją. Pradėjau greitinti tempą, įsikibdamad į lovos rėmus, virš jos galvos. Mira savo nagais braižė mano nugara, kas kelis kart suleisdama juos į odą. Jaučiau kaip aš jau arti, o Miros kūnas po truputį įsitempia ir pradeda virpėti.

"Agh, Zayn" Mira garsiai sudejavo, stipriai suleisdama savo nagus į mano nugarą.

Baigiau joje, ir stipriai pabučiavęs atsiguliau šalia. Ji iš karto mane apsikabino, užmerkdama akis. Glosčiau jos plaukus, jausdamas nestiprų skausmą nugaroje.

"Myliu tave, Mira" Pabučiuodamas jos plaukus ištariau.

"Aš ir tave myliu, Zayn" Mira atsidusdama atsakė man.

Mano veidą papuošė šypsena, kai mintyse perbėgo kelios, senos akimirkos su mano princese, prieš kelis metus. Pasiilgau tų laikų.

Zayn. Zayn Malik // z.m ✔️Where stories live. Discover now