Keturiolikta dalis

7.8K 403 3
                                    

Grįžusi šiaip ne taip į savo kambarį, nuėjau į vonia ir nusiprausiau po dušu. Apačioje vis dar buvo stiprus skausmas, atrodė lyg ji vis dar plėšoma. Nusimaudžiusi apsivilkau ilgus marškinius ir juodas tympas. Išgėrusi nuo skausmo vaistų, nusileidau į apačia pasidaryti kakavos. Girdėjau virtuvėje daug balsų, bet lėtai žingsniais nuėjau ten. Greitai eiti negalėjau, nes skausmas žudė mane.

"Labas, Mira" Visi pradėjo sveikintis su manimi, bet aš stengiausi ignoruoti juos. Lai jie mano, kad aš nematoma.

Pasidariusi kakavos lėgai šėjau iš virtuvės, bet man kelią pastojo Zayn.

"Žinai, šliundra, mano draugai su tavimi sveikinosi, nenoriu vėl tavęs nuskriausti" 'meiliai' šnekėjo jis.

Sunkiai atsidusau ir norėjau praeiti pro jį, bet jis sugriebė už mano laisvos rankos riešo ir atsuko į save.

"Ar girdėjai, šliundra?" Pašaipiai paklausė jis.

"Aš tau ne šliundra" Piktai surgzgiau. "Ir paleisk mane" Piktai pridūriau.

"Kaip tu šnekėjai su manimi?" Pakeldamas vieną antakį paklausė jis.

"Kaip norėsiu, taip šnekėsiu" Greitai atsakiau jam.

"Ar reikės nubausti tave?" Nusijuokdamas paklausė jis.

"Bausk!" Sušukau jam tiesiai į veidą. "Vis tiek nebeturiu ko prarasti, šiandien atėmiai viską ką galėjai, tu esi sušiktas pašlemėk-" Man nespėjus pabaigti, aš parkritau ant žemės, o kakavos puodelis sudužo šalia.

Zayn trenkė man iš kumščio tiesiai į veidą. Man viskas pradėjo suktis. Zayn priklaupė prie manęs ir stipriai pešdamas už plaukė pakėlė mane.

"Tu šliundra, su manimi taip nešnekėsi" Pasakė piktai jis tiesiai žiūrėdamas į mano akis. "Prisiklausiau tavo nesąmonių mokykloje, man jau to užtenka" Greitai pridūrė jis.

Mano skruostais ritosi ašaros, susimaišiusios su krauju iš burnos ir nosės. Sunkiai atsidusau. Zayn vėl man trenkė stiprų smūgį ir aš parkritau ant plytelių, tada suėmęs už plaukų, trenkė iš mano veido į sieną, ant kurios liko kraujo. Į delnus įsmigo kelios šukės, bet ignoravau tą skaumsą ir vargais atsistojau. Zayn jau buvo nuėjęs nuo manęs. Išsitraukiau iš delno šukes ir surinkau jas visas nuo grindų.
Šiandien tobula diena

Zayn manimi pasinaudojo kaip kokia šiukšle
Sumušo iki galvos apsvaigimo

Nežinau kiek išsilaikysiu, bet atrodo toj išsijungsiu. Pradėjau lipti laiptais ir kai jau buvau pusę užlipusi mano protas aptemo ir jaučiau tik smūgius, o pokelių sekundžių nebejaučiau nieko.

Sunkiai pramerkiau akis, gulėjau Zayn kambaryje, mano kūną maustė nemaldomas skausmas. Kodėl man tiesiog nemirus? Tai visai gera mintis. Išlipau per skausmus iš lovos ir lėtais žingsniais pradėjau eiti link vonios, ten tikrai rasiu kokių vaistų. Sustingau kai kambario durys atsidarė, siluetas įjungė šviesa ir tada pamačiau, kad tai Juodaplaukis vaikinas. Šyptelėjau jam. Jis vis dar žiūrėjo į mane, sutrikęs. Aš išsitiesiau, ir užvertusi galvą, vėl pradėjau verkti, papurčiau galvą ir žvelgiau į vaikiną su tamsiai rudomis akimis, jis gali padaryti, tai ko aš noriu. Jis pradėjo eiti link manęs, ir nusišypsojau dar plačiau jam. Jis tai padarys.

"Nuž-ud-yk man-ne, gausi tai k-o visa-da norėjai" Vos tai ištariau drebančiu balsu, susmukau tiesiai jam šalia kojų.

Atsibudau vėl Zayn kambaryje, aš tikriausiai nemirtinga. Lėtai išlipau iš lovos, ir mažais žingsniais nuėjau į savo kambarį. Atsigulusi į lovą, lengviau atsidusau ir žvelgiau į langą už kurio matėsi šviesa. Dabar turėtu būtu ketvirta dienos. Staiga mano kambario durys atsidarė ir pro jas įėjo Tea. Nežinau po kiek laiko tai nutiko, nes aš ilgą laiką žiūrėjau tiesiog pro langą, apie nieką negalvodama.

"Kaip jautiesi?" Priversdama mane pakelti savo žvilgsnį į ją, paklausė ji.

Viduje klykiau, drąskiausi, verkiau. O įšoreje tuščiu žvilgsniu žvelgiau į merginą.

"Gerai" Tyliai ir trumpai jai atsakiau.

"Atsimeni kas nutiko?" Paklausė vėl ji manęs.

Taip, jis išprievartavo mane, sumušo, išvadino šliundra

"Ne" Melavau jai, nors nežinau kodėl, gal dėl to, kad noriu, kad Zayn jos akyse išliktų geras.

"Tu nukritai nuo laiptų" Liūdnai atsakė ji.

Zayn jai nieko apie tai neužsiminė, tai reiškia aš turiu tylėti. Šyptelejau jai ir tada žvelgiau už jos, vos kambario durys atsidarė, o pro jas įėjo Zayn. Jis vėl atėjo manimi pasinaudoti.

"Leisk man su ja pasišnekėti" Ramiai pasakė Zayn ir Tea pabučiavusi mano kaktą paliko mane su juo.

Trumpai žvelgiau į jį ir tada lėtai atsisėdau lovoje, vos susilenkiau susiraukiau iš skausmo. Paliečiau pirštu galiukais savo marškinių sagas, ir pradėjau juos atsisasgstyti, jau geriau pačiais pasiduoti, nei būti mušamai.

Zayn. Zayn Malik // z.m ✔️Where stories live. Discover now