Dvidešimt trečia dalis

6.9K 359 3
                                    

Išgirdau jau tūkstantąjį beldimą į duris per dvi dienas, į kurį taip pat neatsakiau. Nenoriu dabar nieko matyti, tiesiog noriu likti su savo mintimis, viena. Nors Zayn mane ir primušo, man jo reikėjo šią minutę, norėjau jį apsikabinti, prisiglausti prie jo ir klausytis jo širdies plakimo. Jaučiau kaip mano skruostais vėl bėga ašaros, sukūkčiojau į pagalvę, dar stipriai apsikabindama ją.

Zayn's pozicija.

Sėdėjau atsirėmęs į mūsų kambario duris ir klausiausi kaip ji verkia. Man buvo skaudu, norėjau įeiti pas ją, bet neturiu rakto. Palikau jį kambaryje. Išgirdau kaip ji sukūkčioja į pagalvę ir tai suspaudė mano širdį. Jaučiau kaip mano skruostai vėl sušlampa, nuo ašarų. Norėjau patekti pas ją, bet niekaip negaliu.

"Zayn ką čia darai?" Susiraukusi paklausė Safa. Žinau ji manęs nekenčia, bet aš jau toks esu.

Nusivalęs šlapius skruostus, atsistojau iš savo vietos ir praėjau pro merginą. Nuėjau pas Davis, ir vos pamačiau jį, stipriai apsikabinau. Žinau, kad toks kaip aš, neturėčiau palūžti, bet aš nebegaliu. Nežinau, kas būtu geriausia jai. Stengiausi ją apsaugoti, bet aš ją tik dar labiau sužalojau atvešdamas čia.

"Zayn, nurimk" Pasakė Davis, paglostydamas mano nugarą.

"Nežinau ką daryti, ji vis verkia, aš nebegaliu to klausytis" Ištariau jam, atsitraukdamas.

"Aš, žinau" Ištarė Safa įėjusi į kambarį. "Jei tu leisi, manau būtu ją geriausia parsivežti atgal į Bradfordą" Švelniu balso tonu pasakė ji.

Sunkiai atsidusęs linktelėjau jai. "Tai bus geriausia jai, ji čia tik kenčia" Tyliai atsakiau jai. "Einu surasiu su kuo atrakinti duris" Pasakiau jai, nuleidęs galvą.

Netekau savo antrosios gyvenimo meilės ir tai tik per mano klaidas. Aš niekada nepasikeisiu. Visi žmonės per mane nukenčia.

Po maždaug valandos ieškojimo rakto, radau jį pas Tea, kažkada jai buvau davęs kopiją, kadangi dažnai pamesdavau. Nuėjau pas Safa ir pasikvėčiau ją, kad nueitu pas Mira. Sunkiai atsidusęs atrakinau duris ir plačiai atidariau duris. Mira gulėjo ant lovos apsikabinusi pagalvę, ir žiūrėjo į sieną. Ji pakėlė akis į mano ir jos akys praplatėjo, tik nežinojau ar iš laimės ar dėl baimės. Bet mano manymu, dėl baimės.

"Zayn?" Pasakė tyliu balso tonu ji.

"Mira, renkis važiuojam namo" Įeidama į kambarį pasakė Safa.

Žvelgiau į Miros akis, ir tada supratau, kad privalau ją paleisti. Ji su manimi nebus laiminga. Uždaręs duris, nusileidau į rūsį, ir pradėjau daužyti bokso kriaušę. Trankiau ją iš visų jėgų, stengdamas numušti skausmą viduje. Praėjus valandai pas mane atėjo Maria, ir pranešė, kad ateičiau į svetainę. Pažvelgiau į savo kruvinus kumščius, ir pasiėmęs binto užsivyniavau ant krumplių. Vos įėjau į svetainę, pamačiau kaip Davis, Safa ir Mira atsisveikina su visais. Davis apsikabino mane, Safa tiesiog šyptelėjo. Vos ji praėjo po keliu sekundžių pajutau kaip plonos rankos apsikabina mano liemenį. Stengiausi išlikti šaltas ir neapsikabinti jos, kaip man tai bebūtų skaudu.
Padariau didžiausia klaidą, kai sugalvojau ją čia atsivežti. Niekada nebūčiau pagalvojęs, kad pamilsiu ją. Po ši tiek barnių, po ši tiek patirtu skriaudų jai...

Mira's pozicija.

Visą kelia iki namų galvojau apie jį, mąsčiau su šypsena veide ir ašaromis akyse, apie mūsų visus pokalbius mokykloje.

"Oo gi ką mes čia turime" Pavarčiau akis, vos išgirdusi tą duslų-prikimusį balsą. "Panelė Mira" Pašaipiai pasakė Zayn.

Atsisukusi į jo pusę plačiai nusišypsojau. Šalia jo stovėjo Davis. Zayn rankos buvo sukištos į kelnių kišenes, jo rudos akys sutelktos ties manim, o jo juodi plaukai, kaip visada tvarkingai sukelti į viršų.

"Zaynuk!" Sucypiau vaidindama. Pribėgusi prie jo stipriai apsikabinau, apvyniodama savo rankas jam aplink kaklą, jis vos padėjo savo delnus ant mano šonų. "Tu taip puikiai atrodai šiandien" Su sarkazmu pagyriau jį, paveldama jo plaukus, kai atsitraukiau nuo jo.

"Ačiū mažyte" Mirktelėjęs viena akimi atsakė jis

Vos prisiminiau tai, mano veide atsirado platesnė šypsena, kuri susimaišė su bėgančiomis skruostais ašaromis. Safa mane įkalbino grįžti namo, ji sakė kad tuo to man bus geriau. Nors nežinau, ar tai geras sprendimas. Galėjau ten pasilikti, su juo.. kai dabar žinau, kad jo tikriausiai niekada nebepamatysiu, savo gyvenime, nes jis nenorės manęs matyti, po to ką padariau.

Zayn. Zayn Malik // z.m ✔️Where stories live. Discover now