2 Sezonas. Ketvirta dalis

5.3K 291 22
                                    

Mira's pozicija.

Atrakinau namų duris ir pirmą ką išgirdau, tai Edward juoką. Plačiai šypsojausi, kol rengiausi, nusiavusi batus, paėmiau į rankas, mašinėlę kurią nupirkau Ed.

"Edward, Denise aš jau namie" Garsiai pasakiau, ant galo atsidusdama.

Įėjau į sūnaus kambarį, dar plačiau nusišypsodama vos pajaučiau kaip Edward apsikabino mano kelius. Padaviau Ed mašinytę, kurią jis atidžiai apžiūrėjo.

"Zein, žiūlėk" Ed iškėlė į viršų mašinėlę, kažkam ją rodydamas.

Susiraukusi pakėliau akis, ir jaučiau kaip sustingau, pamatydama priešais save ne tik Denise. Mano kvėpavimas pradėjo striginėti, o apatinė lūpą virpėti. Jaučiau kaip po truputį rankos pradeda drebėti, nuo matomo vaizdo.

"Labas, Mira" Švelnus Zayn balsas pasiekė mano ausis.

Jaučiau kaip akyse susikaupė ašaros, o kūną apimė keistas jausmas, po šitiek laiko išgirdus jo balsą.

"Mira, ar viskas gerai?" Paklausė manęs Denise, bet aš negalėjau patraukti akių nuo Zayn.

Puikiai pamenu tą dieną, kai jį mačiau paskutinį kartą. Prijungtą prie daugybęs aparatų, tą dien, kai jis man pasakė, kad laukiuosi Edward.

"Taip" Tyliai atsakiau. "Labas, Zayn" Pridūriau stengdamasi neapsiverkti, priešais Ed.

Zayn veide atsirado šypsena, kurios esu šitaip pasiilgusi. Jis atrodo be galo pasikeitęs. Visiškai kitoks, nei prieš du metus. Tai lyg du skirtingi žmonės.

"Jūs pažįstami?" Sutrikusi paklausė Denise.

"Taip" Abudu vienu metu atsakėm jai.

Pažvelgiau į merginą, kuri sedėjo šoke. Kelis kartus sumirksėjau, o tada stengiausi nuraminti savo širdies plakimą. Kas yra neįmanoma.

"Kaip tu suradai mus?" Paklausiau Zayn, virpančiu balso tonu.

"Teoriškai tai Edward surado mane" Zayn atsakė su plačia šypsenq veide. "Jis atsitrenkė prekybos centre į mano kojas" Iš karto pridūrė jis.

"Užvakar mudu buvom prekybos centre, ten sutikome šį vaikiną, jis sakė, jei kada reiks pagalbos su Ed, galiu skambinti jam" Pasiaaiškino Denise, drebančiu balso tonu.

"Viskas gerai" Patikinau ją, jausdama menką skausmą krūtinėje. "Ar gali išsivesti Edward valandai į žaidimo aikštelę?" Paklausiau jos, vis dar nenutraukdama akių nuo Zayn.

"Žinoma" Greitai atsakė ji.

Vis dar negalėdama patikėti, stebėjau Zayn priešais save. Prieš ne daug laiko, mąsčiau, kad niekada jo nebepamatysiu, o dabar jis stovi priešais mane. Kelios ašaros susikaupė mano akyse, bet greitai sumirksėjau, stebėdama, kaip Ed su Denise išeina. Išgirdau nestiprų durų trenksma, kas reiškė, kad Denise su Ed išėjo į lauką. Vėl žvelgiau į Zayn, kuris stovėjo nuleidęs akis į savo batus. Žvelgiau į savo rankas, kurios be perstojo drebėjo, o širdis plaka lyg patrakusi. Jaučiau kaip mano lūpa pradeda virpėti, o skruostais pradeda ristis lėtai mažytės ašarėlės, vien nuo to, kad jaučiu jį esant netoliese. Staigiai buvau įtrauktą į šiltą glėbį, nuo ko tik dar labiau pravirkau.

"Shh, mažute" Zayn sukuždėjo tiesiai į mano plaukus, po to priglausdamas savo lūpas prie mano kaktos

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Shh, mažute" Zayn sukuždėjo tiesiai į mano plaukus, po to priglausdamas savo lūpas prie mano kaktos.

Stipriai jį apsikabinau, leisdama atsipalaiduoti sau, jo glėbyje. Šito buvau be galo pasiilgusi, niekada nebūčiau pagalvojusi, kad dar išvysiu jį savo akyse, o ypač apsikabinsiu, galėsiu jausti jo šiltą kūną, prie savojo. Pakėlusi galvą šiek tiek pasistėbiau, ir lėtai priglaudžiau savo lūpas prie jo. Jaučiau kaip mano visas kūnas nutirpo, pajautus jo šiltas lūpas. Zayn priglaudė viena savo ranką man prie nugaros, mane prisispausdamas arčiau savęs, o kita suėmė viena pusę veido. Jis švelniai pabučiavo dar kartą mane, o po to pagilino bučinį, priliesdamas savo liežuviu manąjį, nuo ko mano visa oda, nuėjo šiurpuliukai iš malonumo.

Sunėriau mūsų rankų pirštus ir nusivedžiau jį į miegamąjį, vos įėjome pro duris vėl priglaudžiau savo lūpas prie jo

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sunėriau mūsų rankų pirštus ir nusivedžiau jį į miegamąjį, vos įėjome pro duris vėl priglaudžiau savo lūpas prie jo. Zayn nusišypsojo per bučinį, kas man taip pat sukėlė šypsena veide. Nuvilkau nuo jo kūno odinę striukę, o po to ir juodą maikę, pamatydama jo kūną, kuris dabar atrodo dar geriau, nei seniau. Pirštais perbraukiau per jo pilvo raumenis. Zayn lėtai nuvilko nuo mano kūno maikutę, po to pakelė mane, ir aš apvyniojau savo kojas aplink jo liemenį. Jis paėjo kelis žingsnius į priekį, švelniai paguldydamas mane ant lovos, bet nenutraukdamas bučinio. Jis gulėjo virš manęs, vieną ranka atsirėmęs į lovos čiužinį, o kita glostė mano šoną, kol mes lėtai bučiavomės. Po kurio laiko Zayn atsitraukė švelniai pabučiuodamas, o tada atsigulė ant nugaros, o aš jį apsikabinau, jausdama vėl tą nuostabų jausmą, pilvo apačioje. Be galo jo pasiilgau, atrodo kad mano gyvenimas prasidėjo iš naujo.

Zayn. Zayn Malik // z.m ✔️Where stories live. Discover now