2 Sezonas. Dešimta dalis

3.6K 182 2
                                    

Mira's pozicija.

Gaminau pusryčius sau ir Zayn, kuris vis dar miega. Jaučiuosi be galo keistai, kai jis vėl yra atsiradęs mano gyvenime. Per namus nuaidėjęs skambutis, privertė mane krūptelėti. Kas galėtu ateiti devinta ryto? Primažinau viryklės ugnį ir nuėjau prie durų. Lėtai jas atidariau pirma pamatydama mielų bruožų merginą, vėliau pajutau kaip kažkas apsikabina mano kojas. Pažvelgusi žemyn pamačiau Edward tamsius plaukus.

"Labas, aš atvedžiau Edward, Zayn sūnų" Mielu balso tonu pasakė ji.

"Sveika, jis ir mano sūnus" Sukikendama atsakiau.

"Ou" Pasimetusi ištarė ji. "Atsiprašau" Greitai pridūrė mergina.

"Nieko tokio" Prikąsdama lūpą atsakiau jai. "Ar Edward neturėjo būti, pas kažkokia Zayn draugo mama?" Prisimerkusi paklausiau jos.

"Tai jis ir buvo, aš Donny sesuo" Mielai nusišypsodama atsakė ji.

Linktelėjau galva, o po to pakviečiau ją vidun, su kuo ji sutiko. Užkaičiau vandens, ir netrukus pataisiau du puodelius arbatos. Trumpai pažvelgiau į Edward, kuris valgė sausus pusryčius. Norėjau žiotis paklausti merginos vardo, bet mane sustabdė pro duris įžengęs Zayn.

"Kamila?" Apsimiegojusiu balsu ištarė Zayn. "Ką čia vei-ki" Pažiūrėdamas į Edward, Zayn plačiai nusišypsojo.

Mergina apsikabino su Zayn ir jis iš karto nuėjo prie Edward, paveldamas jo plaukus, bei atsisėsdamas šalia. Padėjau šalia jo lėkštę su pusryčiai, nusišypsodama, ir jis man atsakė tuo pačiu.

"Kodėl Donny neatvedė Edward?" Zayn paklausė merginos, pilna burna maisto.

Mergina pirma pažiūrėjo į Zayn, o po to į mane, lyg kažko klausdama.

"Gali prie jos kalbėti" Susiraukęs pasakė jai Zayn.

Prisimerkusi pažvelgiau į tą merginą, dėl jos tokio įžulumo. Neesu niekada patyrusi tokio dalyko, prie Zayn draugų.

"Jis išvyko tvarkyti reikalų į Angliją" Prikandusi lūpą ištarė ji.

Dar pikčiau žvelgiau į tą merginą, suprasdama, kad ji flirtuoja su Zayn. Mano Vyru. Negaliu patikėti, kad ji šitaip elgiasi, net gi būnant man.

"Tiesa, buvau pamiršęs" Pilna burna ištarė Zayn.

Jaučiau kaip Zayn įsmeigė akis į mane, bet negalėjau nutraukti akių žvilgsnio nuo tos merginos, kuri kas sekundę man vis labiau nepatinką. Atsidususi pažvelgiau į Zayn, kuris su šypsena veide, stebėjo mane. Nesupratusi, suraukiau žvilgsnį žiūrėdama į jį.

"Gal būt, aš jau eisiu" Su plačia šypsena ištarė mergina, žiūrėdama į Zayn. "Ačiū už rytinę arbatą" Trumpai pažvelgdama mane ištarė ji.

"Palydėsiu tave" Menkai nusišypsodama ištariau jai.

Vos uždariau duris, pro mane prabėgo link svetainės Edward. Nusekiau jį akimis, pamatydama, kaip jis pradeda žaisti su savo žaislais. Įėjus į virtuvę ignoravau Zayn žvilgsnį ir paėmusi du puodelius, įdėjau juos indaplovę.

"Dievinu, kai tu manęs pavydi" Apsikabindamas mane iš nugaros, sukuždėjo Zayn.

"Ar tarp judviejų kažkas buvo?" Apsisukusi paklausiau jo, piktu balso tonu.

Zayn žiūrėjo į mane savo rudomis akimis, kelias sekundes, po to jas greitai nuleido, duodamas man atsakymą, kad taip.

"Tai buvo viena naktis, buvau neseniai atvykęs čia, aš prisigėriau, ji taip pat, nežinau kaip tai įvyko" Tyliai ištarė jis. "Aš net neprisimenu to" Pridūrė liūdnai.

Jaučiau kaip mano širdis pradėjo drebėti, nuo to ką jis ištarė. Nežadu visko šitaip palikti. Be galo pykstu ant jo. Tai skaitosi, kaip išdavystė. Pastūmiau jį nuo savęs, pradėdama eiti lauk iš virtuvės, bet sustojau, sugalvodama, kad jis turi taip pat pasikankinti kaip aš.

"Aš taip pat su Kai Kuo permiegojau" Ištariau jam, ypač pabrėždama du žodžius ir tada išėjau iš virtuvės, palikdama Zayn stovėti prie spintelių, nuleidusį galvą.

Su ašaromis akyse nuėjau prie Edward. Atsitūpusi pradėjau kartu žaisti su juo. Paglosčiau Edward tamsius plaukus, plačiai nusišypsodama, nes nežinau, ką daryčiau be jo. Jis yra Visas mano pasaulis.

Zayn. Zayn Malik // z.m ✔️Where stories live. Discover now