2 Sezonas. Vienuolikta dalis

3.7K 211 7
                                    

Baigusi dėtis visus daiktus į du juodus lagaminus, apsižvalgiau aplink kambarį, žiūrėdama ar ko nors iš svarbių daiktų nepalikau. Žvelgiau į lango pusę, pastebėdama, kaip greitai sutemo už lango. Išėjus iš kambario, žvelgiau į laikrodį ant savo riešo, kuris rodo lygiai dešimtą valandą. Susiraukiau išgirdusi garsų Ed juoką, greitai nusileidau laiptais į pirmą aukštą. Įėjus į svetainę, pajaučiau kaip mano veidą užpildo plati šypsena, nuo matomo vaizdo.

Zayn žaidė su Edward, kartu su juo juokdamasis, kas man dar labiau kėlė šypsena

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Zayn žaidė su Edward, kartu su juo juokdamasis, kas man dar labiau kėlė šypsena. Praėjo lygiai savaitė, nuo tos dienos, kai su Zayn nesikalbėjau. Nors iš dalies ant jo nebepykstu, bet negaliu jam taip lengvai atleisti. Aš kankinausi naktimis, o jis davėsi su kažkokia merkše.

Tvarkiausi virtuvėje, vis galvodama apie tai ką Zayn man ištarė, vakar ryte. Negaliu patikėti, kad jis šitaip pasielgė, tikrai žinodamas, kaip man buvo sunku, kai maniau, kad jo nebėra šiame gyvenime. Kai galvojau, kad daugiau niekada daugiau nebeišvysiu jo rudų akių.

"Edward užmigo" Išgirdau tylų Zayn balsą, netoli savęs, bet nieko jam neatsakiau, tiesiog toliau tvarkiausi. "Mira" Žinau, kad jis laukia, kad ką nors pasakyčiau, bet iš ties neturiu ką jam pasakyti. "Tai neteisinga, tu pati permiegojai su bala žino kuo, o ant manęs pyksti" Piktai ištarė jis.

Nieko jam neatsakiau vis vien. Bet noriu jam pasakyti, kad melavau. Kad tai ne tiesa, ir norėčiau, kad jis man ta patį pasakyti. Bet žinau, kad to nebus.

"Tai darosi nebejuokingą" Tiek ištaręs jis paliko mane vieną su savo ašaromis.

Tyliai sukūkčiojau, atbula ranka nusivalydama visas bėgančias ašaras skruostais.

"Edward eime į lovą" Menkai nusišypsodama sūnui, ištariau.

Zayn pakėlė akis į mane, liūdnai nužiūrėdamas mane ir paleido Edward.
Vos paguldžiau Ed į lovą, jis po kelių minučių užmigo, man tyliai dainuojant jam visokiausias dainas. Perbraukiau rankomis per veidą, nusileisdama į pirmą aukštą. Mačiau kaip Zayn sėdėjo ant sofos, žiūrėdamas televizorių.

"Ar ko nors nori iš virtuvės?" Sukaupusi visas jėgas, paklausiau jo, jausdama kaip mano akis vėl užpildo ašaros.

Jis papurtė galvą, net neatsisukdamas į mane. Ar jis dabar taip pat elgsis kaip aš? Nebekalbės ir net nebežiūrės į mane?

"Zayn?" Ištariau susiraukusi.

Jis ir vėl mane nieko neatsakė, ir nepažiūrėjo. Susiraukusi nuėjau prie jo ir vos atsistojau jaučiau, kaip mano širdis sustojo plakusi. Zayn sedėjo, su pilnomis ašarų akimis ir žiūrėjo tiesiai į televizorių, kas kelias sekundes sumirksėdamas.

"Zayn?" Drebančiu balso tonu ištariau jo vardą. "Kas atsitiko?" Paklausiau jo.

Jis negalėtu verkti dėl to, kas įvyko tarp mūsų, dėl to 'barnio'. Jis lėtai pakėlė savo rudas akis į mane, įkvėpdamas oro, o tada vėl nuleido akis į žemę.

"Aš nevertas tavęs, nevertas Edward, esu nieko nevertas" Su ašaromis akyse ištarė jis. "Prašau atleisk man, Mira, negaliu daugiau taip, negaliu daugiau negirdėti tavo balso, dėl kurio, tebeesu gyvas, jei nori aš-" Jis nutilo, žiūrėdamas į mano kojas.

Jis atsistojo ir lėtai pradėjo klauptis ant kelių. Priversdamas mano lūpas prasiverti iš nuostabos. Niekada gyvenimę jis nėra prieš manę atsiklaupęs, visada aš prieš jį klaupdavausi, prašydavau atleidimo. Kai tik mano protas užfiksavo, ką jis tikrai daro, greitai atsiklaupiau prie jo, neleisdama jam klupėti.

"Zayn, tau nereikia klauptis priešais mane" Greitai ištariau, drebančiu balso tonu. "Aš atleidžiu tau" Greitai ištariau.

Zayn pakėlė į mane paraudusias akis, žvelgdamas su viltimi akyse. Nuvaliau nykščiais šlapius jo skruostas, stipriai prispausdama savo lūpas prie jo lūpų. Negaliu ant jo pykti. Begaliu jo vėl neteikti, nenoriu, vėl pajausti tai ką pajaučiau prieš sužinant, kad jis yra gyvas.

"Nenoriu tavęs ir vėl prarasti, Zayn, tu ir Edward, esat visas mano gyvenimas, man nesvarbu ką tu padariai ankščiau, aš vis tiek tave be galo myliu, tik prašau, pasakyk man viską iš anksto, kad po to nekentėčiau dar labiau" Su ašaromis akyse ištariau jam.

"Prižadu, daugiau tavęs nebeskaudinsiu, Mira" Stipriai apsikabindamas mane, ištarė Zayn. "Myliu tave, mano princese" Tyliai sukuždėjo jis, panardindamas savo veidą į mano šviesiai rudus plaukus.

Zayn. Zayn Malik // z.m ✔️Where stories live. Discover now