Penkiasdešimt antra dalis

5.3K 333 7
                                    

"Ką pasakė daktaras?" Vos įėjome pro namų duris, paklausė Davis.

"Netikras pavojus" Nusijuokdamas pasakė Zayn.

Papurčiau galvą, pavartydama akis. Jam patinką būti teisiu, tada jis tampa tikru pasaulio karaliumi. Perbraukiau ranka per savo plaukus, o tada nusekiau Zayn į mudviejų kambarį. Sumirksėjau kelis kartus akimis, kad nebe norėčiau miego, taip kaip prieš tai.

"Zayn, palauk, mums reikia pakalbėti, apie kai kurios dalykus" Pasivydamas mus, garsiai kalbėjo Davis.

"Stok" Piktai pasakiau Davis, nors to ir nenorėjau. "Leisk jam nuo visko pailsėti bent šiandien" Menkai nusišypsodama paprašiau jo.

"Gerai" Piktai sumurmėdamas apsisuko Davis.

Vos įėjom į kambarį, pradėjau nusirenginėti, kadangi velniškai noriu miego. Atsisukau į Zayn, kuris stovėjo netoli manęs, ir žiūrėjo į mane piktu žvilgsniu. Sunkiai atsidusau. Stendamasi nekreipti dėmėsio į Zayn vis dar piktą žvilgsnį į mane, užsidėjau šortukus ir paprastą maikutę.

"Jei jau esi mano žmona, neistikėk, kad būsiu po tavo padu" Piktai sumurmėdamas atsakė jis. "Jis norėjo tik pasikalbėti" Papurtydamas galvą pasakė Zayn.

Nuėjusi prie durų, atidariau jas. "Eik ir kalbėkis, atleisk, kad norėjau gero tau" Menkai šyptelėdama pasakiau.

"Tu norėjai gero tik sau, pripažink tai, tu norėjai kad nueičiau pas daktarą vien dėl to, kad atsakytum į savo klausimus galvoje, o dabar neleidai Davis su manimi kalbėtis, nes norėjai miegoti su manimi" Sustodamas prie durų pasakė Zayn.

Sustojusi atsisukau į Zayn, ir jaučiau kaip man suskaudo vidų, nuo jo tokių žodžių. Tai pagal jį aš savanaudė, norinti naudos sau? Man tikrai skauda, dėl jo tokių žodžių. Menkai jam šyptelėjau, ir nieko neatsakiusi su ašarų pilnomis akimis atsiguliau į lovą, stipriai užmerkdama akis.

"Atleisk, kad rūpindamasi tavo sveikata, rūpinuosi savimi" Tyliai ištariau ir atsimerkiau, norėdama pažvelgti į Zayn, bet jo jau nebebuvo.

Sunkiai atsidusau ir užmerkiau akis. Turiu pamiegoti bent truputį, kad pabudusi vėliau, galėčiau pagaminti visiems pietus, nes tokia tuščia galva nebūsiu naudinga. Kol kas galiu galvoti, tik apie neseniai man pasakytus Zayn žodžius.
Jaučiau kaip lova įdubo, ir netrukus užuodžiau kartų cigarečių kvapą. Iš ties nemaniau, kad po to ką pasakė, Zayn miegos su manimi.

"Atsiprašau, dėl to ką pasakiau, neturėjau to omenyje" Tylus, prikimęs Zayn balsas pasiekė mano ausis.

"Nieko tokio" Sukuždėjau jam.

Jis permetė savo ranką per mane, paimdamas mano rankos. Po kurio laiko jaučiau, kaip jo kvėpavimas susivienodino, kas reiškė kad jis užmigo. Nors jis atsiprašė, jaučiuosi vis tiek įskaudinta. Kelios ašaros išriedėjo mano skruostu, bet ignoruodama jas, užmerkiau akis.

Lėtai pramerkiau akis, vis dar jausdama Zayn ranką permestą per mane

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Lėtai pramerkiau akis, vis dar jausdama Zayn ranką permestą per mane. Atsiguliau ant nugaros, žvelgdama į ramiai miegantį Zayn. Jis kiek pasimuistė, o tada atsikosėjo, vėl ramiai atsiguldamas. Nesusivaldžiusi pridėjau savo vieną ranką jam prie skruosto, ir paglosčiau jį.

"Ar kas nors nutiko?" Po kelių sekundžių, lėtai atmerkdamas akis, paklausė Zayn.

"Ne, atsiprašau, kad prižadinau, tiesiog norėjau paliesti tave" Atsakiau jam.

Zayn atsigulė ant nugaros nusijuokdamas. Plačiai atsimerkęs pažiūrėjo į mane, ir išsišiepė. Jis greitu judesiu užgulė mane, stipriai pabučiuodamas. Pradėjau garsiai klykti, kai pajutau jo du pirštus ant savo šonų. Jis juokdamasis kuteno mane, o aš varčiausi, kad išvengčiau to.

"Zayn baik" Šaukdama ištariau.

Jis trumpam sustojo, akilai žvelgdamas į mane. "Kas už tai?" Paklausė prisimerkęs jis.

Iškišau jam liežuvį, o tada jis vėl pradėjo kutenti besijuokdamas. "Gerai, gerai, padarys-iu ką n-or-i" Trūkinėdama dėl oro trūkumo sušukau.

Zayn sustojo išsišiepdamas. "Ką norėsiu?" Pakeldamas vieną antakį paklausė jis.

"Taip" Atsikvėpdama atsakiau.

"Tada aš noriu masažo" Gūžtelėjęs pečiais ištarė jis. "Su laiminga pabaiga" Kreivai nusišypsodamas pridūrė.

Zayn. Zayn Malik // z.m ✔️Where stories live. Discover now