Keturiasdešimt septinta dalis

5.9K 351 3
                                    

Kaičiausi kavos, kadangi naktį vos ėjo užmigti, tikriausiai teesu miegojusi porą valandų. Stovėjau sukandusi dantis, kadangi, vis dar pykstu ant Zayn už jo žodžius. "Neversk manęs gailėtis, kad pasipiršau" Kas per velnias? Toks jausmas, kad vos, kai susituoksime ką nors pasakysiu ne taip, jis skirsis su manimi. O man tai atrodo, iš ties kvaila. Gal jis pasakė tai iš pykčio, bet tai tik dar labiau supykdė mane.

"Labas rytas" Ištarė Davis, įėidamas pro virtuvės duris.

"Labas" Šyptelėdama atsakiau jam.

"Kas ten naktį vyko tarp tavęs su Zayn?" Paklausė vaikinas, atsisėsdamas prie stalo.

"Geriau neklausk, susipykome ir tiek, bet nemanau, kad vestuvės įvyks" Liūdnai pasakiau. "Kavos?" Paklausiau jo.

"Aha, o tai kodėl vestuvių nebus?" Susiraukęs paklausė jis ir prie jo padėjau kavos puodelį.

"Zayn pasakė, kad neversčiau jo gailėtis, kad jis man pasipiršo, o aš supykusi atidaviau jam žiedą" Sumurmėjau, atsisėsdama priešais jį.

"Zayn visada buvo toks karštakošis" Gūžtelėjęs pečiais atsakė Davis, ir gurkštelėjo kavos.

"Tu sakai, tu žinai" Šyptelėdama atsakiau jam.

Šnekėjausi su Davis, iki kol abu išgerėm kavą, ir nusprendėm, eiti dar pamiegoti, kadangi yra ankstus rytas, o kava nepadeda. Vos užlipau laiptais, pamačiau iš kambario išeinantį Zayn, apsimiegojusiu veidu. Džiaugiuosi, kad bent jam ėjo numigti. Nors esam ir susipykę, niekada nelinkėčiau jam blogo. Jei gerai jam, gerai ir man.

"Mira" Ištarė Zayn, priversdamas mane sustoti. "Am, labas rytas" Nejaukiai ištarė Zayn, pasikasidymas kaklą.

Norėjau, kad jis ištartų žodį "atsiprašau" bet žinau kad to nebus. Jis ne toks. Zayn Malik niekada neatsiprašinėja.

"Labas" Rimtai atsakiau jam, sunerdama rankas ties krūtine. "Gerai miegojai?" Atsidusdama paklausiau jo.

"Ugh, užmigau tik prieš kelias valandas, tai labai noriu miego" Atsakė jis, šyptelėdamas."O tu?" Pasiteiravo jis.

"Blogai" Greitai atsakiau.

Kadangi Zayn nebeturėjo ką pasakyti, jis praėjo pro mane ir nusileido į apačią. Žiūrėjau į mudviejų kambario duris, o tada nusprendžiau, eiti atsigulti į savo lovą. Vos atsiguliau, užmerkiau akis. Atsiguliau ant šono sunkiai atsidusdama, kadangi noriu pakalbėti su Zayn, apie tai kas įvyko. Bet tikriausiai jis kažkur išėjo.
Jau buvau beveik užmieganti, kai kambario durys atsidarė ir kartus cigarečių kvapas pasiekė mano nosį. Nežymiai susiraukiau, bet stengiausi tai ignoruoti ir toliau stengtis užmigti. Girdėjau kaip Zayn rengėsi, o už minutės lovo įdubo ir Zayn apsikabino mane prisispausdamas mane prie savo krūtinės. Jis padėjo savo galvą į mano kaklo įlinki, lengvai atsisdusdamas.

"Aš atsiprašau, mažyte" Zayn sukuždėjo, pabučiuodamas mano ausį.

Plačiai nusišypsojau, kai išgirdau Zayn žodžius, bet mane nuliūdino jo, liūdnas balso tonas

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Plačiai nusišypsojau, kai išgirdau Zayn žodžius, bet mane nuliūdino jo, liūdnas balso tonas. Atrodo nevien man, ši naktis buvo sunki.

"Aš nepykstu" Greitai jam atsakiau. "Tik pasijaučiau ne kaip, kai išgirdau tuos žodžius" Tyliai sušnabždėjau jausdama artėjant ašaras.

"Padarysiu viską, kad man atleistum" Sukuždėjo prie mano ausies jis, užmaudamas vėl, ant mano piršto žiedą.

"Žinau" Sukikendama pasakiau jam ir atsisukau į jį.

"Niekada jo nebenusiimk" Ištarė liūdnu balso tonu jis. "Nesvarbu kas be nutiktu" Tyliu balso tonu pridūrė jis.

Trumpai žvelgiau į jo šokoladines akis, o tada stipriai prispaudžiau savo lūpas prie jo. Užguliau jį , nagais braukdama per jo pilvo presą, ir liežuviu perbraukdama per jo apatinę lūpą. O tada tiesiog mūsų liežuviai pradėjo trintis vienas į kitą, sukeldami man pasakiškus jausmus.

"O dieve, kaip buvau to pasiilgęs" Sukuždėjo jis, šiek tiek atsitraukęs.

Zayn mus apvertė, pagilindamas mūsų bučinį. Jo rankos palindo po mano maikute, jis norėjo ją numauti, bet tada tiesiog jis ją nuplešė nuo mano kūno. Pradėdamas goždiai bučiuoti mano kaklą.

"Šūdas, Mira, tu su kas diena, daraisi vis karštesnė" Iškvėpdamas orą ištarė Zayn, taip priversdamas mane prikąsti savo apatinę lūpą.

Net nepajutau kaip Zayn staigiai atsikratė mudviejų apatinių, išriečiau nugarą vos jis visu gyliu įėjo į mane. Garsiai sudėjavau, bet Zayn užtildė mane įsisiurbdamas į mano lūpas.

Zayn. Zayn Malik // z.m ✔️Where stories live. Discover now