Trisdešimt antra dalis

6.4K 326 5
                                    

Gulėjau lovoje ir žaidžiau telefonu, Tea išėjo miegoti pas Niall, Zayn kiek žinau miega ant sofos, svetainėje. Vargšas žmogus. Išlipusi iš lovos nuėjau į virtuvę, o įsipylusi sulčiu nuėjau į svetainę, kur girdėjosi veikiančio televizorio garsas. Zayn sedėjo ant sofos su žaidimų pulteliu ir žaidė kažkokį žaidimą su mašinomis.

"Kodėl nemiegi?" Nenutraukdamas akių nuo televizoriaus paklausė jis.

"Nesimiega" Trumpai atsakiau, atsisėsdama šalia vaikino.

Tik dabar pastebėjau kad jis yra be maikės ir tik po sausais maudimosi šortais. Kai jis jis baigė žaisti, ištiesė man kumštį ir aš sutrenkiau, už tai kad jis laimėjo pirmąją vietą.

"Nori?" Paklausė jis, ištiesdamas pultelį.

"Am, ne, neesu gera žaidėja" Tyliai nusijuokdama atsakiau jam.

"Pamokinsiu" Šyptelėjo jis.

Atsidususi paėmiau pultelį iš jo rankų, ir Zayn paspaudęs kažkokį mygtuką, pajungė žaidymą. Pultelis suvibravo ir aš vos neišmečiau jo, iš rankų. Norėjau gražinti jį Zayn, bet jis nusijuokęs, pastūmė link manęs.

"Sėskis čia" Parodydamas tarp savo kojų pasakė jis.

Padariau, kaip jis pasakė. Atsiradau jo glėbyje, kai jis apsikabino mane, padėdamas savo rankas ant mano rankų, o galvą ant mano peties. Jis palenkė vieną mygtuką, ir mašina pradėjo važiuoti. Nusišypsojau pati sau.

"Su šituo važiuoji" Rodydamas į mygtuką pasakė jis. "Su šituo stabdžiai, čia turbo, su šituo gali pasikeisti vaizdą, kuris tau patogiau" Rodydamas kiekvieną mygtuką kalbėjo jis. "Supratai?" Baigęs aiškinti paklausė jis.

"Maždaug" Sukikendama atsakiau jam, o jis nusišypsojo, savo akinama šypsena.

Zayn paleido mane rankas ir apsikabino apie liemenį. Stengiausi susikoncentruoti ties žaidimu, o ne Zayn rankomis aplink mano liemenį.
Žaidžiau kelis kartus. Zayn vis gyrė mane, kad gerai žaidžiu.

"Yes" Tyliai sušukau, kai atvažiavau pirma ir paleidusi pultelį, stipriai apsikabinau Zayn.

Kadangi Zayn greitai nesureagavo, nuverčiau mus abu ant sofos. Zayn nusijuokęs taip pat mane apsikabino.

"Nebuvo gi sunku" Nusijuokdamas pasakė jis.

"Geras mokytojas" Sukikendama pasakiau jam.

Kelias sekundes į jo akis, kurios žibėjo laime ir aš tykiosi, jos žiba taip dėl to, kad jis dabar yra su manimi, o ne su Emile,

"Reikėtu eiti miegoti" Pasakiau aš jam, nutraukdama tą nejaukią tyla.

"Taip" Numykė vaikinas.

Aš atsitraukiau nuo Zayn, ir atsistojau. Vaikinas taip pat atsistojo. Kelias sekundes stovejome ir aš nežinojau, ką jam pasakyti.

"Noriu, kai ko paprašyti?" Tyliai pasakė vaikinas, prieidamas arčiau manęs.

"Ar tu nori, kad pažadinčiau Safa, kad galėtum miegoti su Emile?" Nusivylusiu balso tonu paklausiau jo.

"Ne" Atrodė man pasidarė geriau, kai jis ištarė šias dvi raides. "Noriu miegoti su tavimi" Pakeldamas nuo grindų mane, ištarė Zayn.

Netrukus Zayn mane įnešė į kambarį ir grižęs prie durų jas užrakino, aš greitai palindau po kaldra, ir Zayn atsigulęs šalia, apsikabino mane iš nugaros, padėdamas savo smakrą man prie kaklo. Užmerkiau akis, ir stengiausi mėgautis šia akimirka, nes tikriausiai tokios nebeturėsiu. Džiaugiuosi, kad jis dabar yra su manimi, o ne su Emile. Turiu padaryti viską, kad jis mylėtu mane, labiau nei ją ypač, kai aš ja šitaip nepasitikiu.

"Man patiko šiandien diena" Sušnabždėjo Zayn, jis iš savo šortų kišenės ištraukė tą pačia grandinėlę ir padavė man. "Prižadėk, kad kol ją turėsi, tu būsi mano" Ištarė jis.

"Prižadu" Atsisukusi į jį pasakiau jam.

Jis užsegė man ant kaklo grandinėlę ir aš atsiguliau ant jo krūtinės, apsikabindama jį. Nusišypsojau atsiminusi senus laikus, kai mes nesutardavome ir amžinai pykdavomės.

"O dieve" Garsiai sudejavau, pamačiusi, kaip Zayn atsisėda šalia manęs į suola.

"Maže" Zayn ištarė, nutęsdamas raidę 'e', kiek tik galėdamas daugiau. "Pasiilgau tavęs" Pasakė jis pabučiuodamas į mano skruostą.

Pavarčiau akimis ir stengiaus susikoncentruoti ties istorijos pamoka. Staiga pajutau, kaip Zayn pradeda baksnoti mano šoną.

"Ko?" Tyliai pasakiau jam.

"Nieko" Laikydamas šypsena pasakė jis.

Atsidususi toliau klausiausi mokytojos, bet vėl pajutau baksnojimą į šoną. Piktai atsisukau į Zayn ir jis tiesiog papurtė galvą. Vos spėjau nusisukti, vaikinas vėl pradėjo baksnoti mane.

"Baik" Užšaukiau ant visos klasės.

"Mira" Piktas mokytojos balsas užpildė mano ausis.

"Tai, jo darbas" Rodydama į Zayn atsakiau mokytojai.

"Gerai, abu susirenkat daiktus ir drožiat į direktoriaus kabinetą" Piktai išdėstė ji.

"Ką? Kodėl aš?" Sutrikusi paklausiau mokytojos.

"Už pamokos trugdymą" Paprastai atsakė ji, ir parodė į duris.

Suurgzgiau ir susirinkusi daiktus išėjau iš klasės, girdėjau, kaip man iš paskos eina Zayn.

"Šaunuolis" Su sarkazmu pagyriau vaikiną.

Zayn. Zayn Malik // z.m ✔️Where stories live. Discover now