Penkiasdešimta dalis

5.6K 355 5
                                    

Be Įvado, tai mano Jau Netgi 50 dalis, ir tai man yra tikrai didelis pasiekimas, o ypač, kai dar šitiek daug žmonių mane palaiko! Noriu labai visiems padėkoti, kad esate kartu su manimi! Labai myliu jus!

Atsirėmusi viena ranka į virtuvinę spintelę valgiau obuolį. Vis dar negaliu patikėti, kad esu Zayn žmona, vos tik pagalvoju apie tą akimirką, mano viduje tarsi užsidega liepsnelė, kuri kelia ypač malonų jausmą manyje. O svarbiausia, Zayn vaikšto su plačia šypsena veide, ir visada yra neįprastai geros nuotaikos.

"Ar viskas gerai?" Tylus apsimiegojęs Safos balsas pasiekė mano ausis. "Kodėl tu vis dar nemiegi, dabar dvylikta valanda nakties?" Braukdama per savo plaukus ištarė ji.

"Nesimiega" Greitai atsakiau, išmesdama obuolio griaužtuką į šiukšlių dėžę.

"Kaip jaučiasi Zayn?" Pasiteiravo ji, pildamasi šalto vandens.

"Jau geriau" Atsakiau jai. "Eisiu pas Zayn kaip tik, labos nakties" Šyptelėjau jai.

"Saldžių" Atsakė ir tada užsivertė į save stiklinę vandens.

Lėtai užlipau laiptais į antrą aukštą, o tada nuėjau link mano su Zayn kambario durų. Atidariau duris susiraukiau kai pamačiau Zayn sėdinti ant lovos, žiūrinti į savo ranką ir stipriai susiraukusį. Tada pamačiau baltus patalus išteptus krauju, o jo delne šiek tiek kraujo. Jis pakėlė akis į mane, jos atrodo tikrai išsigandusios. Aplink jo lūpas matosi šiek tiek kraujo, ką jis sau pasidarė?

"Kas nutiko?" Greitai prieidama prie jo paklausiau.

"Aš nežinau, tiesiog atsikosėjau, tai viskas" Žiūrėdamas į savo drebančia ranką su krauju, ištarė Zayn.

"Rytoj važiuosim pas daktarą ir jokių bet" Piktai ištariau jam, ir nuėjusi į vonią atnešiau jam rankšluostį nusivalyti ranką, jis greitai viską nusivalė.

"Nere-" Nutraukiau jį, pridėjusi savo pirštą prie jo lūpų.

"Ir jokių ne, tai gali būti rimta liga" Rimtu balso tonu ištariau jam. "Aš bijau Zayn" Liūdnai ištariau, žiūrėdama į jo rudas akis.

Zayn ištiesė rankas į mane, griebė už mano rankos ir įsitempę į savo glėbį. Susirangiau jame lyg mažas vaikas, sutelgdama savo visą klausą į Zayn širdies plakimą, kuris be galo ramina.

"Nesijaudink, viskas bus gerai, tai tikriausiai dėl ligos, gal man plaučių uždegimas?" Zayn krūtinė vibravo kol kalbėjo, o aš sugebėjau tik užmerkti akis.

"Bet pas daktarą reikia vis tiek apsilankyti" Ištariau vis dar užsimerkusi.

"Tavęs neperkalbėsi" Sumurmėjo Zayn, o tada priglaudė savo lūpas prie mano kaktos, palikdamas bučinį.

"Aha" Ištariau plačiai nusišypsodama.

"Ar rošėsi taip miegoti visą naktį?" Sukikendamas ištarė Zayn.

"Aha" Ištariau o tada nusijuokiau.

Atsitraukiau šiek tiek nuo jo, o tada priglaudžiau savo lūpas prie jo. Mano kūnų praėjo milijonas šiupuliukų, vos jis šiek tiek pajudino lūpas. Užguliau jį, pagilindama bučinį, ir rankas uždėjau ant ji pilvo preso. Jis greitu judesiu nuvilko mano maikutę, o rankas paliko ant šonų. Atsitraukusi šiek tiek nusišypsojau, o tada vėl švelniai priglaudžiau savo lūpas prie jo.

"Myliu tave, Zayn" Ištariau jam tiesiai į lūpas

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Myliu tave, Zayn" Ištariau jam tiesiai į lūpas.

"Aš tave taip pat, Malik" Sukikendamas greitai atsakė jis.

"Tai pats geriausias jausmas, kai girdžiu tai, atrodo mano širdis iššoks iš krūtinės" Su plačia šypsena pasakiau jam.

"Mylėsiu tave visą likusį savo gyvenimą, Mira" Pažiūrėdamas į mano akis ištarė jis. "Nesvarbu kas be nutiks, prisimink, kad tu esi vienintelė mano gyvenimo meilė, nenustosiu tavęs mylėti, net gi miręs" Paglostydamas vienu delnu mano skruostą pasakė jis, o tada švelniai pabučiavo.

Stipriai apsikabinau jį, užmerkdama akis. Nešgyvenčiau be jo nei skeundės, nežinau ką daryčiau jei jis pradingtų iš mano gyvenimo. Bet žinau, kad tai niekada nenutiks, jis visada bus su manimi. Tikiu tuom.

Zayn. Zayn Malik // z.m ✔️Where stories live. Discover now