Dvidešimt antra dalis

6.5K 371 5
                                    

Žiūrėjau į sutrikusi Zayn, kurio antakiai vis labiau susiraukė, o jo rudos akys tapo tamsesnės. Žinojau, kad tai nežada nieko gero.

"Tu gali mane primušti bet kur, tik ne prie savo geriausiu draugų, nenoriu, kad jie pamatytu tave tokį" Su dar smarkiau skaudančia širdimi pasakiau jam.

Atrodė, kad šie žodžiai padėjo. Zayn kūnas atsipalaidavo. Iš tiesų, nesupratau, kodėl jis pyksta, nes aš tik paklausiau, kas jo laimingoji. Jei tai būčiau aš, manau jis būtu iš kart atsakęs.

"Ar čia man?" Paklausiau jo, žvelgdama į padėklą.

"Am-jo" Tyliai išlemeno jis.

Jis man padavė padėklą, ir aš jį paėmiau iš jo. Man skaudėjo visą kūną, nemaldomu skausmu. Lėtais žingsniais įėjau į virtuve, kur buvo Safa su Davis, bei Niall. Stengiausi eiti lyg niekur nieko, bet akies krašteliu mačiau, kad Safa keistai žiūri į mane.

"Labas, Niall" Pasakiau vaikinui, kuris gėrė kavą, atsirėmęs į spintelę.

"Labas" Šyptelėjo jis.

Padėjau padėklą ant baro, ir stovėdama pradėjau valgyti, nes žinojau, kad neatsisėsiu su tokiu skausmu.

"Kaip jautiesi būdama pilnametė?" Paklausė nusijuokdamas Davis.

Gūžtelėjau pečiais. "Nežinau, taip pat kaip ir seniau" Atsakiau jam.

"Atrodai pasenusi" Nusijuokdama pasakė Safa, kas privertė mane taip pat sukikenti.

"Tu greitai taip pat pasensi" Pasakiau jai, mirkteldama akimi.

Ji nusivaipė ir garsiai nusijuokiau. Staiga pajaučiau kaip mane kažkas apsikabina iš nugaros, vos pajaučiau aštrų nikotino kvapą susimaišiusi su gerai man žinomais kvepalais galėjau atspėti, kad tai Zayn. Jis prisitraukdamas mane arčiau savęs, šiek tiek spustelėjo mano liemenį ir netyčia sudėjavau iš skausmo.

"Mira, ar tau viskas gerai?" Susirūpinsi manęs paklausė Safa.

"Taip, viskas gerai" Šyptelėdama atsakiau jai.

Ji greitai pakilo iš savo vietos ir priėjusi prie manęs, pakėlė mano marškinius, nors aš stengiausi, kad ji to nepadarytu. Ji aiktelėjo pamačiusi užbintuota žaizdą, kur kraujas vis labiau gerėsi į bintą. Prikandau lūpą žvelgdama taip pat į žaizdą.

"Kas tau nutiko?!" Garsiai sušuko ji, žvelgdama į mano akis.

"Am-aš tiesiog, netyčia parkritau laiptais ant stiklų" Nusijuokdama atsakiau jai. "Jug žinai kokia aš nevėkš-" Buvau nutraukta Zayn žodžiu. Kurių ir norėjau išvengti.

"Ji gindama mane buvo peršauta" Pasakė jis atsitraukdamas nuo manęs.

Safa žiūrėjo į mane piktu žvilgsniu, o po to atsisuko į Zayn, ir trenkė jam stirpų antausį. Aš greitai ją patraukiau nuo Zayn, nes žinojau, koks jis nevaldomas gali būti piktas.

"Safa baik" Pasakiau jai, ir akies krašteliu žvelgiau į Zayn, kuris nusivalė kraują nuo savo lūpos.

"Tas šunsnukis tave tik įvėlė į bėdą" Garsiai sušuko ji. "Tu vyksi su mumis, atgal, namo" Piktai pasakė ji.

Aš nieko jai neatsakiau, tik išsivedžiau Zayn į mudviejų laikiną kambarį. Kad jis nepasakytų, ko nereikia Safai. Vos įėjom į kambarį, buvau parblokšta ant žemės nuo Zayn antausio.

"Tu atsiimsi už ją" Pritūpdamas prie manęs atsakė jis.

Tada sekė antras antausis, o po to kumštis atsimušo į mane skruostą. Užsidengiau veidą pajutusi kaip jis spyrė į mane šounkoulius.

"Z-ayn žaizda" Tyliai suinkščiau jam.

"Ką sakei?" Paimdamas stipriai mane už plaukų paklausė jis.

"Atsiprašau" Tyliai pasakiau jam.

"Man patinką tave matyti tokią bejėgę" Sukuždėjo šalia mano lūpų.

"O man patinka švelnusis Zayn" Tyliai ištariau jam.

Tai gryniausia tiesa. Man painką Zayn, žinau, kad jaučiu jam kažką stipriau nei simpatija, bet tai jaučiu Švelniajam Zayn. Jis atsitraukė nuo manęs lyg nutrenktas elektros.

"Jei gali išeik, nenoriu tavęs matyti" Tyliai ištariau jam, ir stipriai užmerkiau akis, bijodama už tai gauti stirpų antausi.

Bet jis tiesiog atsistojo ir paklausęs manęs išėjo pro duris. Sukaupusi visas jėga atsistojau ir užrakinau duris, palikdama ranką spynoje. Tada susitvarkiau žaizdas, kas sudarė šautinė vieta ir Zayn ką tik praskeltas antakis su lūpą nuo jo žiedo. Apsirengusi naktinius atsiguliau į lova, prieš tai užtraukusi užuolaidas. Ignoruodama, kad dabar yra vos apie dvylikta dienos. Vos įkvėpiau pagalviu kvapo, pradėjau verkti, suprasdama, kaip stipriai aš įsimylėjau Zayn.

Zayn. Zayn Malik // z.m ✔️Where stories live. Discover now